Selam yakışıklı!

Aaaahhh aaahhhhh gelip baktigim yer tek burasi, beni siyasetimdende ettiler bunlar ...yahu bu kadar yakisikli olunurmu ??? Insaff beaaa.....buna canmi dayanir....neyse kocama cay koyayim ben en iyisimi
En çok burnunu çeken benim bu saate evde olup çay koyacağım bir kocam bile yok
Ne talihsiz kadınım ben yaaa
Bari kendime bir kahve yapayım da yakışıklılarla hüpletiriz

@Bi kahve, sen yenimisin burada veya nickmi degistirdin, seni niye daha önce tanimamisim diye merak ettim simdi....beni cok güldürüyorsun, Allah`da seni güldürsün canim.

Bende benim türk erkegine gideyim, elveda yakisiklilar, belki baska bir hayatta görüsmek dilegi ile....
Ha bu arada biz cenette gidince bizede Nuriler verecekler degilmi ???? Ben Italyan istiyom simdiden söyliiimmm
Aklima bir fikra getirdin.. Dur buraya yapistirayim..
Adam müftüye gitmiş
"Yahu,hakikaten biz cennete gittigimizde huri alacak miyiz?" demiş
Müftü, "namazıni kılar, orucunu tutar, zekatını verirsen 4 huriyi alacaksin elbette" demiş.
Adamin derdi baska "Peki benim hanim cennete gidince ne olacak?" demiş
Müftü cevap vermiş "Ona da 4 Nuri düşer" Adam saşkin ne yani eşit haklara mi sahip olacaklar
Kös kös evine dönmüş.. Bakmis karisi namaz kilıyor
Basmiş tekmeyi.. "kalk lan ordan. o...pu mu olcan sen başıma!!!"

@Bi kahve, sen yenimisin burada veya nickmi degistirdin, seni niye daha önce tanimamisim diye merak ettim simdi....beni cok güldürüyorsun, Allah`da seni güldürsün canim.
Aminnn csnım hep beraber insallah.
Ben burda 8 seneliğim nerdeyse. E artık 8 senenin hatrına bir kutlama bekliyorum yani hani Pro üyelik olur, pasta neyin keseriz yani
Çok net kadınım be
Önceki nickim nazliedam dı belki gözüne çarpmıştır.karanlık geçmişim den değil ama kv deden kaçmak için adımı değiştirdim

Ankara'da ne bileyim tunalıda gezerken genci yaşlısı güzel, Ulus'ta gezerken genel çirkin. Anlamıyorum güzellik zenginlere mi gidiyor... Ama genel olarak çirkin bir milletiz bence. Güzel kadınlar hep daha pahalı mekanlarda. Bahsettiğim şey makyajla boyayla gelen güzellik değil. Kaş göz Orantısı.

Owww yanmış buralar
Evli hatunlar sizin için cıssss konu çok cıss

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…