- 6 Şubat 2013
- 18.040
- 40.754
Size bir olmuş olay anlatayımda gülün.Burada hanım lokalleri var.Kurslar yüzme havuzu vs işde.Genç bir Azeri İngilizce hocası var bayan.Birgün arkadaşıyla beraber otobüse biniyorlar.şöföre bir süre sonra biz azdık,misait bir yerde ineceğiz diyorlar.Şöför ne yaptı bilmiyorum tabi ama Azericede azmak kaybolmak anlamındaymış.Sonra öğrenmişler tabii ne pot kırdıklarını
Eki Görüntüle 1642845 Nereye bakiyin leynnseni yeremmm
Gel bak bende feraceliyim sakallı feraceli iyi anlaşırık
Paris metrosundakilere "Insan misiniz" diye bağirasim var. Hepiniz mi yakişikli hepiniz mi karizmatik hepinimiz can yakarsiniz gavurun bebeleri zalımın oğullari vay anam vay. Neyse gadasini alin bizim Türk erkeklerinin hihhh
Benden bi tane daha varmis demek ki forumdaSanki ben yazdim sandim ya uslup ayni ben o deyimler falan gavurun bebeleri
Ohoowww
Size bir olmuş olay anlatayımda gülün.Burada hanım lokalleri var.Kurslar yüzme havuzu vs işde.Genç bir Azeri İngilizce hocası var bayan.Birgün arkadaşıyla beraber otobüse biniyorlar.şöföre bir süre sonra biz azdık,misait bir yerde ineceğiz diyorlar.Şöför ne yaptı bilmiyorum tabi ama Azericede azmak kaybolmak anlamındaymış.Sonra öğrenmişler tabii ne pot kırdıklarını