Selam yakışıklı!

:confused:
Size bir olmuş olay anlatayımda gülün.Burada hanım lokalleri var.Kurslar yüzme havuzu vs işde.Genç bir Azeri İngilizce hocası var bayan.Birgün arkadaşıyla beraber otobüse biniyorlar.şöföre bir süre sonra biz azdık,misait bir yerde ineceğiz diyorlar.Şöför ne yaptı bilmiyorum tabi ama Azericede azmak kaybolmak anlamındaymış.Sonra öğrenmişler tabii ne pot kırdıklarını

Hahahahahahaha :-):-):-):-):-):-)

Paris metrosundakilere "Insan misiniz" diye bağirasim var. Hepiniz mi yakişikli hepiniz mi karizmatik hepinimiz can yakarsiniz gavurun bebeleri zalımın oğullari vay anam vay. Neyse gadasini alin bizim Türk erkeklerinin hihhh:63:

Sanki ben yazdim sandim ya uslup ayni ben o deyimler falan gavurun bebeleri :KK70:

Size bir olmuş olay anlatayımda gülün.Burada hanım lokalleri var.Kurslar yüzme havuzu vs işde.Genç bir Azeri İngilizce hocası var bayan.Birgün arkadaşıyla beraber otobüse biniyorlar.şöföre bir süre sonra biz azdık,misait bir yerde ineceğiz diyorlar.Şöför ne yaptı bilmiyorum tabi ama Azericede azmak kaybolmak anlamındaymış.Sonra öğrenmişler tabii ne pot kırdıklarını
Ohoowww :KK70: :KK70: :KK70: kırıldım gülmekten :KK70:

Puhahahaha azdıkkkk :KK70::KK70::KK70:

Nası kaçırmışım ben bu konuyu yaa.. Oyşş :KK8:

Çaydanlık şakasındaki teyzenin tepkiyi verdim yalnız resimleri gördükten sonra.. O neydi gısss :confused:

CSbNcFoU8AAZwjo.jpg:large

X