- 3 Eylül 2018
- 8.806
- 47.036
- 548
- Konu Sahibi sweety2121
-
Ben de dedirtene kadar zorladım gibi haHeh geç de olsa geldi. Kodon kodonon doşmono
Ben zaten farkındayim !!! ama bitmiyor bu ilişki bir şekilde bir araya geliyoruz aynen tehtid ettiğini de oluyor görüşmek için kapıdan ayrılmadığı da. 7 yıldır bitmediyse bundan sonra hiç bitmeyecekOlmaz işte keşke görebilse
oğlum bu konu yüzünden banlanırsam çok üzülürüm yaBen de dedirtene kadar zorladım gibi ha
çokkk kezbancımistersen sanada ayarliyim bir kaç tane
Ben gidiciyim galiba maphus kokusu burnuma geldioğlum bu konu yüzünden banlanırsam çok üzülürüm ya
Hatırlatmasaydın ne güzel unutmuştu.Ben de dedirtene kadar zorladım gibi ha
hepimiz gri olucaz hissediyorumBen gidiciyim galiba maphus kokusu burnuma geldi
Konuda oturmayan şeyler vardı bi eksik bi tatsız o söz olmadan olmuyordu anlasanaHatırlatmasaydın ne güzel unutmuştu.
İyi güldük ama. Yengeç nazar boncuğu atmış ona bile gülüyorum.hepimiz gri olucaz hissediyorumbu sefer benimki 1 ay sürer, bebemle gelirim artık
Uzun zamandır kodese girmedim bir gün sürer benimki sanırım. Ben sana don atlet sigara falan getiririmhepimiz gri olucaz hissediyorumbu sefer benimki 1 ay sürer, bebemle gelirim artık
Sen şaka mısın yaNeyse swety şaka bi yana evlenme bak bu çocuktan sana koca senden ona eş olmaz. Çok kötü bi evlilik olur pişman olursun akıllı ol.
Ona ben haykırdım sjsjsjsjsjİyi güldük ama. Yengeç nazar boncuğu atmış ona bile gülüyorum.
İnşallahİyi güldük ama. Yengeç nazar boncuğu atmış ona bile gülüyorum.
yengeç akıllı tabi tuzağa düşmedi biz girdik taşın altınaİyi güldük ama. Yengeç nazar boncuğu atmış ona bile gülüyorum.
Kanka bu başkasının hayatı yaa :) siz çokta şey yapmayınOna ben haykırdım sjsjsjsjsj
Ayıb oluyo ama.Sen şaka mısın yademinden beri bin tane laf eden siz kafayi yemişsiniz
TamamKanka bu başkasının hayatı yaa :) siz çokta şey yapmayın
Yazdıklarımı senin yorumlarına göre değerlendirdim sevgili Sweety diğer hanımlara yazdığın yorumlarda söylemişsin zaten aldattım demişsin.hahahaah tabi efendim ilk onla yaptım bu işi halende onlayim sen merak etme sen biriyle oturunca hemen altina girmişsin sanırım ondan böyle düşünmen normal :) korunuyordum gayette isteyerek olmadı cahil kim konuşma tarzından belli namus bekçiliği yapamazsın sen burada kimseyi yargılayamazsın terbiyesiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?