Selam Kızlar yorum yapar mısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu adamla evlenme bak söylüyorum gerçeksen şayet. Sonra gelip konu açma sana yazık olur. Toksik bir ilişki bi cacık olmaz.. Evlenirsen burnundan fitil fitil getirir.

Namussuzluk görülen yerlerde namus bekçilerinden başka birşey aranmaz.

Evet onun yazdığı şey bana o şekildeydi aynı şeyi ona yazdım kiz size ben ne sordum siz iyi misiniz namus bekçileri gidin
Ay banane senin namusundan. Sana kötü bir şey yazmamış ki anlattıklarını özet geçmiş. Sen diyosun başkasıyla oturdum diye. Çelişik Çelişik konuşuyorsun. Hem aldatıyorsun hem keko diyorsun beğenmiyorsun, hem de evleneceğim yok benim ilkim zartım zurtum çok övünülecek Bi ilişki gibi.

Adama yazık adama
Ya hadi kız düzeldi diyelim coluk cocuga karışacaklar faln bu adam yanına bırakmaz bu kızın. Hatta idda ediyorm şuan ayrılmaya kalksa bile tehdit eder kızı, kolay kolay bırakmaz bence.

Ebeveyn olacak potansiyelde değilsiniz şu anda. O sebeple yazık olacak çocuğa dedim. Burda yüzlerce konu var iyi adamlar bile çocuktan sonra bi değişiyor. Ve sizin ilişki şimdiden tuhaf. Çocuğa nasıl yetebileceksin? Çocuğun önünde tartışmalar huzursuz ortam belki bu sefer o aldatacak. 24 yaşında bekar anne olurum hiç gocunmam kendim büyütürüm dersen doğur. Ama ailenin bile haberi yok, aferin demeyecekler.. Çocuğu aldırsanda bu adamla devam etme tabi. Hayatında yeni sayfa aç ve korunmayı iyice öğren. Ya da aynı şekilde devam edip başını yak. Asıl hayatın bu önündeki seçimle başlayacak..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…