- 4 Mayıs 2023
- 88
- -44
- 6
- 30
- Konu Sahibi sweety2121
-
Allahı m sabır ver bi git Allah aşkına terbiyesizlik yapma yeterBurası herkesin sayfası
gayet terbiyeliyim benceAllahı m sabır ver bi git Allah aşkına terbiyesizlik yapma yeter
Yaa işte kınadın başına geldikız sana benzedim, gitmicem de gitmicem
Evet onun yazdığı şey bana o şekildeydi aynı şeyi ona yazdım kiz size ben ne sordum siz iyi misiniz namus bekçileri gidinKimseye terbiyesizlik yapmam dedi.
Ve yaptı.
Teşekkür ederim yok birdaha konu açmam ilk ve son herkes namus bekçisi buradaBu adamla evlenme bak söylüyorum gerçeksen şayet. Sonra gelip konu açma sana yazık olur. Toksik bir ilişki bi cacık olmaz.. Evlenirsen burnundan fitil fitil getirir.
Yorum yapar mısınız diye başlık atmışsın yorum yapıyoruz işteEvet onun yazdığı şey bana o şekildeydi aynı şeyi ona yazdım kiz size ben ne sordum siz iyi misiniz namus bekçileri gidin
sence burda birini kınasam seni mi kınarımYaa işte kınadın başına geldi
Aman dur kimseyi kınamasence burda birini kınasam seni mi kınarım
Adama yazık adamaBu adamla evlenme bak söylüyorum gerçeksen şayet. Sonra gelip konu açma sana yazık olur. Toksik bir ilişki bi cacık olmaz.. Evlenirsen burnundan fitil fitil getirir.
Merhaba ben sitenin ahlak bekçilerinden bekçi oydar. Sen bu saatte gelirsen bekçiler olur. Konuyu sabah 9da açsan psikloglar ve güzin ablalar olurduTeşekkür ederim yok birdaha konu açmam ilk ve son herkes namus bekçisi burada
Kınayın iyice lütfensence burda birini kınasam seni mi kınarım
Ay banane senin namusundan. Sana kötü bir şey yazmamış ki anlattıklarını özet geçmiş. Sen diyosun başkasıyla oturdum diye. Çelişik Çelişik konuşuyorsun. Hem aldatıyorsun hem keko diyorsun beğenmiyorsun, hem de evleneceğim yok benim ilkim zartım zurtum çok övünülecek Bi ilişki gibi.Evet onun yazdığı şey bana o şekildeydi aynı şeyi ona yazdım kiz size ben ne sordum siz iyi misiniz namus bekçileri gidin
Ben namus bekçisi değilim benle konuş
En sevdiğim şeydir sen yenisin bilmezsin konuşalım
Allah büyükNamussuzluk görülen yerlerde namus bekçilerinden başka birşey aranmaz.
Ya hadi kız düzeldi diyelim coluk cocuga karışacaklar faln bu adam yanına bırakmaz bu kızın. Hatta idda ediyorm şuan ayrılmaya kalksa bile tehdit eder kızı, kolay kolay bırakmaz bence.Adama yazık adama
Heh kınadığını yaşamadan ölmezsin sözü de geldi. Sırada beddua ve kapanış.Kınayın iyice lütfeninsan kınadığı şeyi yaşamadan ölmezmiş sizinde çocuğun var belki de neyse inş yaşamaz onlar sizi imtihan etmesin Allah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?