- 28 Ağustos 2022
- 1.724
- 4.322
- 78
- Konu Sahibi sweety2121
-
Ya peki Canım terkedebilirsiniz sayfayıAy banane senin namusundan. Sana kötü bir şey yazmamış ki anlattıklarını özet geçmiş. Sen diyosun başkasıyla oturdum diye. Çelişik Çelişik konuşuyorsun. Hem aldatıyorsun hem keko diyorsun beğenmiyorsun, hem de evleneceğim yok benim ilkim zartım zurtum çok övünülecek Bi ilişki gibi.
Şuan bile hırs yaptığı için peşinde. Evlenirse burnundan getirir bu günleri.Ya hadi kız düzeldi diyelim coluk cocuga karışacaklar faln bu adam yanına bırakmaz bu kızın. Hatta idda ediyorm şuan ayrılmaya kalksa bile tehdit eder kızı, kolay kolay bırakmaz bence.
inşallah seni de kıskanırlarHeh kınadığını yaşamadan ölmezsin sözü de geldi. Sırada beddua ve kapanış.
Kadının düşmanı yine kadın hangi seviyede geliyorHeh kınadığını yaşamadan ölmezsin sözü de geldi. Sırada beddua ve kapanış.
Bu çiftten olmazYa hadi kız düzeldi diyelim coluk cocuga karışacaklar faln bu adam yanına bırakmaz bu kızın. Hatta idda ediyorm şuan ayrılmaya kalksa bile tehdit eder kızı, kolay kolay bırakmaz bence.
ahhaahahahahaHayır.
Onu çoktan demiş olması lazımdıKadının düşmanı yine kadın hangi seviyede geliyor
Ben de diyorum bi eksik varOnu çoktan demiş olması lazımdısırayı atlamış.
Olur,zaten Trimax'den teklif almışlardır çoktan.Bu çiftten olmaz
Kız onu niye kıskansınlar sor bakayım oturduğu birileri var mıymış?inşallah seni de kıskanırlar
Aynen öyle yaşı da küçük zaten ne evlenmesi.Şuan bile hırs yaptığı için peşinde. Evlenirse burnundan getirir bu günleri.
Bence sensin o :) deminden beri yazdıklarını görüyoruz hadi diyorum git diyorum terket diyorum halen laf söyleme kınama peşindesin ama bi önemi yokKadının düşmanı yine kadın hangi seviyede geliyor
biri kıskanıldığından şikayet eden bi konu açmıştı herkes dalga geçince öyle bi beddua etmişti o geldi aklımaKız onu niye kıskansınlar sor bakayım oturduğu birileri var mıymış?
Yahu ben kınamadım ben ekmeğimin peşindeyim aaaBence sensin o :) deminden beri yazdıklarını görüyoruz hadi diyorum git diyorum terket diyorum halen laf söyleme kınama peşindesin ama bi önemi yok
Olmaz işte keşke görebilseBu çiftten olmaz
çokkk kezbancımKız onu niye kıskansınlar sor bakayım oturduğu birileri var mıymış?
Heh geç de olsa geldi. Kodon kodonon doşmonoBence sensin o :) deminden beri yazdıklarını görüyoruz hadi diyorum git diyorum terket diyorum halen laf söyleme kınama peşindesin ama bi önemi yok
O beddua fix zatenbiri kıskanıldığından şikayet eden bi konu açmıştı herkes dalga geçince öyle bi beddua etmişti o geldi aklıma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?