Selam Kızlar yorum yapar mısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Ben zaten farkındayim !!! ama bitmiyor bu ilişki bir şekilde bir araya geliyoruz aynen tehtid ettiğini de oluyor görüşmek için kapıdan ayrılmadığı da. 7 yıldır bitmediyse bundan sonra hiç bitmeyecek
Allah kolaylık versin ne diyim. Sen ayrılmaya kararlıysan tehditlerine boyun eğme bir ömür mutsuzluktan iyidir. Yaşın küçük. Annenle konuş istersen. Burda kimse kötülüğünü istemez. Lakin pek sağlıklı düşünmüyorsun bana kalırsa.

Parmaklarına saglık sekerim

Parmaklarına saglık sekerim
Canım bana yazılanı okursan ben biriyle oturdum aramda birşey geçti demedim bana öyle aksettirdiği için kendi yapıyorki öyle anlıyor dedim aman sizle uğraşamıcam sizi takan mı var sanıyorsun sen bu hayatı ve kendimi o kadar çok seviyorum ki gram yazılananlara kafamı takmıcak kadar önemsiyorum kendimi

Senin hayatın bizim cok mu umrumuzda sanıyorsun? Ayrıca aldattım dedin acık acık, kimsenin sana birsey yaptıgı yok yani

Benim ailem benim arkamda durur zaten onun yazdıklarına inanmıyorlar bile benim de iyi veya kötü 7 yılım geçti herşeyi onunla yaşadım siz anlamıyorsunuz iyiyken çok iyi oluyoruz kötüyken aşırı kötü bilmiyorum düşüneceğim herşeyi 24 yaşım bu arada

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…