- 13 Temmuz 2018
- 1.786
- 3.624
- 83
- 35
- Konu Sahibi sweety2121
-
Allah kolaylık versin ne diyim. Sen ayrılmaya kararlıysan tehditlerine boyun eğme bir ömür mutsuzluktan iyidir. Yaşın küçük. Annenle konuş istersen. Burda kimse kötülüğünü istemez. Lakin pek sağlıklı düşünmüyorsun bana kalırsa.Ben zaten farkındayim !!! ama bitmiyor bu ilişki bir şekilde bir araya geliyoruz aynen tehtid ettiğini de oluyor görüşmek için kapıdan ayrılmadığı da. 7 yıldır bitmediyse bundan sonra hiç bitmeyecek
Yorum yapın dedin yaptık, begenmiyorsan bizi ilgilendirmezKanka bu başkasının hayatı yaa :) siz çokta şey yapmayın
Gitmedin mi halaBurası herkesin sayfası
Aha yakalandımGitmedin mi hala
Parmaklarına saglık sekerimYazdıklarımı senin yorumlarına göre değerlendirdim sevgili Sweety diğer hanımlara yazdığın yorumlarda söylemişsin zaten aldattım demişsin.
Üslubun, karakterinin ne kadar basit olduğunu gösteriyor ne yazık ki. ''Hemen altına girmişsin'' nedir? Sen herkesin ilişkisini kendi ilişkin gibi mi görüyorsun? Çok şükür mis gibi ilişkim var, erkek arkadaşım beni başka erkeklerin yanından toplamıyor.
İlk kimle yaptığın bizi de ilgilendirmiyor bizim burada tepki gösterdiğimiz şey senin yetişkin bir birey olmana rağmen korunmamayı bilmemen ve oyuncakmış gibi çocuk aldırman. 24 yaşında bu konularda çok bilinçli bir insan olman gerekirken kendi sağlığını da tehlikeye atıyorsun 5 dakikalık zevkler geleceğinize sorun olmamalı.
Biz burada namus bekçiliği de yapmıyoruz bu topikte açılan konuların içeriğinde cinsellikte olabiliyor bu gayet normal bir durum ama senin konun bambaşka ve benim gözümde insanlık dışı olan konulardan biri.
Sen modern bir insansın Sweety tamam mı? Biz KK olarak geri kafalıyız kusura bakma sana istediğin cevapları veremedik.
Oturdum işte sevgilimin kucağına hamile kaldimNereye oturdunuz ?
Sürekli bir oturmadir tutturmussunuz.
Ne derler bilirsiniz..
Yasa,başa ve taşa oturmayin..
Aman boşver, güldük eğlendik.Oturdum işte sevgilimin kucağına hamile kaldimtşkler
Canım bana yazılanı okursan ben biriyle oturdum aramda birşey geçti demedim bana öyle aksettirdiği için kendi yapıyorki öyle anlıyor dedim aman sizle uğraşamıcam sizi takan mı var sanıyorsun sen bu hayatı ve kendimi o kadar çok seviyorum ki gram yazılananlara kafamı takmıcak kadar önemsiyorum kendimiParmaklarına saglık sekerim
Sence sizin yazdıklarınıza takıldım mı sanıyorsunuzAman boşver, güldük eğlendik.
Zaten sen de tam olarak bunun için açmıştın konuyu.
Senin hayatın bizim cok mu umrumuzda sanıyorsun? Ayrıca aldattım dedin acık acık, kimsenin sana birsey yaptıgı yok yaniCanım bana yazılanı okursan ben biriyle oturdum aramda birşey geçti demedim bana öyle aksettirdiği için kendi yapıyorki öyle anlıyor dedim aman sizle uğraşamıcam sizi takan mı var sanıyorsun sen bu hayatı ve kendimi o kadar çok seviyorum ki gram yazılananlara kafamı takmıcak kadar önemsiyorum kendimi
Hyr,neden takilasin..Sence sizin yazdıklarınıza takıldım mı sanıyorsunuz
Eleştirebilirsin ama yargılayamazsın teşekkürlerYorum yapın dedin yaptık, begenmiyorsan bizi ilgilendirmez
evet tamam sensinSenin hayatın bizim cok mu umrumuzda sanıyorsun? Ayrıca aldattım dedin acık acık, kimsenin sana birsey yaptıgı yok yani
SevindimHyr,neden takilasin..
Uygulamayı kapattigin anda film biter.
Biz de ciddiye almadik zaten.
Sen buna yargılamak mı sandınEleştirebilirsin ama yargılayamazsın teşekkürler
Benim ailem benim arkamda durur zaten onun yazdıklarına inanmıyorlar bile benim de iyi veya kötü 7 yılım geçti herşeyi onunla yaşadım siz anlamıyorsunuz iyiyken çok iyi oluyoruz kötüyken aşırı kötü bilmiyorum düşüneceğim herşeyi 24 yaşım bu aradaAllah kolaylık versin ne diyim. Sen ayrılmaya kararlıysan tehditlerine boyun eğme bir ömür mutsuzluktan iyidir. Yaşın küçük. Annenle konuş istersen. Burda kimse kötülüğünü istemez. Lakin pek sağlıklı düşünmüyorsun bana kalırsa.
Sen şimdi benim bebemin totsunu neden yiyorsun.İnşallahsenin beben kınadığın şeyleri yaşamaz onunla imtihan edilmezsin
Yada yaşasın bakalım o zaman böyle dalga geçebilecek misin merak ediyorum :)Sen şimdi benim bebemin totsunu neden yiyorsun.
Bi laf var biliyor musun köpeğin duası kabul olsa gökten kemik yağar.Yada yaşasın bakalım o zaman böyle dalga geçebilecek misin merak ediyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?