Yazdıklarımı senin yorumlarına göre değerlendirdim sevgili Sweety diğer hanımlara yazdığın yorumlarda söylemişsin zaten aldattım demişsin.
Üslubun, karakterinin ne kadar basit olduğunu gösteriyor ne yazık ki. ''Hemen altına girmişsin'' nedir? Sen herkesin ilişkisini kendi ilişkin gibi mi görüyorsun? Çok şükür mis gibi ilişkim var, erkek arkadaşım beni başka erkeklerin yanından toplamıyor.
İlk kimle yaptığın bizi de ilgilendirmiyor bizim burada tepki gösterdiğimiz şey senin yetişkin bir birey olmana rağmen korunmamayı bilmemen ve oyuncakmış gibi çocuk aldırman. 24 yaşında bu konularda çok bilinçli bir insan olman gerekirken kendi sağlığını da tehlikeye atıyorsun 5 dakikalık zevkler geleceğinize sorun olmamalı.
Biz burada namus bekçiliği de yapmıyoruz bu topikte açılan konuların içeriğinde cinsellikte olabiliyor bu gayet normal bir durum ama senin konun bambaşka ve benim gözümde insanlık dışı olan konulardan biri.
Sen modern bir insansın Sweety tamam mı? Biz KK olarak geri kafalıyız kusura bakma sana istediğin cevapları veremedik.