- 8 Nisan 2023
- 5.420
- 48.245
- 468
- Konu Sahibi sweety2121
-
Duayla mı korundunuz?emin ol bizde çok şaşırdık bu duruma isteyerek olmadı korunuyorduk
Eczacı olduğuna siz inandınız mı? Eczacı bir insan korunmayı herkesten iyi bilir, o ürünleri satanlar bizzat kendileri zaten.
Evet o yüzden erteledim vicdanen asla rahat olmayacağım günlerdir ağlıyorum cok değişik bir his asıl olay aldırırsam kopcak o psikoloji size teşekkür ediyorum yargılamadan soru sorduğunuz için hepsi dalga geciyor çünküAma bu çok önemli bi karar aldirsan vicdanen rahatsız olmaz misin kendi fikrin hayatin yargılamak için sormuyorum ama pişman olmayacağın bir karar vermen lazim
Yüzüme vuruyor zaten sürekli beni çocuk olarak görüyor düzeleceğimi düşünüyor
Bence de bu kişi tam olarak bizim metresin benzeri olmalıTam ferhansin kiskanacagi konu olmuş..keko kadını bırakmayan ,evlenmek isteyen sevgili& istemeden zırt pirt hamile kalan kadın
Bi de güzel ve çok eşli.Tam ferhansin kiskanacagi konu olmuş..keko kadını bırakmayan ,evlenmek isteyen sevgili& istemeden zırt pirt hamile kalan kadın
Nerden tutsak eczacılık elimizde kalıyor Joe, biz daha eczacıyız, başımız ağrıyınca parol içmişliğimiz var o kadar.Eczaci turkcesine benzemiyor
gerçek değildir dimi? selam kızlar diye konu açıp altından böyle bir şey çıkmaz diye düşünüyorumBi de güzel ve çok eşli.
hahahaah tabi efendim ilk onla yaptım bu işi halende onlayim sen merak etme sen biriyle oturunca hemen altina girmişsin sanırım ondan böyle düşünmen normal :) korunuyordum gayette isteyerek olmadı cahil kim konuşma tarzından belli namus bekçiliği yapamazsın sen burada kimseyi yargılayamazsın terbiyesizKezbanın anlamını biliyor musun sen kuzum?
E hadi güzelsin diyelim yavrum bize ne, siteye fotoğraf attın da fotoğrafın üzerinden mi yorum yapıyoruz ne manaa?
Evlenmedin diye sözde keko erkek arkadaşını onunla bununla oturup aldatamazsınsen çok modernsin biz geri kafalıyız namus bekçisiyiz aşko kusura bakma
24 yaşına gelmişsin korunmanın k'sini bilmiyorsun kendini hamile bıraktırıp çocuk aldırıyorsun şu gencecik yaşında yazık ileride fiziğin ne hale gelir bilemiyorum artık daha kendi vucudunu hor kullanan s*ks düşkünü, çok eşlilik yaşayan bir insansın yüzün güzel olsa ne? Cahil.
Allah ıslah etsin sizi :)Bence de bu kişi tam olarak bizim metresin benzeri olmalıo varoş kokusunu aldım
o kadar da değil, şikayet edildiniz efenim. he bir de buram buram fakesiniz başbaş 🖐hahahaah tabi efendim ilk onla yaptım bu işi halende onlayim sen merak etme sen biriyle oturunca hemen altina girmişsin sanırım ondan böyle düşünmen normal :) korunuyordum gayette isteyerek olmadı cahil kim konuşma tarzından belli namus bekçiliği yapamazsın sen burada kimseyi yargılayamazsın terbiyesiz
Umarım değildir ama var sonuçta böyle abuk subuk ilişkiler hayatlar.gerçek değildir dimi? selam kızlar diye konu açıp altından böyle bir şey çıkmaz diye düşünüyorum
Allah için dogurma!Selam 7 yıllık ilişkim var bu ilişkide tanıştığımızdan beri neredeyse yılda 2 kere başka erkeklerle oturmuşluğum oldu msjlarımı da yakaladı geçen senede oturdum da öğrendi bitirmedi yani bitirmek istedi hep uyardı şiddete de yöneldi bi kaç sefer neyse bu yıl da oturdum kiz arkadaşımın erkek arkadaşları ile beraber yine öğrendi bir şekilde aradı kapılarda dolandı ve bu sürede de hamileyim Şuan 5 haftalık daha önce de bir kere düşük yapmıştım kızdı bağırdı hala düzelmedin aldatiyorsun falan dedi ama Şuan da bana yine benle nişanlanacaksın çocuğu doğur anca o zaman düzelirsin falan diyor biraz keko aslında ama bu kadar başkalarıyla oturdum beni seviyor mu gerçekten ondan mı bırakmıyor ? Onda hıc yakalamadım böyle birsey bi kızla msj dahi görmedim ?? Ama ben çocuğu aldıracagim o istiyor ağladı kontrole gittiğimizde ultrasondan gördü Allah korkun yok mu vs dedi ama ailem onu bilse bile Şuan cesaretim yok çok tepki alırım neyse aldırdıktan sonra evleneceğiz yoksa ailene söylerim bu kez aldırdıgımızı da vs diyor bunun amacı nedir ?? Gerçekten seviyormu evlenip dogurayimmi yoksa aldırıp ayrılma vs mi evleneyimmi sizce seviyorum ama bazen asiri agresif çok koruyucu bu beni korkutuyor
gerçek değildir dimi? selam kızlar diye konu açıp altından böyle bir şey çıkmaz diye düşünüyorum
Varoşmuş :))) Altımdaki aracı oturduğum evi görseniz ağzınız açık kalacakBence de bu kişi tam olarak bizim metresin benzeri olmalıo varoş kokusunu aldım
Tmm cnm :)Allah için dogurma!
Bayy bay canım sayfamı terkett hemeno kadar da değil, şikayet edildiniz efenim. he bir de buram buram fakesiniz başbaş
ay yok gitmicem vazgeçtim, canım isterse terkederim cınımBayy bay canım sayfamı terkett hemen
yazdığımla alaka kuramadım ama bence burdaki en küçük sorun buVaroşmuş :))) Altımdaki aracı oturduğum evi görseniz ağzınız açık kalacak
Burası herkesin sayfasıBayy bay canım sayfamı terkett hemen
Evet nerden bildinDuayla mı korundunuz?
Kimseye terbiyesizlik yapmam dedi.Böyleleri derken emin ol senden daha insanımdır kimseye bu şekilde terbiyesizlik yapmam konuşma tarzın çok kötü
Ve yaptı.hahahaah tabi efendim ilk onla yaptım bu işi halende onlayim sen merak etme sen biriyle oturunca hemen altina girmişsin sanırım ondan böyle düşünmen normal :) korunuyordum gayette isteyerek olmadı cahil kim konuşma tarzından belli namus bekçiliği yapamazsın sen burada kimseyi yargılayamazsın terbiyesiz
kız sana benzedim, gitmicem de gitmicemBurası herkesin sayfası
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?