Selam Kızlar yorum yapar mısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Eczacı olduğuna siz inandınız mı? Eczacı bir insan korunmayı herkesten iyi bilir, o ürünleri satanlar bizzat kendileri zaten.
Ama bu çok önemli bi karar aldirsan vicdanen rahatsız olmaz misin kendi fikrin hayatin yargılamak için sormuyorum ama pişman olmayacağın bir karar vermen lazim
Evet o yüzden erteledim vicdanen asla rahat olmayacağım günlerdir ağlıyorum cok değişik bir his asıl olay aldırırsam kopcak o psikoloji size teşekkür ediyorum yargılamadan soru sorduğunuz için hepsi dalga geciyor çünkü

hahahaah tabi efendim ilk onla yaptım bu işi halende onlayim sen merak etme sen biriyle oturunca hemen altina girmişsin sanırım ondan böyle düşünmen normal :) korunuyordum gayette isteyerek olmadı cahil kim konuşma tarzından belli namus bekçiliği yapamazsın sen burada kimseyi yargılayamazsın terbiyesiz

o kadar da değil, şikayet edildiniz efenim. he bir de buram buram fakesiniz başbaş 🖐

Allah için dogurma!

Böyleleri derken emin ol senden daha insanımdır kimseye bu şekilde terbiyesizlik yapmam konuşma tarzın çok kötü
Kimseye terbiyesizlik yapmam dedi.
Ve yaptı.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…