- 3 Eylül 2018
- 8.800
- 47.010
- 548
- Konu Sahibi sweety2121
-
Oturmuş kalkmış oturmuş kalkmış…görünen o ki sadece oturmamışsınız
Ben zaten seviyorum sevmesem bırakırdım değil mi 7 yılda bir şekilde Şuan doğurmayacağim zaten kesinlikleBöyle bir ailede çocuk büyütmek istiyor musunuz gerçekten? Aşık olduğunuz kişiden bebek doğurmak daha doğru değil mi size göre?
Yok canım o işlere sen bakarsınOturmuş kalkmış oturmuş kalkmış…
Kız ne var kocamla otururum da kalkarım daYok canım o işlere sen bakarsın
Uyanın o zaman ve sayfamı terkedinUyudum da rüya görüyorum galibazira rüyalarım hep böyle saçma sapandır
HayırUyanın o zaman ve sayfamı terkedin
Ben de ilerde evleneceğim kişiden hamile kalıyorum bilmem farkında mısın sen :) benimle Şuan evlenmek istiyorKız ne var kocamla otururum da kalkarım da
Woooaaw oh my god ne büyük başarıBen de ilerde evleneceğim kişiden hamile kalıyorum bilmem farkında mısın sen :) benimle Şuan evlenmek istiyor
Kezban mıVaayy bee konu sahibemiz çook aşııkk ama oturmadığı erkek kalmamış, o hep benim yanımda olur diyoorr ama aldatmış...
Bacım siz toxiclikten çıkamazsınız sen belli ki çok eşliliği seven birisin bir kişiyle yetinemiyorsun. Boşver, dünyaya getireceğin o masumun da hayatını karartma doğurarak. (Normalde kurtajı doğru bulmam)
Keko ve Kezban ilişkisi ♥
Keko dediğin, defalarca aldattığın, sana şiddet uygulayan biriyle. Akıl dağıtırken Bi baksan bana yetecek kadar var mı diye?Ben de ilerde evleneceğim kişiden hamile kalıyorum bilmem farkında mısın sen :) benimle Şuan evlenmek istiyor
Evet sen peşinden koşarsın ancaWoooaaw oh my god ne büyük başarı
ben yarqilamadim her kesin hayati kedisine yarar yada zarar. sadece soru sordum madem seviyosunuz bir birinizi evlenecekseniz gercekten aile olacaksaniz bebegi oldurme sonra evlenipde dogurcan baska bebek gunaha girmeB
Ben 17 yaşlarımda tanıştım canım ergen kafasıyla o yaşlarda aldattım ondan sonrası oturdum aramda birşey geçmedi burda yargılayin diye yazmadım size ahlak bekçiliği yapma aynen yaptım Şuan hala da sevgilim peşimde
SdlflflşgşhögşigEvet sen peşinden koşarsın anca
kızım tam dert olmuşsun konu sahibine
Ya siz iyi misiniz abi , defalarca denedik bitmesini de bitmiyor bitmiyorrrrrr bir şekilde bir araya geliyoruz yaşamayan bilemez ben de napacagimi bilmiyorumKeko dediğin, defalarca aldattığın, sana şiddet uygulayan biriyle. Akıl dağıtırken Bi baksan bana yetecek kadar var mı diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?