Selam Kızlar yorum yapar mısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vaayy bee konu sahibemiz çook aşııkk ama oturmadığı erkek kalmamış, o hep benim yanımda olur diyoorr ama aldatmış aşka bak beeee 7 seneyi boşa zaman kaybı olarak gördüm...

Bacım siz toxiclikten çıkamazsınız sen belli ki çok eşliliği seven birisin bir kişiyle yetinemiyorsun. Boşver, dünyaya getireceğin o masumun da hayatını karartma doğurarak. (Normalde kurtajı doğru bulmam)

Keko ve Kezban ilişkisi ♥

Neden durmadan hamile kalip sonra aldiriyorsunuz?Dogum kontrolü diye birsey var duydunuzmu hic? O kadar kolay diyorsunuzki evlenip dogurayim mi yoksa ayrilip aldirim mi diye. Sanki ostemeden hamile kalip aldirmak normal bir seymis gibi anlatiyorsunuz. Sevisiyorsaniz korunmayi da bilmelisiniz. O ne öyle yok hamile kaldim korunmadim hadi aldirim seneye yine hamile kaldim hoooopp yine aldirim. Bu ne ya?

Kezban mı peki belki de güzelliğimden bırakamıyor olabilir :) evet ben flörtözüm evlenmedim ya hani daha okey namus bekçileri sizi

ben yarqilamadim her kesin hayati kedisine yarar yada zarar. sadece soru sordum madem seviyosunuz bir birinizi evlenecekseniz gercekten aile olacaksaniz bebegi oldurme sonra evlenipde dogurcan baska bebek gunaha girme

kızım tam dert olmuşsun konu sahibine ama gülmekten bittim ya az mola ver
konuya gelince böyle şey gibi oturmuşluk, kalkmışlık, aldatmışlık olmasaydı evlenmişlik belki olurdu ama adamda da aldatılmışlık hissi olmuşluk. onun için ilişki tıkanmışlık. bu durumda tek üzüldüğüm çocuğa yazık olmuşluk. elimde imkan olsa korunmayı bilmeyenlerin bu konulardan uzak kalmasını istemişlik.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…