• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Selam Kızlar yorum yapar mısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
kızım tam dert olmuşsun konu sahibine 😂 ama gülmekten bittim ya az mola ver 😂
konuya gelince böyle şey gibi oturmuşluk, kalkmışlık, aldatmışlık olmasaydı evlenmişlik belki olurdu ama adamda da aldatılmışlık hissi olmuşluk. onun için ilişki tıkanmışlık. bu durumda tek üzüldüğüm çocuğa yazık olmuşluk. elimde imkan olsa korunmayı bilmeyenlerin bu konulardan uzak kalmasını istemişlik.
Böylelerini görünce kendimi tutamıyorum adkflflfl

kızım tam dert olmuşsun konu sahibine 😂 ama gülmekten bittim ya az mola ver 😂
konuya gelince böyle şey gibi oturmuşluk, kalkmışlık, aldatmışlık olmasaydı evlenmişlik belki olurdu ama adamda da aldatılmışlık hissi olmuşluk. onun için ilişki tıkanmışlık. bu durumda tek üzüldüğüm çocuğa yazık olmuşluk. elimde imkan olsa korunmayı bilmeyenlerin bu konulardan uzak
Bacım kimle oturursun kimle amuda kalkarsın bilmiyorum ama doğurmayacağın çocuklara hamile kalıp günahlarına girme. Korunmak diye bir şey duydun mu?
Evet emin ol bizde çok şaşırdık bu duruma isteyerek olmadı korunuyorduk
Böylelerini görünce kendimi tutamıyorum adkflflfl
Ya cidden sana dert oldum bi git

Ya siz iyi misiniz abi , defalarca denedik bitmesini de bitmiyor bitmiyorrrrrr bir şekilde bir araya geliyoruz yaşamayan bilemez ben de napacagimi bilmiyorum
Abi ne ya. Gadınım ben. E sevgilin salak çünkü. Aldatılıp Aldatılıp seni affediyor. Ama ben Aldatılıp affeden erkekten korkarım. Bence sen de unuttu diye güvenme.

Neden durmadan hamile kalip sonra aldiriyorsunuz?Dogum kontrolü diye birsey var duydunuzmu hic? O kadar kolay diyorsunuzki evlenip dogurayim mi yoksa ayrilip aldirim mi diye. Sanki ostemeden hamile kalip aldirmak normal bir seymis gibi anlatiyorsunuz. Sevisiyorsaniz korunmayi da bilmelisiniz. O ne öyle yok hamile kaldim korunmadim hadi aldirim seneye yine hamile kaldim hoooopp yine aldirim. Bu ne ya?
Durmadan derken ? Ben ilk kez aldıracağım ve bunun psikolojisini de ben yaşayacağım siz değil zaten korunuyorduk bilmeden yorum yapma

Profilinize göre: 28 yaşında, eczacı, yüksek lisans mezunu bir kadınsınız.

Konunuz, Aldatmak isimli Tv dizisinin son fragmanını hatırlatıyor.

Ne yaparsınız bilemem ancak yasal sınırlamaları da düşünerek; bir an önce bir karar vermelisiniz.
Eczacı olduğuna siz inandınız mı? Eczacı bir insan korunmayı herkesten iyi bilir, o ürünleri satanlar bizzat kendileri zaten.

Evet emin ol bizde çok şaşırdık bu duruma isteyerek olmadı korunuyorduk
yani ben bu konuda aldır diyemem hamileyim ve 7. haftada kalp atışını duyduğumda ne olursa olsun vazgeçmem diye tarama testlerini bile yaptırmadım. objektif olamam bu konuda o yüzden burda biri aldırsam mı yazımca kan beynime sıçrıyo benim. umarım düşündüğüm gibi eğlence için açmışsındır konuyu

Korkularinda ve tereddüt etmekte haklısın, bana da pek güven vermedi. Evlenmeyi istemek başka, evliliğe zorlanmak başka. Sevgiden çok takıntı gibi duruyor. Gözünü karartıp evlenirsen muhtemelen markete gitmek için bile izin alacaksın. Fazla sürmez yani... İyi düşün.

Kezban mı 🤪 peki belki de güzelliğimden bırakamıyor olabilir :) evet ben flörtözüm evlenmedim ya hani daha okey namus bekçileri sizi
Kezbanın anlamını biliyor musun sen kuzum?
E hadi güzelsin diyelim yavrum bize ne, siteye fotoğraf attın da fotoğrafın üzerinden mi yorum yapıyoruz ne manaa?

Evlenmedin diye sözde keko erkek arkadaşını onunla bununla oturup aldatamazsın :rolleyes: sen çok modernsin biz geri kafalıyız namus bekçisiyiz aşko kusura bakma :KK42:

24 yaşına gelmişsin korunmanın k'sini bilmiyorsun kendini hamile bıraktırıp çocuk aldırıyorsun şu gencecik yaşında yazık ileride fiziğin ne hale gelir bilemiyorum artık daha kendi vucudunu hor kullanan s*ks düşkünü, çok eşlilik yaşayan bir insansın yüzün güzel olsa ne? Cahil.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back