Selam Kızlar yorum yapar mısınız

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Profilinize göre: 28 yaşında, eczacı, yüksek lisans mezunu bir kadınsınız.

Konunuz, Aldatmak isimli Tv dizisinin son fragmanını hatırlatıyor.

Ne yaparsınız bilemem ancak yasal sınırlamaları da düşünerek; bir an önce bir karar vermelisiniz.

Aldattim bu ilişkinin başlarında 17 yaşımda tanıştım Bu anne baba derken insanlığımızı sorgulayamazsın herkes tarafından gayet sevilen insanlarız emin ol evet toksik bi ilişki ama bana birsey olursa yanımda arkamda duracak tek kişi o

Bu neydi şimdi keko olarak görüp evlenmeyi sorguladığın birinden hamile oldggunu iddia ediyorsun aldırıp öyle evlenicem diyorsun bana çok ilginç geldi

Tamam

Bu neydi şimdi keko olarak görüp evlenmeyi sorguladığın birinden hamile oldggunu iddia ediyorsun aldırıp öyle evlenicem diyorsun bana çok ilginç geldi
Ben zaten biraz keko seviyorum evet bir kere evlenicem içimizinse güzelce toksiklikten cıkacagimiz günü bekliyorum oda çocuğu doğur diye israr ediyor cok üzüldü ben istemiyorum ailem onu tanısa bile olmaz 24 yaşım o 29

ben filimmi izliyorum dur gozlerimi bi sileyimde ne diyosun baska erkeklerle nasil oturdun

Bacım ciddi ciddi soruyorum sarhoş musun

B
ben filimmi izliyorum dur gozlerimi bi sileyimde ne diyosun baska erkeklerle nasil oturdun
Ben 17 yaşlarımda tanıştım canım ergen kafasıyla o yaşlarda aldattım ondan sonrası oturdum aramda birşey geçmedi burda yargılayin diye yazmadım size ahlak bekçiliği yapma aynen yaptım Şuan hala da sevgilim peşimde

Ama bu çok önemli bi karar aldirsan vicdanen rahatsız olmaz misin kendi fikrin hayatin yargılamak için sormuyorum ama pişman olmayacağın bir karar vermen lazim

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…