- 3 Eylül 2018
- 8.795
- 46.991
- 548
- Konu Sahibi sweety2121
-
Ben de şey sandım hani normal arkadaş ortamında erkekler de vardı sevgilisi kıskandı. Yok baya aldatmış adkflglgşhşilk pozisyon olarak bahsediyor sandım masum ben ajshjd
Ayrıl adamın başını belaya sokma belli ki tek eşli kalamıyorsun. O da nasıl biriyse artık başkasıyla oturan birini kabul ediyor sürekli. Sizden olmaz cıks.Cidden Şuan hamileyim ve kafam karışık
aşık olmadığım için mi 7 yıldır beraberim sizceBöyle bir ailede çocuk büyütmek istiyor musunuz gerçekten? Aşık olduğunuz kişiden bebek doğurmak daha doğru değil mi size göre?
Bebeği aldırın diyemem aldırmayın da diyemem.Cidden Şuan hamileyim ve kafam karışık
Kız aşkından mı milletle oturmuşluğun oldu. Hamile kalmışlığın olmasaydı bari korunmuşluğun olsaydıAşıl
aşık olmadığım için mi 7 yıldır beraberim sizce
Selam 7 yıllık ilişkim var bu ilişkide tanıştığımızdan beri neredeyse yılda 2 kere başka erkeklerle oturmuşluğum oldu msjlarımı da yakaladı geçen senede oturdum da öğrendi bitirmedi yani bitirmek istedi hep uyardı şiddete de yöneldi bi kaç sefer neyse bu yıl da oturdum kiz arkadaşımın erkek arkadaşları ile beraber yine öğrendi bir şekilde aradı kapılarda dolandı ve bu sürede de hamileyim Şuan 5 haftalık daha önce de bir kere düşük yapmıştım kızdı bağırdı hala düzelmedin aldatiyorsun falan dedi ama Şuan da bana yine benle nişanlanacaksın çocuğu doğur anca o zaman düzelirsin falan diyor biraz keko aslında ama bu kadar başkalarıyla oturdum beni seviyor mu gerçekten ondan mı bırakmıyor ? Onda hıc yakalamadım böyle birsey bi kızla msj dahi görmedim ?? Ama ben çocuğu aldıracagim o istiyor ağladı kontrole gittiğimizde ultrasondan gördü Allah korkun yok mu vs dedi ama ailem onu bilse bile Şuan cesaretim yok çok tepki alırım neyse aldırdıktan sonra evleneceğiz yoksa ailene söylerim bu kez aldırdıgımızı da vs diyor bunun amacı nedir ?? Gerçekten seviyormu evlenip dogurayimmi yoksa aldırıp ayrılma vs mi evleneyimmi sizce seviyorum ama bazen asiri agresif çok koruyucu bu beni korkutuyor
Aşık olsanız aldatır mıydınızAşıl
aşık olmadığım için mi 7 yıldır beraberim sizce
Aldatmak demeyelim de oturmuşluk diyelim adkflglAşık olsanız aldatır mıydınız
Aldattim bu ilişkinin başlarında 17 yaşımda tanıştım Bu anne baba derken insanlığımızı sorgulayamazsın herkes tarafından gayet sevilen insanlarız emin ol evet toksik bi ilişki ama bana birsey olursa yanımda arkamda duracak tek kişi oAldattın mı yoksa erkek arkadaşlarından mı kıskandı? Bu arada aşırı toksik bi ilişkiniz var çocuğa yazık aldır yani hiç günah falan olmaz. Asıl doğarsa bu anne baba elinde o zaman günah olur..
Bu neydi şimdiSelam 7 yıllık ilişkim var bu ilişkide tanıştığımızdan beri neredeyse yılda 2 kere başka erkeklerle oturmuşluğum oldu msjlarımı da yakaladı geçen senede oturdum da öğrendi bitirmedi yani bitirmek istedi hep uyardı şiddete de yöneldi bi kaç sefer neyse bu yıl da oturdum kiz arkadaşımın erkek arkadaşları ile beraber yine öğrendi bir şekilde aradı kapılarda dolandı ve bu sürede de hamileyim Şuan 5 haftalık daha önce de bir kere düşük yapmıştım kızdı bağırdı hala düzelmedin aldatiyorsun falan dedi ama Şuan da bana yine benle nişanlanacaksın çocuğu doğur anca o zaman düzelirsin falan diyor biraz keko aslında ama bu kadar başkalarıyla oturdum beni seviyor mu gerçekten ondan mı bırakmıyor ? Onda hıc yakalamadım böyle birsey bi kızla msj dahi görmedim ?? Ama ben çocuğu aldıracagim o istiyor ağladı kontrole gittiğimizde ultrasondan gördü Allah korkun yok mu vs dedi ama ailem onu bilse bile Şuan cesaretim yok çok tepki alırım neyse aldırdıktan sonra evleneceğiz yoksa ailene söylerim bu kez aldırdıgımızı da vs diyor bunun amacı nedir ?? Gerçekten seviyormu evlenip dogurayimmi yoksa aldırıp ayrılma vs mi evleneyimmi sizce seviyorum ama bazen asiri agresif çok koruyucu bu beni korkutuyor
Çok komiksin ahahaah 17 18 yaşlarımdaydim ergendim aldattığımda başlarında diyorum farkındaysanAldatmak demeyelim de oturmuşluk diyelim adkflgl
TamamAldattim bu ilişkinin başlarında 17 yaşımda tanıştım Bu anne baba derken insanlığımızı sorgulayamazsın herkes tarafından gayet sevilen insanlarız emin ol evet toksik bi ilişki ama bana birsey olursa yanımda arkamda duracak tek kişi o
Farkında değilimÇok komiksin ahahaah 17 18 yaşlarımdaydim ergendim aldattığımda başlarında diyorum farkındaysan
Ben zaten biraz keko seviyorumBu neydi şimdikeko olarak görüp evlenmeyi sorguladığın birinden hamile oldggunu iddia ediyorsun aldırıp öyle evlenicem diyorsun bana çok ilginç geldi
ben filimmi izliyorum dur gozlerimi bi sileyimdeSelam 7 yıllık ilişkim var bu ilişkide tanıştığımızdan beri neredeyse yılda 2 kere başka erkeklerle oturmuşluğum oldu msjlarımı da yakaladı geçen senede oturdum da öğrendi bitirmedi yani bitirmek istedi hep uyardı şiddete de yöneldi bi kaç sefer neyse bu yıl da oturdum kiz arkadaşımın erkek arkadaşları ile beraber yine öğrendi bir şekilde aradı kapılarda dolandı ve bu sürede de hamileyim Şuan 5 haftalık daha önce de bir kere düşük yapmıştım kızdı bağırdı hala düzelmedin aldatiyorsun falan dedi ama Şuan da bana yine benle nişanlanacaksın çocuğu doğur anca o zaman düzelirsin falan diyor biraz keko aslında ama bu kadar başkalarıyla oturdum beni seviyor mu gerçekten ondan mı bırakmıyor ? Onda hıc yakalamadım böyle birsey bi kızla msj dahi görmedim ?? Ama ben çocuğu aldıracagim o istiyor ağladı kontrole gittiğimizde ultrasondan gördü Allah korkun yok mu vs dedi ama ailem onu bilse bile Şuan cesaretim yok çok tepki alırım neyse aldırdıktan sonra evleneceğiz yoksa ailene söylerim bu kez aldırdıgımızı da vs diyor bunun amacı nedir ?? Gerçekten seviyormu evlenip dogurayimmi yoksa aldırıp ayrılma vs mi evleneyimmi sizce seviyorum ama bazen asiri agresif çok koruyucu bu beni korkutuyor
Komik valla. 0Çok komiksin ahahaah 17 18 yaşlarımdaydim ergendim aldattığımda başlarında diyorum farkındaysan
Bacım ciddi ciddi soruyorum sarhoş musunBen zaten biraz keko seviyorumevet bir kere evlenicem içimizinse güzelce toksiklikten cıkacagimiz günü bekliyorum oda çocuğu doğur diye israr ediyor cok üzüldü ben istemiyorum ailem onu tanısa bile olmaz 24 yaşım o 29
Ben 17 yaşlarımda tanıştım canım ergen kafasıyla o yaşlarda aldattım ondan sonrası oturdum aramda birşey geçmedi burda yargılayin diye yazmadım size ahlak bekçiliği yapma aynen yaptım Şuan hala da sevgilim peşimdeben filimmi izliyorum dur gozlerimi bi sileyimdene diyosun baska erkeklerle nasil oturdun
Ama bu çok önemli bi karar aldirsan vicdanen rahatsız olmaz misin kendi fikrin hayatin yargılamak için sormuyorum ama pişman olmayacağın bir karar vermen lazimBen zaten biraz keko seviyorumevet bir kere evlenicem içimizinse güzelce toksiklikten cıkacagimiz günü bekliyorum oda çocuğu doğur diye israr ediyor cok üzüldü ben istemiyorum ailem onu tanısa bile olmaz 24 yaşım o 29
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?