- 10 Nisan 2016
- 8.541
- 12.641
- 248
- 36
- Konu Sahibi sweety2121
Cıks salak değil "KEKO" lütfen yanlış yazmayalımAbi ne ya. Gadınım ben. E sevgilin salak çünkü.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cıks salak değil "KEKO" lütfen yanlış yazmayalımAbi ne ya. Gadınım ben. E sevgilin salak çünkü.
Oh oh inşallah. Lütfen bitmesin. Siz ayrı ayrı kimsenin başını yakmayın, bi kör bi ayvaz ne güzel bulmuşsunuz birbirinizi Allah bozmasın amin.Ben zaten farkındayim !!! ama bitmiyor bu ilişki bir şekilde bir araya geliyoruz aynen tehtid ettiğini de oluyor görüşmek için kapıdan ayrılmadığı da. 7 yıldır bitmediyse bundan sonra hiç bitmeyecek
E sen az önce çok iyiydin çok mutluydun, aldatıp durmana rağmen peşinden koşan bir sevgilin vardı, ne yapsan yanına kârdı hayat sana güzeldi, ne oldu?Yada yaşasın bakalım o zaman böyle dalga geçebilecek misin merak ediyorum :)
Al işte olay çözülmüştür. Bunu bir itiraf olarak algılıyorum.Kiz olduğumu nerden biliyorsun
Hiç okuma ben yaptım pişmanımnereye oturmuş bu arkadaş 15 sayfa mı okuyacam şimdi offf..
Adamı çok hafife alıyor, inşallah evlenirler de görür.Hayır bu zamana kadar şiddet gösterseydi zaten hali hazırda kendini aldatan ve çok da umursamayan seni kaybederdi, çekmezdin. Ama ilerde evlenip Bi de çocuğun oldu mu elde nasılsa avucumun içine aldım diye bunca biriktirdiği hırsı senden çıkarır. Ha ama ben 2 güne boşarım diyorsan git evlen ve kumar oyna.
Ben de onu anlamadım. Aldatan o, peşinde koşulan o, oturup kalkan o. Bu bi çârenin derdi nedir ?E sen az önce çok iyiydin çok mutluydun, aldatıp durmana rağmen peşinden koşan bir sevgilin vardı, ne yapsan yanına kârdı hayat sana güzeldi, ne oldu?
Aahahahahhah kız o Esencılıs'tan bi çık herkes senin arkadaş çevrene benzemez hohahaha kıskandınız diyo bu ihihihihi.Bence siz beni kıskandınız meraktan catlıyorsunuz dimi Birgün fotomu koyarim belki takipte kalın varoslar
Benim kızın da paralı bir keko sevgilisi olur mu diyorsun, aldatsa da bırakmayan, peşinde koşan? Hali hazırda pirinç tanesi gibi teni var, çekik gözlü, güzel de. Onu da kıskanırlar mı kıııız? Kendine ait bir dükkanı ve evi de olur mu lise mezunu haliyle? E sen kendince hayır dua mı ediyorsun beddua mı belli değil kafa iyice gitmiş senin.Ahahahah çok güldüm inşalah benim yaşadıklarım senin de başına gelir yada çocuğunun
Başka bir ihtimal mi var Allasen? Bi de üzülüp akıl veren olmuş ahahahahahahsh delirdim.Konu sahibesi esencılıslı mı kesin mi ?
Esencılıs'ta havası vardı, forsu vardı. Burda ona üzüldüler, kızdılar, tiye aldılar, ayna tuttular. Küçük mutluş dünyasına benzemedi burası.Ben de onu anlamadım. Aldatan o, peşinde koşulan o, oturup kalkan o. Bu bi çârenin derdi nedir ?
Bende direkt 1 sayfadan 15 ışınlandım umarım çok önemli bir şey kaçırmadım,kahvemi aldım “oturdum” okumaya başladımnereye oturmuş bu arkadaş 15 sayfa mı okuyacam şimdi offf..
Hayır en çıtır benimYavrum burada biz bilemeyiz senin çıtır olduğunu kendini nimetten sanma senin konuna göre yorum yapıyoruz çıtırlığından bize senin fotoğrafını mı gördük ay yeto 22 yaşındayım senden gencim senden daha bilinçliyim ve kültürlüyüm kendimi övmedim beee sen de az müge anlı izle bariiiiiiiiii
Şaka mısınız? Afedersiniz ama siz her haltı yiyeceksiniz olan masum bir bebeğe mi olacak ???Selam 7 yıllık ilişkim var bu ilişkide tanıştığımızdan beri neredeyse yılda 2 kere başka erkeklerle oturmuşluğum oldu msjlarımı da yakaladı geçen senede oturdum da öğrendi bitirmedi yani bitirmek istedi hep uyardı şiddete de yöneldi bi kaç sefer neyse bu yıl da oturdum kiz arkadaşımın erkek arkadaşları ile beraber yine öğrendi bir şekilde aradı kapılarda dolandı ve bu sürede de hamileyim Şuan 5 haftalık daha önce de bir kere düşük yapmıştım kızdı bağırdı hala düzelmedin aldatiyorsun falan dedi ama Şuan da bana yine benle nişanlanacaksın çocuğu doğur anca o zaman düzelirsin falan diyor biraz keko aslında ama bu kadar başkalarıyla oturdum beni seviyor mu gerçekten ondan mı bırakmıyor ? Onda hıc yakalamadım böyle birsey bi kızla msj dahi görmedim ?? Ama ben çocuğu aldıracagim o istiyor ağladı kontrole gittiğimizde ultrasondan gördü Allah korkun yok mu vs dedi ama ailem onu bilse bile Şuan cesaretim yok çok tepki alırım neyse aldırdıktan sonra evleneceğiz yoksa ailene söylerim bu kez aldırdıgımızı da vs diyor bunun amacı nedir ?? Gerçekten seviyormu evlenip dogurayimmi yoksa aldırıp ayrılma vs mi evleneyimmi sizce seviyorum ama bazen asiri agresif çok koruyucu bu beni korkutuyor
kaç kaç kaçSelam 7 yıllık ilişkim var bu ilişkide tanıştığımızdan beri neredeyse yılda 2 kere başka erkeklerle oturmuşluğum oldu msjlarımı da yakaladı geçen senede oturdum da öğrendi bitirmedi yani bitirmek istedi hep uyardı şiddete de yöneldi bi kaç sefer neyse bu yıl da oturdum kiz arkadaşımın erkek arkadaşları ile beraber yine öğrendi bir şekilde aradı kapılarda dolandı ve bu sürede de hamileyim Şuan 5 haftalık daha önce de bir kere düşük yapmıştım kızdı bağırdı hala düzelmedin aldatiyorsun falan dedi ama Şuan da bana yine benle nişanlanacaksın çocuğu doğur anca o zaman düzelirsin falan diyor biraz keko aslında ama bu kadar başkalarıyla oturdum beni seviyor mu gerçekten ondan mı bırakmıyor ? Onda hıc yakalamadım böyle birsey bi kızla msj dahi görmedim ?? Ama ben çocuğu aldıracagim o istiyor ağladı kontrole gittiğimizde ultrasondan gördü Allah korkun yok mu vs dedi ama ailem onu bilse bile Şuan cesaretim yok çok tepki alırım neyse aldırdıktan sonra evleneceğiz yoksa ailene söylerim bu kez aldırdıgımızı da vs diyor bunun amacı nedir ?? Gerçekten seviyormu evlenip dogurayimmi yoksa aldırıp ayrılma vs mi evleneyimmi sizce seviyorum ama bazen asiri agresif çok koruyucu bu beni korkutuyor
M A S U Mkaç kaç kaç