- 23 Temmuz 2018
- 2.475
- 4.801
- 133
- 34
- Konu Sahibi Bendeniz07
-
Amin inşallah canım :) evet biraz erken oldu aslında test yaparken hiç çıkmasını beklemiyordum çıkınca çizgi şok oldum:))Maşaallah ne kadar erken öğrenmişsin rabbim isteyen herkese banada nasip etsin inşaallah
İnşallah canım şimdi değerler düzenli artacak mı sağlıklı mı sağlıkla kucağıma alabilecek miyim dertleri başladı:) inşallah sağlıkla devam ederAaa super haberr insallah sagliklidir artarak devam etsin insallah.. guzel haberlerini bekliyorum..
inşaallah sağlıklı bi gebelik olur hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın :)) bizede dua eder misin?Amin inşallah canım :) evet biraz erken oldu aslında test yaparken hiç çıkmasını beklemiyordum çıkınca çizgi şok oldum:))
Amiin inşallah canım:)) tabiki ederim etmez miyim bundan sonra hep bebek hasreti çekenler için dua edicem Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versininşaallah sağlıklı bi gebelik olur hayırlısıyla bebeğini kucağına alırsın :)) bizede dua eder misin?
Amiin canimm insallah hayirlisiyla..İnşallah canım şimdi değerler düzenli artacak mı sağlıklı mı sağlıkla kucağıma alabilecek miyim dertleri başladı:) inşallah sağlıkla devam ederdarısı senin başına canım bir an önce mutlu haberi al sen de:)
Amiin canimm insallah hayirlisiyla..
Sen simdi koyu olmadan onceki gun ve sonrasi degerlendirdin 2 iliski ile oldu oyle mi?
Ben de sıkı degerlendiremiyoruz diyordum umut oldu simdi.. :)Eki Görüntüle 2209302
Canım bak böyleydi 14 Kasım ve 16 Kasım’da değerlendirdik. 15 Kasım’da bu koyuluktan sonra akşam 7-8 gibi çatladı. Kasık ağrımdan anladım. Ertesi gün de zaten tekrar yaptığımda yok olmuştu çizgi. Başka da değerlendirmedik.
Benim testlere bakabilrmisinizEki Görüntüle 2209302
Canım bak böyleydi 14 Kasım ve 16 Kasım’da değerlendirdik. 15 Kasım’da bu koyuluktan sonra akşam 7-8 gibi çatladı. Kasık ağrımdan anladım. Ertesi gün de zaten tekrar yaptığımda yok olmuştu çizgi. Başka da değerlendirmedik.
inşaallah:) bende az önce bugünkü testimi yaptım bayağı silikleşmiş sizce test yapmaya devam edeyim mi?Amiin inşallah canım:)) tabiki ederim etmez miyim bundan sonra hep bebek hasreti çekenler için dua edicem Allah herkese sağlıklı hayırlı evlatlar versin
Gebelik testini hangi marka ile yaptınız ? Sizden bir kaç gün sonra da benim aynı şekilde oldu merak içinde bekliyorum bende :)Eki Görüntüle 2209302
Çok teşekkürler canım :)) kanı bat günü filan verirm diye düşündüm belli de olmaz belki daha erken veririm haber ederim tabiki de :) çok değerlendiremiyoruz diye düşünme hiç sonuçta bu yumurta 1 günlük bir şey yakaladın yakaladın yani:)) biz Eylül’de nerdeyse her gün değerlendirmiştik olmamıştı mesela:))Ben de sıkı degerlendiremiyoruz diyordum umut oldu simdi.. :)
Haber et tamam mi ? Kan ne zmn verirsin ama daha erken ya sonra az mi bu dersin..
Hadi gozun aydin olsun.
Bence sizin son test pik olmuş bugünü değerlendirin mutlaka yarın bir daha test yapın silikleşene kadar :)Benim testlere bakabilrmisiniz
Silikleştiyse gerek yok çatlamış demek ki:) bugünü de değerlendirin mutlaka dünü değerlendirdiyseniz tamamdır bence:) ama yine de emin olmak için bugünden sonra 2 gün daha değerlendirebilirsinizAmin
inşaallah:) bende az önce bugünkü testimi yaptım bayağı silikleşmiş sizce test yapmaya devam edeyim mi?
Tamamdır inşaallah değerlendiricem tekrardan çok teşekkür ederim:))Silikleştiyse gerek yok çatlamış demek ki:) bugünü de değerlendirin mutlaka dünü değerlendirdiyseniz tamamdır bence:) ama yine de emin olmak için bugünden sonra 2 gün daha değerlendirebilirsiniz
Laboquick markayla yaptım:) Hadi inşallah sizin de vardır da güzel bir haber daha alırızGebelik testini hangi marka ile yaptınız ? Sizden bir kaç gün sonra da benim aynı şekilde oldu merak içinde bekliyorum bende :)
Rica ederim ne demek:) inşallah hayırlı haberlerini alırız en yakın zamandaTamamdır inşaallah değerlendiricem tekrardan çok teşekkür ederim:))
Benim elimde de o testten var :)) inşallah allah isteyen herkese nasip ederLaboquick markayla yaptım:) Hadi inşallah sizin de vardır da güzel bir haber daha alırız
İnşallahBenim elimde de o testten var :)) inşallah allah isteyen herkese nasip eder
İnşaallah olursa yazıcam buraya :) bu arada acemiyim kalp emoji falan nerden koyulur bilmiyorum :)Rica ederim ne demek:) inşallah hayırlı haberlerini alırız en yakın zamanda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?