- Konu Sahibi Bendeniz07
-
kuzum nasıl gitgide azalmış, baya baya en alttaki ortadakinden koyu duruyor.. ya da yanlış dizdi bilemedim..Bence çatlamış çünkü gittikçe azalmış koyuluk. LH değeri bir anda düşmediği için direk tek çizgi olmaz. Akşam yada ertesi sabah tek çizgi görebilir.
Yok doğru dizdim :) sanırsam sıvı alımı etkiledi o zaman ki koyuluğukuzum nasıl gitgide azalmış, baya baya en alttaki ortadakinden koyu duruyor.. ya da yanlış dizdi bilemedim..
En alttaki en silik görünen. Ben onun son yapıldığını düşündüm çünkü genelde ilkler üste olur :) Filizcck nasıl dizdin kız aydınlat bizi. En alttaki son yaptığın mi ilk yaptığın mi ?Yok doğru dizdim :) sanırsam sıvı alımı etkiledi o zaman ki koyuluğu
kuzum nasıl gitgide azalmış, baya baya en alttaki ortadakinden koyu duruyor.. ya da yanlış dizdi bilemedim..
YOK YOK ben kaçtı tren demiyorum aksine bu saatler önemli denesin halen denesin.. umut işte:)Doğru anlamışım sanırım. Üstteki ilk yapılan. Suyu falan bilmiyorum ama bi LH değeri bi pik olup azalıp tekrar yükselmez. Ama önemli olan en üsttekinde pik görmüş olması. Diğer ince detaylara takılıp cevheri kaçırmamak lazım. Çift çizgi gördün mu koş:) pik gordugun an itibariyle 60 saat. Hadi kisiye gore o da degissin olsun 72 saat. Denemekle ne kaybeder:)
En alttaki en silik görünen. Ben onun son yapıldığını düşündüm çünkü genelde ilkler üste olur :) Filizcck nasıl dizdin kız aydınlat bizi. En alttaki son yaptığın mi ilk yaptığın mi ?[/QUOTE
En alttaKi Son yaptığım orta da daha az silinik olan bence sıvı alımından öyle çıktı yarın sabah bi test daha yapıcam.. geçen ay en koyuya ulaştığım günü değerlendirmiş sonra ki günleri değerlendirmemiştim o yüzden bu ay pik yaptıktan sonra ki gümleri de değerlendirmem gerektiğini düşünüyorum :)
Resim Yok ?Merhaba kızlar benimde ovulasyon testi me bakarmısınız.dun ve bu gun yaptım üstteki dun
Diyelim ki pazar aksami pik degil Pazartesi sabah pik. Ozaman sali aksami catliyor (36saat) sen pazartesi, salı ve en geç çarşamba degerlendirmelisin. Hatta pazar dan bile baslayabilirsin. Doktorlar genelde gün aşırı diyor. Ama geçen bi bayan doktor o durum tartışılır erkeğin değerleri iyiyse her gün de olabilir diyor. Ayrica hemen dus alma yastik koy kalcana diye de soylerler. Buna da dikkat et belki etkisi olur.Ayrıca yumurtlama olayını doktor kontrolünde olmalısın. (Oyle mi bilmiyorum ama...) Çünkü 17 mm altında kalıyorsa etki goremeyebilirsin. Rahim filmi cektirmismiydin sorduysam da unuttum kusura bakma:) kendini dinle hisset önce vücudumuzu tanımalıymışız. Ama yazdiklarin doğru. Zarar vermeyecek şeyler ve ilaçlar dışında herşeyi denemek lazım. (Yastık koymak ,gec duş almak gibi) rabbim hepimize nasip etsin insallahYOK YOK ben kaçtı tren demiyorum aksine bu saatler önemli denesin halen denesin.. umut işte:)
ya aslında bende tam hakim değilim konuya 3. denemem olacak bu ay ovu testini.. misal pazartesi pik yapıyor salı akşamı yaptığımda silikleşmiş oluyor sonrasında +14 yaptığımda reglim geliyor.. ama tam anlamıyla değerlendiremiyoruz biz.. ya hiç bakmadan 2 güne bir yapıcan bence... hayırlısı Allahtan
Çok pardon yukledim sandım Eki Görüntüle 2207697
Siz bugünü değerlendirin mutlaka ama yarın daha net de olabilir silikte çünkü tam net değil duruma göre tekrar resim atarsın bakalım :)Altta ki testi bu gun saat 1 de yaptım. Ama hemen tek çizgiye döner mi ki
benim yaş 39 oldu artık rezervler de azalmış, bir kızım var Allah bağışlasın.. 2.yi istiyoruz..Diyelim ki pazar aksami pik degil Pazartesi sabah pik. Ozaman sali aksami catliyor (36saat) sen pazartesi, salı ve en geç çarşamba degerlendirmelisin. Hatta pazar dan bile baslayabilirsin. Doktorlar genelde gün aşırı diyor. Ama geçen bi bayan doktor o durum tartışılır erkeğin değerleri iyiyse her gün de olabilir diyor. Ayrica hemen dus alma yastik koy kalcana diye de soylerler. Buna da dikkat et belki etkisi olur.Ayrıca yumurtlama olayını doktor kontrolünde olmalısın. (Oyle mi bilmiyorum ama...) Çünkü 17 mm altında kalıyorsa etki goremeyebilirsin. Rahim filmi cektirmismiydin sorduysam da unuttum kusura bakma:) kendini dinle hisset önce vücudumuzu tanımalıymışız. Ama yazdiklarin doğru. Zarar vermeyecek şeyler ve ilaçlar dışında herşeyi denemek lazım. (Yastık koymak ,gec duş almak gibi) rabbim hepimize nasip etsin insallah
daha pik olmamış olabilir yarın belli olur sanırım canım.Altta ki testi bu gun saat 1 de yaptım. Ama hemen tek çizgiye döner mi ki
incir kürü için de prolaktin yüksekse içilmesin diyorlar.. yanlış şeyler yapmayalım kızlar...Ya yardımlarınız icin cooooookkkk teşekkür ederim yarın ki testi de atarım bakalım ne olacak . Bi de ben bu ay havuç incir kuru yapıyorum bakalım
Hm geçmiş olsun. Sen bizden daha bilgimizin ozaman. Rabbim kızını bagislasin. Zor süreçler geçirmişsin ama çok sukur bir yavrun var. Sen daha sakince bekleyebilirsin diye ümit ediyorum :) ama hsg çekilden iyi olur diye düşünüyorum. Ben çekildiğinde bir bayan da aynı sen gibi tek çocuğu vardı olmuyordu 2.cisi. Ayrıca düşüklerin falan da olmuş sebebini bakmaları lazim tüp bebekten önce. Okadar masraf edip işkence çekip o da düşerse. Önce bir detaylı herşeyine bakmadan nasıl öyle birşey söyler anlamıyorum. 39 çok da geç değil onu kafana sakin takma. Artık erken evlenen çok yok zaten. Ki ben de 30 üstündeyim ve hala çocuğum yok. Ama düşünmeyince olma olayına katılıyorum kesinlikle. Araştırmalarını yap tahlillerini ol , okun uflen sonra tekrar dene. Hem boşuna zaman geçmemiş olur hem stres yapmamış olursun. (Umarım bise yoktur da kafan rahatlamış olur)benim yaş 39 oldu artık rezervler de azalmış, bir kızım var Allah bağışlasın.. 2.yi istiyoruz..
geçen ay adetin 3.günü yaptırdım testlerimi, ama hiç hsg falan istenmedi. bende çekilsin demedim.. direk tüp bebek dendi, bende yanaşmadım şimdilik.. bakalım kısmetimizde varsa gelir..
evet onları duydum ama etkisi olur mu bilmiyorum, 3 kaybım var, ilki de karnımda öldü, kızım, o kürtajdan sonra 3 sene isteyerek korundum, 9 ay sonunda artık vazgeçmişken amann olmazsa olmasın dediğim ay oldu.. en son kürtajımı mayısta oldum, o da 8+5 ti sata göre 6+5te kalmış, bana pıhtılaşma da yaptır dedi dr. sonradan da gelişebiliyormuş..
sizlerin yaşı daha küçük sanırım onun için relax diyorum, sonrasında ummadığın anda beklemediğinde geliverecek canım.
Aynen ben de sogan kuru yapmistim. E2 degerim cok yuksek cikti. Daha once normaldi. Ben kure yordum. Ama bi yakinim sogan ve incir kuru yapti yumurtalari cok kaliteli oldu. Ama yastan oturu galiba, hamile kalamadi. Oyuzden bilmeden yapmamak lazım. Herkese herşey yaramıyor malesef.keske yarasa da yapsakincir kürü için de prolaktin yüksekse içilmesin diyorlar.. yanlış şeyler yapmayalım kızlar...
benim de fsh yüksek çıktı biraz 15,98 gibiydi.. aslan pençesi içeyim dedim i.saraçoğlunun tavsiyesi ile (kadın bitkisi falan diyorlardı) 7 gün içtim bıraktım ne olur ne olmaz diye korktum bişeyleri bozarız mazallah. (çok kanama varsa düzenliyormuş, fshı düşürüyormuş diye..)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?