Gebeliğe Hazırlık Selam kızlar bu ay ovulasyon testiyle gebelik düşünenler gelin hep beraber yapıp sonuçları bekleylim

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Amin inşallah bişe yoktur.. zaten olursa olur olmazsa olmaz gözüyle baktığım için sıkıntı duymuyorum çok fazla...
ama tabi reglim gelince de bozuluyor üzülüyorum :))
tüp bebek düşünürsek elbette tahliller falan yapılır , ama onun da riski varmış amh'yi daha da düşürebiliyormuş.. çok dikkatli olmak gerek...
yeni de evlenmedim canım 16 sene bitti...
kuzu 9 yaşında.

ben de aslan pençesinden sonra çizgiyi kopkoyu gördüm onun etkisidir sanırım ama ağrımı 3 4 gün çektim...
bilmeden bişiyler yapmamak lazım elbette.. hayırlısı bakalım canım.. Rabbim sevindirsin sağlıkla inşallah..

Tabi ki canm herkeze herşey yaramıyor ama ben daha öncede kullanmıştım bana ıyi gelmişti hamile kalamamıştım ama adetim tam zamanın da gelmişti.benim âdetlerim düzensizdir de

Yo incir ve havuç hem tatlı istegimi de aldı normalde çikolata tatlı g.b şeylerden alamazdım kendimi

Canım bende yumurtalık tembelliği var öncelikle niye kullandığımı şöyleleyim. Incir ve havuc yurtalari sağlıklı buyutuyo ve çatlamasını sağlıyor.sadece incir yumurtaların sağlıklı olmasını sagliyor

Ben de oyle duydum. Ama prolaktinden ötürü korktum açıkçası

Bilemiyorum valla cnm dediğim gibi bende herhangibi bi sorun olmadi hemde çok iyi geldi

can09e canım mesajlarını okudum da aslan pençesini benim arkadaşım kullandı geçen ay. Çünkü fsh 16 buçuk çıktı amh da 0.2 civarında çıktı. O da çok yeni evli daha. Bu ay tekrar test yaptırdı fsh 7 buçuğa düşmüştü. Amh bakmamışlar. Yani ben de çok şaşırdım bu kadar etkili olmasına ve ona da hemen tüp bebek dedi doktor 28 yaşında. Tesadüfen öğrendi bir de yani adet düzensizliği için gittiğinde. Bu tarz kürler sorunu olmayanlar için zararlı olabiliyormuş hormonların düzenini bozuyormuş ama sorunu olanlar için iyiymiş öyle duydum ben de.

Kızlar iyi akşmlar 10. Günden beri yaptığım ovü testlerim ama henüz bi koyulaşma yok normalde 28-30 gün arası adet döngüm ama bugün 14. Günüm neredeyse çizgi çıkmıcak bile bir de bu ay klomen kullandım. Normal mi bu ya sinir oldum

Eklentiler

• 3B018DFF-D543-4CBA-93F4-AE466F0F7FD9.jpeg
    496,5 KB · Görüntüleme: 33
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…