Seksi nasil olunuyor

seksilik kavramı görecelidir .Tartışmaya gerek yok .

Seksi olmak cazibeyle ilgilidir. Bi yerini açınca seksi gözükeceksin anlamı çıkmamalı.
Bknz: oky nin gönderdiği resim

erkekten erkeğe değişen bir olgu bazısı kıyfete bazısı konuşma şekline bazısı bakışlara tav oluyor sanırım

valla ben 20li yaşları başında heeep erkeklerle kanki canki takılan, sevgili nedir bilmeyen. sevgi, aşk, öpüşme denince kusası gelen bir ergenustum.
sevdiceğime aşık olup ta sevmeye başlayınca vuhuuuu
yeminlen kaç yıllık arkadaşlarımın "sen o bakışlarla adamı öldürürsün", "seni nası arkadaş olarak görelim", "buluşalım mı?" zırvaları ile tanıştım ki gayet balıketli ve kot tişört gezen biriydim.

işin sırrı sevmeyi bilmekte, insan sevince daha farklı bakıyor, daha kadın hissediyor kendini e bir de sevişme filan da varsa artık hayatında ister istemez seksilik artıyo bence.

he ama yuvarlak bir popo, ince bir bel, dolgun göğüsler, uzun saç ve bakım ayrı bir hava katıyor insana.

ama dekolte ile, topuklu ayakkabı ile meme ucu frikikleri ile olmaz bu iş. seksi değil avam olur insan.

Seksi kadın anlayışım budur! nasıl böyle olunur bilmiyorum ama

Eklentiler

• jennifer-lopez-178a.jpg
    165,8 KB · Görüntüleme: 211
  • jl.jpg
    45,9 KB · Görüntüleme: 176
  • jennifer.jpg
    79,2 KB · Görüntüleme: 219
seksi olunmaz, dogulur demeyecegim,
seksi bulunulur bence.

bu kimine gore dogallıgınız, kimine gore süsünüzz, kimine gore fiziginiz, kimine gore bakısınız, kimene gore...
liste uzar gider.
sizi seksi bulacak erkek, sizin ozelliklerinize gore bunu yorumlar zaten.

eger yine de genel kanıya gore davranacagım diyorsanız,
esinizin en cok hangi alanda kadınların gorunusune dair bir yonlendirmeye maruz kaldıgına bakın,
ve onlar gibi olun...

benimde seksi anlayışım budur kızlar

Eklentiler

• sekizinci-nesil-erkeklerin-seksi-olmasi_203287.jpg
    140,3 KB · Görüntüleme: 275
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…