Seksi nasil olunuyor

bende farkında olmadan seksiymisim :)) genelde soyleyenler bakıslarımdan dolayı ve fizigimden dolayı seksi oldugumu soylerler, oyle makyaj falan bence insanı seksi yapmaz, ben makyazda yapmam, soyle soyliyim, esmer mavi gozlu ve balık etliyim, ve bunu hep seksi buluyorlar

kadını merak ettim ve görsellere bakım. şu resmi görünce ohado oldum. evet göğüsler feci : )
böyle bir kıyafetle! tv ye mi çıkmış bu kadın.
hayret ötesi gerçekten veee çok feciii ya.
bu görüntü kişinin kendisine hakaret herşeyden önce.
yahu hiç mi seveni yokmuş etrafında bi uyaracak filan.

kulak asmamıştır akıllıca konuşulanlara .Bazıları ise gereksiz yere pohpohlamıştır .
Umut dünyası işte .Meşhur olurum kolay yoldan parayı kırarım umudu.
Okan Bayülgen çok haklı .
TVden gelen şöhret geçici der .

haikaten öyle de olabilir.
kıskanıldığını düşünür ya bazıları.
güzelliğimi çekemiyorlar ondan böyle konuşuyor havalarına girip bir yapacaklarsa 0n yaparlar.
burda da kadın açtık ça açmış ohhh sefam olsun der gibi

para para para
insanlarda ahlak bırakmadı

bakışlar, vücut hareketleri, eda, tavır hepsi birden. bir saç atması göz süzmesi bile sexilik oluyor insanın içinde olmalı. ben de değilim bu yaşa kdr da olamadım maleseff. spora gidiyorum benden kilolu bir kız nasıl dümdüz dursa çok güzel değil dersin ama dans ederken kıvırmalı hareketler yapıyor o kalçayı nasıl atıyor, aynadan kendisine bakışları var kendini izletiyo resmen. bense kazık gibi hareketi yapmanın derdinde kan ter içinde.

yanlız kadının memelerinden midem bulandı ya.
bakımıda zordur o memelerin yazın ter pişik havaya dikmesi lazım arada

1. Bakışlar: Bu kısım baya önemli. Ne anlatmak istiyosa bakıslarıyla anlatabilen, gözlerini iyi kullanan kadın seksidir.
Yani bi seyi istediginde karsısındakinin direk gözünün icine, tereddütsüz bakabilmeli.
Sıkıldıgında ya da bi sey hosuna gitmediginde cool bi tavırla gözlerini devirebilmeli.
Bakışların yanında diger mimikler de önemli tabi. Mesela bi dudak bükerek karsınızdakinin aklını da alabilirsiniz anakolunda gibi de görünebilirsiniz.

2.Saçlar: İster düz pırasa saçlı olun ister dalgalı o saçlar hacimli olacak. O ellerle saçlar arasında dogal bi bag olacak, saçla ne zaman nasıl oynanacak bilmeniz lazım. Ve bunu öyle dogal yapmalısınız ki sanki hic farkında degilmissiniz gibi.

3.Dik durmak: Kambur duran kadının seksi olma ihtimalini İsviçreli bilimadamları acıkladı:KOCA BI SIFIR. O vücut dik duracak muhakkak. Bi de baş daima karsıya bakacak. Hic ayaklarına baka baka yürüyen seksi kadın görmedim ben daha.

4. Teşhircilige kaçmadan vucuttaki güzel yerlerinizi vurgulayacak seyler giymek: Abartırsanız ucuz durur. Ama dozunda yapıldıgında insanların istediginiz yere odaklanmasını saglarsınız.

5.Temastan cekinmeme: Omzuna, koluna ya da eline dokunmak yerinde yapılırsa cok seksi oluyo. Tabi yine madde 1 e gidip o dokunusu bakısla destekliyoruz.

Bunlar ilk aklıma gelen fiziksel kriterler. Bi de daha söz ve tavırlar var ki seksi olmak zor iş azizim. Ben sunların kacını kendim yapabilirim diye bi düsündüm. Deneyip görmek lazım

Bir yazıda kendini seksi hissetmekle alakali olduğunu okumuştum erkekler bunu hissediyormus sanırım hayvanı bir iç güdu :)
Bu kesinlikle dogru.
Hissettiginden farklı görünemezsin bu konuda. Yani buraya bin tane madde sayılabilir ama bunları yaparken icinizden "ben bu insanların akıllarını baslarından kadınlıgımla alırım" hissi gecmiyosa ne yaparsanız yapın egreti durur.
Bu arada kendi yorumuma bi ek yapayım.
6. Seksi bi gülüs. Bu da cok önemli. O yerine göre alaycı yerine göre sempatik gülüsü sonuna ekleyemediniz mi önceki konusmanın tüm karizması dagılıyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…