1. Bakışlar: Bu kısım baya önemli. Ne anlatmak istiyosa bakıslarıyla anlatabilen, gözlerini iyi kullanan kadın seksidir.
Yani bi seyi istediginde karsısındakinin direk gözünün icine, tereddütsüz bakabilmeli.
Sıkıldıgında ya da bi sey hosuna gitmediginde cool bi tavırla gözlerini devirebilmeli.
Bakışların yanında diger mimikler de önemli tabi. Mesela bi dudak bükerek karsınızdakinin aklını da alabilirsiniz anakolunda gibi de görünebilirsiniz.
2.Saçlar: İster düz pırasa saçlı olun ister dalgalı o saçlar hacimli olacak. O ellerle saçlar arasında dogal bi bag olacak, saçla ne zaman nasıl oynanacak bilmeniz lazım. Ve bunu öyle dogal yapmalısınız ki sanki hic farkında degilmissiniz gibi.
3.Dik durmak: Kambur duran kadının seksi olma ihtimalini İsviçreli bilimadamları acıkladı:KOCA BI SIFIR. O vücut dik duracak muhakkak. Bi de baş daima karsıya bakacak. Hic ayaklarına baka baka yürüyen seksi kadın görmedim ben daha.
4. Teşhircilige kaçmadan vucuttaki güzel yerlerinizi vurgulayacak seyler giymek: Abartırsanız ucuz durur. Ama dozunda yapıldıgında insanların istediginiz yere odaklanmasını saglarsınız.
5.Temastan cekinmeme: Omzuna, koluna ya da eline dokunmak yerinde yapılırsa cok seksi oluyo. Tabi yine madde 1 e gidip o dokunusu bakısla destekliyoruz.
Bunlar ilk aklıma gelen fiziksel kriterler. Bi de daha söz ve tavırlar var ki seksi olmak zor iş azizim. Ben sunların kacını kendim yapabilirim diye bi düsündüm. Deneyip görmek lazım