cnm benim esim hakediyor kendiside fizigine cok diket ediyor. sabahlari kilo almamak icin sicak suya limon skip icer. Bende.azcik seksi olmayi ogreniyimGuzelliginle idare et. Erkeğe hepsi fazla. Onlar önce bir adam olsunlarda.senin sexiligin kalsın en sona.
cqnim kac tane arkadasim dogum yapti hepsi hala zapzayiflar.verirsin sende dogumdan sonraEsinle ilk tanistigimda , bana hep seksiligin dikkatimi cekti derdi halbuki ben o diyene kadar hic farkina varmamistim..
Evet harika bir vucuda sahip oldugumu biliyordum..(Gerci suan eser yok hamilelikten dolayi :) )
Megersem erkekler bakislara ve saclara.dikkat ediyormus
heheh cok kotusunValla ben şahsen seksiyim, siz niye değilsiniz? Asdasdf.
bence alakasi yok niye gecsinki benim 45 yasinda kuzenim bayada hos ve cekici yani kadin.sexsilik gelip geçici hamile kaldıgnda yaş ilerlediğinde sexsilikten eser KALMAZ....
sen iyi insan ol doğal ol sadık ol.. erkek adamsa eğer bunları sever zaten...
canım 45 yaş okdr cok değilki 60 yaşında hala sexy bi kadın varsa elini öper başıma koyarım.. nasıl hala sexy öğrenmek isterim.. benım demek istediğim başka...sen iyi insan ol sadık ol önemli olan odur.. benim eşim şahsen başta bunlar dıkkatını çekti umarım anlatabilmişimdirbence alakasi yok niye gecsinki benim 45 yasinda kuzenim bayada hos ve cekici yani kadin.
tabikide cnm zaten evlilikte en onemisi huy ben bunlardan sonraki isin renklerdirme kismindayim simdicanım 45 yaş okdr cok değilki 60 yaşında hala sexy bi kadın varsa elini öper başıma koyarım.. nasıl hala sexy öğrenmek isterim.. benım demek istediğim başka...sen iyi insan ol sadık ol önemli olan odur.. benim eşim şahsen başta bunlar dıkkatını çekti umarım anlatabilmişimdir
haklisin ya ama kimi kadin gercekten cok seksi oluyor.nasil yapiyorsaSeksilik cok baska bir sey be ya. Giyimle makyajla vs olmaz, gercekten de icten gelen bir hal tavir kadina seksilik katiyor.
Ha bir de seven erkek harbiden her kosulda, her halde seksi buluyor karsisindaki kadini. Nisanlim bana hayatinda gordugu en seksi kadin oldugumu soyler. Bunu altimda esofman, sacim basim dagilmis kabarmis, agzim iki metre acik esnerken falan soyler mesela. Boyle anlatinca sanki kinaye yapiyormus gibi duruyor ama hic oyle degil, ciddi ciddi en pasakli hallerimde bile hayran bakislariyla bunu soyledigi oluyor. Yani bir erkegin bir kadini seksi bulmasi o kadinin tavriyla, hareketleriyle, ve erkegin de o kadina karsi hissettikleriyle cok alakali