Seksi nasil olunuyor

zynppnr

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
12 Ekim 2014
93
38
34
Kizlar lutfen dogustan demeyelim cunku ben sonradan nasil olunur onu merak ediyorum bazi kadinlar cirkin ama seksi e biz niye guzel ama seksi degiliz artk gercekten bende seksi olmak istiyorum

Esinle ilk tanistigimda , bana hep seksiligin dikkatimi cekti derdi halbuki ben o diyene kadar hic farkina varmamistim..

Evet harika bir vucuda sahip oldugumu biliyordum..(Gerci suan eser yok hamilelikten dolayi :) )
Megersem erkekler bakislara ve saclara.dikkat ediyormus

Guzelliginle idare et. Erkeğe hepsi fazla. Onlar önce bir adam olsunlarda.senin sexiligin kalsın en sona.
cnm benim esim hakediyor kendiside fizigine cok diket ediyor. sabahlari kilo almamak icin sicak suya limon skip icer. Bende.azcik seksi olmayi ogreniyim

cqnim kac tane arkadasim dogum yapti hepsi hala zapzayiflar.verirsin sende dogumdan sonra

sexsilik gelip geçici hamile kaldıgnda yaş ilerlediğinde sexsilikten eser KALMAZ....

sen iyi insan ol doğal ol sadık ol.. erkek adamsa eğer bunları sever zaten...
bence alakasi yok niye gecsinki benim 45 yasinda kuzenim bayada hos ve cekici yani kadin.

Seksilik kiloyla kilosuz olan bişey degılki.Seytan tüyü denilen birşey var.Bakışta başlar vucutla devam edip birbirini tamamlar :) Nasıl olunur sorusunu yanıtlayamıyorum.Olunurmu bilmem.Var olanı ön plana çıkartabilirsiniz benim bildiğim

Aslında bu sorunun cevabı yok sanırım :) herkese göre değişiyor yani bir de erkekler hiç ummadığımız şeyleri seksi olarak değerlendirebiliyor. Bende çok düşünüyorum, bana göre seksilik gizlilikte saklı. Yani gizem kadına ayrı bir seksilik katıyor. Erkekler ne düşünüyor bilemiyorum tabi. Ben geçen hafta sonu perma yaptırdım geldim eve bol kalpli pijamalarımla oturuyorum eşim bu saç modeli ve gözlüklerinle çok seksi olmuşsun nasıl yakışmış dedi. Sanırım erkekler seksiliği kıyafette değil saç ve bakışlarda arıyor bu benim gözlemim tabi :)

bence alakasi yok niye gecsinki benim 45 yasinda kuzenim bayada hos ve cekici yani kadin.
canım 45 yaş okdr cok değilki 60 yaşında hala sexy bi kadın varsa elini öper başıma koyarım.. nasıl hala sexy öğrenmek isterim.. benım demek istediğim başka...sen iyi insan ol sadık ol önemli olan odur.. benim eşim şahsen başta bunlar dıkkatını çekti umarım anlatabilmişimdir

Seksilik cok baska bir sey be ya. Giyimle makyajla vs olmaz, gercekten de icten gelen bir hal tavir kadina seksilik katiyor.

Ha bir de seven erkek harbiden her kosulda, her halde seksi buluyor karsisindaki kadini. Nisanlim bana hayatinda gordugu en seksi kadin oldugumu soyler. Bunu altimda esofman, sacim basim dagilmis kabarmis, agzim iki metre acik esnerken falan soyler mesela. Boyle anlatinca sanki kinaye yapiyormus gibi duruyor ama hic oyle degil, ciddi ciddi en pasakli hallerimde bile hayran bakislariyla bunu soyledigi oluyor. Yani bir erkegin bir kadini seksi bulmasi o kadinin tavriyla, hareketleriyle, ve erkegin de o kadina karsi hissettikleriyle cok alakali

tabikide cnm zaten evlilikte en onemisi huy ben bunlardan sonraki isin renklerdirme kismindayim simdi

haklisin ya ama kimi kadin gercekten cok seksi oluyor.nasil yapiyorsa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…