Seksi nasil olunuyor

Erkegin o anki bakisina durumuna gore deisiyo bence gecenlerde su iciyordum bian bana baktigini farkettim esimin sonra baktim yanimda bitti su icerken oyle bi icmisim ki cok seksi gelmisim gozune :oops:

seksi kadının tarifi mi olur allahaşkına .
bakımlı kadının tarifi olabilir ama seksi kadının tarifi olmaz .
Erkek gözüyle bakabilmemiz lazım herşeyden önce.
Şişman olup seksi olan da var .Benim çok yakın bir arkadaşım var .Kız oldukça kilolu (110 kilo 1.60 boy)Hiç sevgilisiz kalmaz ve erkekleri deli divane olur onun için .Birebir şahidim .O yüzden yok selülit yok göbek yok bilmemne bunların hepsi o kadar boş laflar ki .

seksi kadının tarifi mi olur allahaşkına .
bakımlı kadının tarifi olabilir ama seksi kadının tarifi olmaz .
Erkek gözüyle bakabilmemiz lazım herşeyden önce.
Şişman olup seksi olan da var .Benim çok yakın bir arkadaşım var .Kız oldukça kilolu (110 kilo 1.60 boy)Hiç sevgilisiz kalmaz ve erkekleri deli divane olur onun için .Birebir şahidim .O yüzden yok selülit yok göbek yok bilmemne bunların hepsi o kadar boş laflar ki .
heyyy maşallah bizde kilo aldık diye özgüvenimiz yerlerde :)

heyyy maşallah bizde kilo aldık diye özgüvenimiz yerlerde :)
valla hiç alakası yok kardeş . Çık sokağa bakalım hangi kadın marie claire dergisindeki kadınlar gibi . Seksapelite bizim öğrenebileceğimiz bir davranış değil .Yapı meselesi .Bunu erkekler anlayabilir .Güzelliğe herkes bakar ama cinsel çağrışım uyandırmak farklı bir şey

Ben boyun , kilonun ve vücudun sıkılığının önemli olduğunu düşünüyorum.:cool:

seksilik sonradan ögrenilebilen bişey oldugunu düşünmüyorum doğuştan gelen yapı meselesi , foto çekiminde farkettim çok güzel olan bir arkadaşım odun gibi durmuş pekte güzel bulmadığım arkadaşım fotograf karesınde öyle bir durmuşki çok seksi çekici bakışı var , ayrı bir havası var resmen. bunu da sonradan ögrenmeye taklit etmeye çalışmayın bence egreti komik durabilir.

Seksi olmak icin illa acik sacik olmak gerekmiyor giyim kusamdir herhalde bana uzak bir terim gibi azicik sus pus yspsam kocamin nefesi kesiliyor donupte bakkmaz bile korkuyurmus uykulari kaciyormus
Bence dogallikta seksiliktr ama giyim kusam sart gibi

itiraf edeyim çok seksi bir kadınım ama bunun için özel bir çaba sarfetmiyorum .

bence yaratılışında varsa seksisindir yoksa kendini parçalasan bile olmaz o iş

yanaklar tombul gıdık sarkmış istediğin kadar şuh bak istediğin kadar dekolte giy yine olmaz :))
bence yaratılışında varsa seksisindir yoksa kendini parçalasan bile olmaz o iş

yanaklar tombul gıdık sarkmış istediğin kadar şuh bak istediğin kadar dekolte giy yine olmaz :))
hehej yok canim zayifim ben zaten. bi goguslerim kucuk ama kalcama dikakt edip acigi ordan kapatmaya calisiuorum :-)

bence kendıne guvenmek en basta gelıyor seksılıkte... yururken bıle kendıne guvenen emın adımlarla yuruyen hatunlar bana hep seksı gelmıstır.. nekadar bakımlı guzel gıyınırse gıyınsın pasıfse olmaz o iş:KK53: ikinci olarak gözler bakışlar... sonra saçlar.. valla ne yalan soylıyım benım ıcın popoda onemlı:KK53: :KK59:
katiliyorum cnm sana :-) popoya dikkat ediuorum ben sporla dolgun ve dik durmasi icin :-)

sexiliğin anahtarları not al canım:
1- parfüm ( afrodizyak etkli tenine uyan gerçek ve kalıcı )
2- topuklu ayakkabı ( duruşu etkiliyor popoyu havaya kaldırıyor biz farketmesekte erkekler farkediyor)
3- saçlar ( kesinlikle uzun saç kesinlikleeee tabi bakımlı olucak öle kırık dökük değil )
4- bakışlar ve yürüyüş ( erkeğe bakarken gözlerinin içine bakacaksın ve yavaş harekletler yapacaksın tama açamıyorumda ve yürüyüşte mutlaka dik ve kendinden emin olmalı )
5- Dar kıyafetler ( tabi oranı buranı açmakla olmaz ama dar ve kapalı kıyafetler olmalı hem vücudunu belli etmeli hem gizemini korumalı )

benden tavsiyeler bukadar. Ben çok seksi bir kadın olduğumu düşünüyorum birde gördüğüm kilolu ama seksi kadınlardan biri tuğçe ışınsu bak onuda incele çok çekici bir kadın.
canim tipimde giyimde sorun yok tavirda skintim var. Zaten parfumumde seksi baya :-) saclarim gogus hizasinda ama belime kadar uzun citcit takiuorum saclarim baya bakimli duruyor. Belki goguslerim kucuk diyemi acaba bole hissediyorum

X