Seksi nasil olunuyor

Aynen. Yani şimdi bu arkadaşa Marilyn Monroe gibi bir örnek veririz ama kocası pempe karakterini seksi buluyorsa ne olacak. Yani pempenin eteğini dizine kadar sıyırıp paçalı donunu gösterdiği sahneyi seksi bulan da vardır
paçalı don heee nabza göre şerbet diyorsun yani

Bence de seksilik insanin ruhundadir. Zaten cok guzel kadinlari seksi bulmutorum ben. Misal Tuba Büyüküstün. Kadin cok guzel ama hic seksi degil bence. Ayni sekilde cok yakisikli erkekleri de karizmatik bulmam. Misal Soner Sarikabadayi. Adam bildigin cirkin. Ama bana cok karizmatik ve seksi geliyor. Kiyafetle makyajla falan seksi olunabilecegini dusunmuyorum nedense.

Şaka bir tarafa ben de seksapeli çok severim . Hafif dekoltem vardır .Uyumlu giyinmezsem rahat edemem. Temiz değilsem sokağa çıkmam .İnsana güven geliyor yürüyüşü bile değişiyor insanın .

seksilik kesinlikle kendine güvenmekten geçiyor. çok oku, herşeyden bi haber olma, her konu hakkında bilgin olsun, ses tonuna ve diksiyonuna dikkat et... bunların hepsi kendine güvenini yerine getiriyor... sen konuş dünyalar dursun:=)

çekici olduğumu düşünüyorum
ben seksiyim diyemedim idare et
bana göre ne kapalı bir bayan nede tamamen acık bir bayan seksi olamaz,
benim anlayışım farklı
zira ben acık acık gögüs acmam, popoda acmam
ama ha acıldı ha acılacak havasının cok etkili oldugunu düşünüyorum.

sonracıma bakış, bununda bir silah oldugunu dusunuyorum.

misal bir kumsaldasın üsttüz sırtı üstü yatmış iri gögüslü bir kadınmı ilgi ceker yoksa ortalama büyüklükte sadece askıları acmıs ama gögüsün üzerinde biikini duran kişimi :d

ben tamamen acmayanlardanım

Sexi olunmaz, doğunur.

İçlerden, derinlerden gelen bir şey sexilik.
Yinede bakımına özen göster, cilvelen, bakışlarınla baştan çıkarmayı dene.
İç çamaşırlarını özellikle sexi al, günlük kullan, kendini daha sexi hissedersin.

Her erkek kendine güvenen fakat kibirli olmayan kadınlardan etkilenir... Kendine güvenmek kadar çekici birşey var mı

bence yaratılışında varsa seksisindir yoksa kendini parçalasan bile olmaz o iş

yanaklar tombul gıdık sarkmış istediğin kadar şuh bak istediğin kadar dekolte giy yine olmaz :))

bir tarifim daha var

seksepalitesi yüksek kadın
hahaha hihihi kikiki gülmez
somurtmazda

ha güldüm ha gülücem tebessüme sahip cıkan bir kadından bahsedelim
kesinlikle yüze vuran tavrı bu

bir tarifim daha var

seksepalitesi yüksek kadın
hahaha hihihi kikiki gülmez
somurtmazda

ha güldüm ha gülücem tebessüme sahip cıkan bir kadından bahsedelim
kesinlikle yüze vuran tavrı bu

bu biraz yapmacıklık değil mi ?

bence kendıne guvenmek en basta gelıyor seksılıkte... yururken bıle kendıne guvenen emın adımlarla yuruyen hatunlar bana hep seksı gelmıstır.. nekadar bakımlı guzel gıyınırse gıyınsın pasıfse olmaz o iş ikinci olarak gözler bakışlar... sonra saçlar.. valla ne yalan soylıyım benım ıcın popoda onemlı

bu biraz yapmacıklık değil mi ?
yo degıl
habire gülmeyecek gülmeyecek derken yanı tavrı bu mesela ben zorla yapın demiyorum bunu
bana seksapalıtenın yuze vurus seklı bu
ayrıca seksapalıtesı yuksek kadın bence erkekler gıbı gunun cogunu seks dusunerek gecırdıklerınden gulucem gulemıyorum gıbı bır sınyalda verıyor olabılır yanı bunu erkeklerı etkılemekıcın degıl
kadınlarda cok sık rastlayabılır ve anlayabılır diye dusunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…