Seksi nasil olunuyor

diyeceğim ama,seksi olunmaz seksi doğulur. : )
Bende katılıyorum,bazı kadınlar çok güzel olmamalarına rağmen bi albenisi oluyo,şeytan tüyü derlerya hani..Kimi kadında daha güzel olsada o kadar dikkat çekmiyor.Birde bana göre bazı kadınların yüz hatları bakışları kaşı gözü daha sert oluyo bazılarındada daha sevimli tatlı diyim.Victoria's secret meleklerinden örnek verelim Adriana Lima ve Miranda Kerr.(Adriana tabiki 10 basar )

Aynen bende yazdığınız her şeye katılıyorum saç bakış kendini iyi hissetme çok önemli duruş ses tonu mesela bu da çok önemli güzel gururlu bi ton beklerim konuşmalarında kendine güveni hissetmem lazım

Erkeğine göre değişir seksilik algısı. Sen eşine seksi görünmek istediğine göre onun seni ne şekilde seksi bulduğunu anlamaya çalışmalısın.
Mesela bizim üniversitede bir kız vardı. Hiç makyaj yapmaz, kot tişört eşofman filan öyle gezer. Seksi olma amaçlı bakışlar filan da atmazdı ama kız bana ve bir çok arkadaşa göre seksi ötesiydi. Saçlar uzun, dudaklar köfte, içten bir gülüş, umursamaz bir tavır, bir yürür böyle bakmamak mümkün değil. Ve çok rahattı. Oram buram açıldı diye umursamazdı. İki çocuk doğurmuş hala seksi valla:) birazda doğuştan sanırım bu durum.

Ben sanıyordumki makyaj yapıp güzel giyinirsem eşim beni daha çok beğenecek. Ama tam tersi çıktı! Evdeki en doğal ama tabiki temiz halimi daha güzel buluyor. Saçı başı çok yapılı, çok makyajlı gösterişli kadınlardan hoşlanmıyor. Beren Saat tarzı doğal seviyor benim anladığım. Sende eşini bu şekilde analiz etmeye çalışmalısın.

Bakışla duruşla olur bu işler ama şu da var ki; bir kadını biri seksi bulurken öteki bulmaz mesela.
Kişiye göre değişir bu.
Zevk mevzusu. Kasmaya lüzum yok o yüzden. Komik bir çaba olur zaten.

Ses tonu kesinlikle. Konusurkenki rahatlıgı ve özgüveni cok önemli.
Ben mesela birinden etkilendigimde seksi olmak istiyorum ama arkadaslarımın söyledigine göre tam tersi biri benimle ilgilenince seksi davranıyomusum. Cocukların agzı acık kalıyo diyolar. Keske tam tersi olsaydı
Yani karsımdakini etkiledigime eminsem o özgüvenle tavırlarım degisiyo herhalde. Ama kendim cok etkilenince yerini heyecan ve acaba lar alıyo o zaman seksilik kalmıyo tabi ki. Bildiginiz şapşal ergen oluyorum. Biraz sogukkanlılık şart.

Bir erkek için "Seksi nasıl olunur" diye cevap hiç aramadım, önce erkekler adam olsun sonra canımı yesin.

O kızı seksi bulmanızın sebebi belli. Amazon gibi uzun saç ve umursamaz bi tavır ve yürüyüş. Şu üçü bi kıza daima baktırır. Yani ister yüzü cirkin olsun ister üstü salaş olsun bi kadın o rahat ve özgüvenli tavırla yanınızdan gecip gittiginde illa ki akılda kalır.

Bence seksi olmak erkeğin size bakış açısıyla değişiyor.
Her zaman bakımlıyımdır.
Halim tavrım hiç değişmez, sevgilim bana bazen olağan halimdeyken bugün çok seksisin diyebiliyor ya da aynı tarzdayken başka gün minik çocuk diye seviyor
Keşke olabilsem çekici ve seksi bir kadın olmak isterdim fakat ne kadar bakım yaparsam yapayım ya da ne giyinirsem giyineyim çoğunlukla kız çocuğu gibiyim.

seksilik bakan gözdedir, tabii bakanın hormonlarıyla da alakalı bi durum

al eline kağıt kalem yaz seksi formüllerini.
akşam uygula işe yarıyor mu?
Bu tarz olayı, herkeste aynı olmaz. Biri jartiyer giyer yakışır biri komedi film çekiyor gibi olur.
Biri tayt giyer seksi olur biri 40 takla atsa çocukluktan çıkamaz aynı kıyafetle.
Biraz ruhla ilgili bir durum bu.

Bir erkek için "Seksi nasıl olunur" diye cevap hiç aramadım, önce erkekler adam olsun sonra canımı yesin.
Oo o daha zor yalnız. Erkeklerin o dengeyi tutturması baya sıkıntılı. Kur yapmayı azıcık abartsalar adları abaza ya da cıvığa cıkar. Özgüveni abartsalar ilgi görmeyen kadın hemen tribe baslar.
Su dengeyi tutturup da gercekten seksi olmayı basaran adam kadar da tehlikeli bi sey yok zaten. İnsan 2 saatte kalp hastası oluyo, ben bi an taşikardiden ölüp gidicez sanmıstım 12 tane kız topluca.

Adam olsunlar dedim seksi olsunlar demedim ki ... Yani bir erkek için seksi olacaksam önce onun adam olması gerek (Evine bağlı,eşine bağlı,çalışan,dürüst...)

Sexi kadın yoktur sexi kıyafet vardır demişler.iş giyim de bitiyor.

Adam olsunlar dedim seksi olsunlar demedim ki ... Yani bir erkek için seksi olacaksam önce onun adam olması gerek (Evine bağlı,eşine bağlı,çalışan,dürüst...)
Hii pardon ben yanlıs anlamısım.
Ben iki tarafın da cekiciliginden bahsediyoruz diye düsündüm. Siz iyi bi esin özlliklerinden bahsediyomussunuz.
Bi de evlilikte seksilik zor ya zaten. Yani seksiligin en önemli özelligi sıradısılıktır. Kadın ya da adam yine güzel/yakısıklı olur evlenince ama gizem ortadan kalktıgı icin seksi olur mu bi kac seneden sonra onu bilemicem.

bence o biraz da erkeğin bakış açısı ve o anki libido düzeyiyle ilgili..
yani eşim kimi zaman paçalı donumlayken üstüme atlar,
kimi zaman dekolteli tanga vs varken sallamaz...
ama yine de 2. pozisyon normal bi erkeği (eşimi tenzih ederim) çeker..
oyüzden %50 eda %50 kıyafet derim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…