- 5 Eylül 2014
- 54
- 14
Bende katılıyorum,bazı kadınlar çok güzel olmamalarına rağmen bi albenisi oluyo,şeytan tüyü derlerya hani..Kimi kadında daha güzel olsada o kadar dikkat çekmiyor.Birde bana göre bazı kadınların yüz hatları bakışları kaşı gözü daha sert oluyo bazılarındada daha sevimli tatlı diyim.Victoria's secret meleklerinden örnek verelim Adriana Lima ve Miranda Kerr.(Adriana tabiki 10 basardiyeceğim ama,seksi olunmaz seksi doğulur. : )
Aynen bende yazdığınız her şeye katılıyorum saç bakış kendini iyi hissetme çok önemli duruş ses tonu mesela bu da çok önemli güzel gururlu bi ton beklerim konuşmalarında kendine güveni hissetmem lazımBu kesinlikle dogru.
Hissettiginden farklı görünemezsin bu konuda. Yani buraya bin tane madde sayılabilir ama bunları yaparken icinizden "ben bu insanların akıllarını baslarından kadınlıgımla alırım" hissi gecmiyosa ne yaparsanız yapın egreti durur.
Bu arada kendi yorumuma bi ek yapayım.
6. Seksi bi gülüs. Bu da cok önemli. O yerine göre alaycı yerine göre sempatik gülüsü sonuna ekleyemediniz mi önceki konusmanın tüm karizması dagılıyo.
Ses tonu kesinlikle. Konusurkenki rahatlıgı ve özgüveni cok önemli.Aynen bende yazdığınız her şeye katılıyorum saç bakış kendini iyi hissetme çok önemli duruş ses tonu mesela bu da çok önemli güzel gururlu bi ton beklerim konuşmalarında kendine güveni hissetmem lazım
O kızı seksi bulmanızın sebebi belli. Amazon gibi uzun saç ve umursamaz bi tavır ve yürüyüş. Şu üçü bi kıza daima baktırır. Yani ister yüzü cirkin olsun ister üstü salaş olsun bi kadın o rahat ve özgüvenli tavırla yanınızdan gecip gittiginde illa ki akılda kalır.Erkeğine göre değişir seksilik algısı. Sen eşine seksi görünmek istediğine göre onun seni ne şekilde seksi bulduğunu anlamaya çalışmalısın.
Mesela bizim üniversitede bir kız vardı. Hiç makyaj yapmaz, kot tişört eşofman filan öyle gezer. Seksi olma amaçlı bakışlar filan da atmazdı ama kız bana ve bir çok arkadaşa göre seksi ötesiydi. Saçlar uzun, dudaklar köfte, içten bir gülüş, umursamaz bir tavır, bir yürür böyle bakmamak mümkün değil. Ve çok rahattı. Oram buram açıldı diye umursamazdı. İki çocuk doğurmuş hala seksi valla:) birazda doğuştan sanırım bu durum.
Ben sanıyordumki makyaj yapıp güzel giyinirsem eşim beni daha çok beğenecek. Ama tam tersi çıktı! Evdeki en doğal ama tabiki temiz halimi daha güzel buluyor. Saçı başı çok yapılı, çok makyajlı gösterişli kadınlardan hoşlanmıyor. Beren Saat tarzı doğal seviyor benim anladığım. Sende eşini bu şekilde analiz etmeye çalışmalısın.
Oo o daha zor yalnız. Erkeklerin o dengeyi tutturması baya sıkıntılı. Kur yapmayı azıcık abartsalar adları abaza ya da cıvığa cıkar. Özgüveni abartsalar ilgi görmeyen kadın hemen tribe baslar.Bir erkek için "Seksi nasıl olunur" diye cevap hiç aramadım, önce erkekler adam olsun sonra canımı yesin.
ben zaten lömbür lömbür göbekli ama çakmak çakmak bakan göze seksi demem. olsa olsa şirin olur.Valla bana gore sexy vucut anca sporla kazanilir..
Bakislarimiz delip gecse kac yazar gobekler lömbür lömbür sallandikca..
Bu tarif oyuncak ayı gibi olmus yalnız ahahahah o olmaz.ben zaten lömbür lömbür göbekli ama çakmak çakmak bakan göze seksi demem. olsa olsa şirin olur.
Adam olsunlar dedim seksi olsunlar demedim ki ...Oo o daha zor yalnız. Erkeklerin o dengeyi tutturması baya sıkıntılı. Kur yapmayı azıcık abartsalar adları abaza ya da cıvığa cıkar. Özgüveni abartsalar ilgi görmeyen kadın hemen tribe baslar.
Su dengeyi tutturup da gercekten seksi olmayı basaran adam kadar da tehlikeli bi sey yok zaten. İnsan 2 saatte kalp hastası oluyo, ben bi an taşikardiden ölüp gidicez sanmıstım 12 tane kız topluca.
Kizlar lutfen dogustan demeyelim cunku ben sonradan nasil olunur onu merak ediyorumbazi kadinlar cirkin ama seksi e biz niye guzel ama seksi degiliz artk gercekten bende seksi olmak istiyorum
Hii pardon ben yanlıs anlamısım.Adam olsunlar dedim seksi olsunlar demedim ki ...Yani bir erkek için seksi olacaksam önce onun adam olması gerek (Evine bağlı,eşine bağlı,çalışan,dürüst...)
Sonra da kocam beni boşamak istiyor diye bir konu daha