- 10 Kasım 2013
- 6.312
- 13.005
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Valla ben şahsen seksiyim, siz niye değilsiniz? Asdasdf.
gerçekten öylemisin üllüminati yandaşı
gerçekten seksimisn illüminati yandaşı ?Valla ben şahsen seksiyim, siz niye değilsiniz? Asdasdf.
Hayırdır niye sordun gardaş?gerçekten seksimisn illüminati yandaşı ?
bu dediğinize katılamıyorum.. benim işyerimde eski insan kaynakları yöneticimiz 2 çocuklu 50 yaşlarında ve çok güzel ve çekici bir bayandı.. yani aslında iş istemek de..sexsilik gelip geçici hamile kaldıgnda yaş ilerlediğinde sexsilikten eser KALMAZ....
sen iyi insan ol doğal ol sadık ol.. erkek adamsa eğer bunları sever zaten...
sexiliğin anahtarları not al canım:
1- parfüm ( afrodizyak etkli tenine uyan gerçek ve kalıcı )
2- topuklu ayakkabı ( duruşu etkiliyor popoyu havaya kaldırıyor biz farketmesekte erkekler farkediyor)
3- saçlar ( kesinlikle uzun saç kesinlikleeee tabi bakımlı olucak öle kırık dökük değil )
4- bakışlar ve yürüyüş ( erkeğe bakarken gözlerinin içine bakacaksın ve yavaş harekletler yapacaksın tama açamıyorumda ve yürüyüşte mutlaka dik ve kendinden emin olmalı )
5- Dar kıyafetler ( tabi oranı buranı açmakla olmaz ama dar ve kapalı kıyafetler olmalı hem vücudunu belli etmeli hem gizemini korumalı )
benden tavsiyeler bukadar. Ben çok seksi bir kadın olduğumu düşünüyorum birde gördüğüm kilolu ama seksi kadınlardan biri tuğçe ışınsu bak onuda incele çok çekici bir kadın.
Insallah
Seksilikten eser yok yahu
Kizim annesinin seksiligini hepsini aldi
bence de olmaz.Seksi nasıl olunur bilmiyorum ama nasıl olunmaz biliyorum. Kıyafetle, makyajla, dekolteyle falan filan olacak iş değil o.
gögüsler göbeğe inmiş:dneyi çekici o kadının allah aşkına...kamyonet gibi :)
gögüsler göbeğe inmiş:d
yani mutlaka gideri var ama seksi değil
neyi çekici o kadının allah aşkına...kamyonet gibi :)
gögüsler göbeğe inmiş:d
yani mutlaka gideri var ama seksi değil
kadını merak ettim ve görsellere bakım. şu resmi görünce ohado oldum. evet göğüsler feci : )
ndn illüminati yanlısısın onu anlamadım bu birHayırdır niye sordun gardaş?
Böyle bi testere edasıyla sormuşun tövbe yarabbim.