Seksi nasil olunuyor

Gizem ve sadelik herzaman isterik olmayi ve sexiligi cagristirir bana gorede.

sexsilik gelip geçici hamile kaldıgnda yaş ilerlediğinde sexsilikten eser KALMAZ....

sen iyi insan ol doğal ol sadık ol.. erkek adamsa eğer bunları sever zaten...
bu dediğinize katılamıyorum.. benim işyerimde eski insan kaynakları yöneticimiz 2 çocuklu 50 yaşlarında ve çok güzel ve çekici bir bayandı.. yani aslında iş istemek de..

sexiliğin anahtarları not al canım:
1- parfüm ( afrodizyak etkli tenine uyan gerçek ve kalıcı )
2- topuklu ayakkabı ( duruşu etkiliyor popoyu havaya kaldırıyor biz farketmesekte erkekler farkediyor)
3- saçlar ( kesinlikle uzun saç kesinlikleeee tabi bakımlı olucak öle kırık dökük değil )
4- bakışlar ve yürüyüş ( erkeğe bakarken gözlerinin içine bakacaksın ve yavaş harekletler yapacaksın tama açamıyorumda ve yürüyüşte mutlaka dik ve kendinden emin olmalı )
5- Dar kıyafetler ( tabi oranı buranı açmakla olmaz ama dar ve kapalı kıyafetler olmalı hem vücudunu belli etmeli hem gizemini korumalı )

benden tavsiyeler bukadar. Ben çok seksi bir kadın olduğumu düşünüyorum birde gördüğüm kilolu ama seksi kadınlardan biri tuğçe ışınsu bak onuda incele çok çekici bir kadın.

Seksi nasıl olunur bilmiyorum ama nasıl olunmaz biliyorum. Kıyafetle, makyajla, dekolteyle falan filan olacak iş değil o.

ben işime gelince seksiyim.ruh halimin ıyı olması lazım:KK14:..eşime hatta sormuştum bi ara ; o da gülümsemen bakışların ..bunlardır kadını seksi yapan.yoksa topuklu ayakabı falan değilmiş yani..biz yanlış anlamışız olayı hanımla :)

sexiliğin anahtarları not al canım:
1- parfüm ( afrodizyak etkli tenine uyan gerçek ve kalıcı )
2- topuklu ayakkabı ( duruşu etkiliyor popoyu havaya kaldırıyor biz farketmesekte erkekler farkediyor)
3- saçlar ( kesinlikle uzun saç kesinlikleeee tabi bakımlı olucak öle kırık dökük değil )
4- bakışlar ve yürüyüş ( erkeğe bakarken gözlerinin içine bakacaksın ve yavaş harekletler yapacaksın tama açamıyorumda ve yürüyüşte mutlaka dik ve kendinden emin olmalı )
5- Dar kıyafetler ( tabi oranı buranı açmakla olmaz ama dar ve kapalı kıyafetler olmalı hem vücudunu belli etmeli hem gizemini korumalı )

benden tavsiyeler bukadar. Ben çok seksi bir kadın olduğumu düşünüyorum birde gördüğüm kilolu ama seksi kadınlardan biri tuğçe ışınsu bak onuda incele çok çekici bir kadın.

neyi çekici o kadının allah aşkına...kamyonet gibi :)

Seksi nasıl olunur bilmiyorum ama nasıl olunmaz biliyorum. Kıyafetle, makyajla, dekolteyle falan filan olacak iş değil o.
bence de olmaz.
kıyafetle,dekolteyle makyajla ilgi çekici olunur veya abartısına göre davetkar olunur ama seksapelliği yine de yakalayamamış olabilir bir kadın.
seksiliği gizemli ve büyülü bir çekicilik olarak düşünüyorum ve bunun bir bakışta,bir harekette,bir tebessümde gizli olduğunu çoğu zaman etrafımdaki kadınlarda gözlemliyorum.
hem çok güzel hem de seksapeli yüksek kadınlar olabildiği gibi belirli bir fiziksel güzelliği olmasa da çok yoğun çekicilik yayan kadınlar da var.

Niye seksi olup playboy yildizi gibi gezineyim arkadas?Erkeklerin bakisi ustumde olsun.Ozellikle cok dekolteli ve dar giyinen bayan gordugumde etraftaki erkeklere bakarim hemen mesela ben.Istisnasiz elleri hemen gidiyor seylerine hayvanlarin! Buna mi firsat vereyim.Bosver seksi olmayi.Duru bir guzel ol yeter.

neyi çekici o kadının allah aşkına...kamyonet gibi :)
gögüsler göbeğe inmiş:d
yani mutlaka gideri var ama seksi değil

kadını merak ettim ve görsellere bakım. şu resmi görünce ohado oldum. evet göğüsler feci : )
tugce_isinsu_579878.jpg

X