Anket Seksi kadın mı? Güzel Kadın mı?

Erkekler sizce seksi kadın mı tercih eder yoksa güzel kadın mı?

• Ankete Katılan
    135
Alakası yok. Giyim kuşam kendine yakıştırmak tabi ki önemli . Bazıları konuşmalarıyla hareketleriyle seksi oluyor. Bazıları bacak çatal vs açsa bile seksi olamıyor komik oluyor tam tersi
Çekici olunmadan seksi olunmaz :)

Ben güzel kadın severim hayranlık uyandırır ama seksi olmak çaba gerektirir çirkin olup seksi olanlar daha çok sanki

Rakipsizlik bazen kötüdür, salıverir insan kendini, sonra uğraş ki toparla, benden söylemesi :)

Çirkin olup ta nasıl seksi olunur bilemedim ben, kafam almadı bi türlü

Canım hani bazı kızlar vardır yüzü cok güzeldir ama iticidir suratsızdır güzelliğinin hakının veremz giydiğini yakıştıramaz falan filan gbi bu tarz bayanlar seksi durmuyor bence ama çirkn demiyelimde biraz daha az güzelliğe sahip bayanlar vardır ve oturuşuylaa konuşmasıyla gülmesiyle bakıslarıyla bile ne kadar dişi oldugunu anlarz bunun gibi bişey biraz karşk anlattım ama neyse :)

Güzel anlatmışsınız, daha nasıl anlatılabilirdi ki zaten çirkin ama seksi, vucudunun ölçüleri sekilsiz ama seksapel bir kadın mesela bu da bir örnek. Ama bunu başarabiliyorsa bir kadın ben yine takdir ederim.

Miyaa bana tercüman olmuş, benden daha iyi anlatmış. Teşekkürler Miyaa :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…