- 19 Haziran 2013
- 24.858
- 62.723
- 798
- 31
Bende de göğüs yok iki tane fındık varyani ben gögüslerden ve dudaklardan kazanıyorum benim oyle taş gibi bi popom yok malesef
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende de göğüs yok iki tane fındık varyani ben gögüslerden ve dudaklardan kazanıyorum benim oyle taş gibi bi popom yok malesef
![]()
Bende de göğüs yok iki tane fındık var![]()
evet yuzde 10luk kesımBu her erkekte gecerli degil. Cogusunda dediginiz gibi ancak bi bayanın zekasindanda etkilenip hayran kalan seksi bulan erkekler var
Ben benimkine sordum dedi ki benim kadınım zaten güzel ve seksii ahahha![]()
Güzellik seksilik işe yaramıyo.
Allah çirkin şansı versin![]()
Çekici olunmadan seksi olunmaz :)Alakası yok. Giyim kuşam kendine yakıştırmak tabi ki önemli . Bazıları konuşmalarıyla hareketleriyle seksi oluyor. Bazıları bacak çatal vs açsa bile seksi olamıyor komik oluyor tam tersi![]()
sempatik ve şirin kızlar maratonu kazanır üzülme :)Peki şirin sempatik olan kızlar ? Listeye bile girememişiz peh![]()
Bana söylediğini düşünere :) çok teşekkür ederim.waowww güzel bir tespit :)
Kesinlikle güzellik, şirinlik kazanıyor tatlım.Evlilik maratonunu güzelliğin kazandığını sanmıyorum yalnız![]()
Ve de çok güzel, 2-0 önden başlayanlardan...Ama megan fox cok seksi kadındır yani en azından bana göre![]()
Derbide karşına çıkan olmaz desene :))))Ben hem seksiyim hem güzel :)
Egom tavan yaptı bugun![]()
Tek rakibim kendımDerbide karşına çıkan olmaz desene :))))
Çirkin olup ta nasıl seksi olunur bilemedim ben, kafam almadı bi türlüBen güzel kadın severim hayranlık uyandırır ama seksi olmak çaba gerektirir çirkin olup seksi olanlar daha çok sanki
Çirkin olup ta nasıl seksi olunur bilemedim ben, kafam almadı bi türlü
Çirkin olup ta nasıl seksi olunur bilemedim ben, kafam almadı bi türlü
Canım hani bazı kızlar vardır yüzü cok güzeldir ama iticidir suratsızdır güzelliğinin hakının veremz giydiğini yakıştıramaz falan filan gbi bu tarz bayanlar seksi durmuyor bence ama çirkn demiyelimde biraz daha az güzelliğe sahip bayanlar vardır ve oturuşuylaa konuşmasıyla gülmesiyle bakıslarıyla bile ne kadar dişi oldugunu anlarz bunun gibi bişey biraz karşk anlattım ama neyse :)
Miyaa bana tercüman olmuş, benden daha iyi anlatmış. Teşekkürler Miyaa :)Canım hani bazı kızlar vardır yüzü cok güzeldir ama iticidir suratsızdır güzelliğinin hakının veremz giydiğini yakıştıramaz falan filan gbi bu tarz bayanlar seksi durmuyor bence ama çirkn demiyelimde biraz daha az güzelliğe sahip bayanlar vardır ve oturuşuylaa konuşmasıyla gülmesiyle bakıslarıyla bile ne kadar dişi oldugunu anlarz bunun gibi bişey biraz karşk anlattım ama neyse :)