- 12 Ekim 2009
- 18.678
- 24.172
- 798
Alakası yok. Giyim kuşam kendine yakıştırmak tabi ki önemli . Bazıları konuşmalarıyla hareketleriyle seksi oluyor. Bazıları bacak çatal vs açsa bile seksi olamıyor komik oluyor tam tersiGüzel olmayan kadın acaba nasıl seksi olabilir. Bacak göstermek, çatalı yükseltmek seksi olmak için yeterli mi?
Esime sordum hemen seksi dedi yasor ve cevabını söyler misin merak ederim
Bu her erkekte gecerli degil. Cogusunda dediginiz gibi ancak bi bayanın zekasindanda etkilenip hayran kalan seksi bulan erkekler varSeksi olunca pek zekana bakan olmmuyor bence:) keşke dediğiniz gibi olsa
Evet genelleme yapamayız ama güzel kadın mı? isterler seksi mi?bunu tercih edebilirler güzel olmadığı halde seksi olan kadınlar var.Herkesin kafasinda guzelligin ve seksiligin bir tanimi varsa, erkeklerin tercihi su yonde olur diye bir genelleme yapmak mantiksiz olur. Yanlis miyim
Peki şirin sempatik olan kızlar ? Listeye bile girememişiz peh
Ben hem seksiyim hem güzel :)
Egom tavan yaptı bugun
Aslında bu herkese göre değişir.. Yani güzellik ve seksilik göreceli bence. Kimisine 38-40 beden kadın seksi gelir ama bana 34-36 beden kadın seksi geliyor. Veya ben mesela Nina Dobrev'i çok güzel bulurum ama bir başkası sıradan bulur. Güzel olan bir bayan cok rahatlıkla seksi gözükebilir mesela eğer vücudu da güzelse..Ama çirkin olan bir bayanın seksi gözükmesi cok zor. Tabi bu benım acımdan böyle. Belki başkası icin farklıdır.
Yanııı mesela bugun çok bi güzelim sankiO zaman kişi kendini nasıl hissediyorsa öyledir mi demeliyiz?
Alakası yok. Giyim kuşam kendine yakıştırmak tabi ki önemli . Bazıları konuşmalarıyla hareketleriyle seksi oluyor. Bazıları bacak çatal vs açsa bile seksi olamıyor komik oluyor tam tersi
Yanııı mesela bugun çok bi güzelim sanki
Kız ben tesseturlu oldugum ıcın sadece erkeğim dio sexsisin dıyebende mesela kendimi hep kendimi seksi hissederim yani cevremde oyle derken ama bilmiyorum
Kız ben tesseturlu oldugum ıcın sadece erkeğim dio sexsisin dıye
Tabıı sexsi olcam be squat yapıom ben o popo durduk yerde öyle olmadı dıyom bende oda bana squatlı totoşum dıyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?