Seksi ve güzelin tanımını da yapabilir misin?
Bunu neden tartışıyoruz önce onu merak ettim
birde soru kopuk mu acaba?
Herkesin kafasinda guzelligin ve seksiligin bir tanimi varsa, erkeklerin tercihi su yonde olur diye bir genelleme yapmak mantiksiz olur. Yanlis miyimBunun bence bir tanımı olamaz cünkü bana göre güzellik ve seksiliğin anlamı herkes için aynı olamayabilir herkesin kafasında güzelliğin ve seksiliğin bir tanımı kendince vardır.
Herkesin kafasinda guzelligin ve seksiligin bir tanimi varsa, erkeklerin tercihi su yonde olur diye bir genelleme yapmak mantiksiz olur. Yanlis miyim
Tamam ,evet bingo dogrusun ama konu neyin dogru oldugu değil zaten iki seçenekten birini seçmek isteseniz hangisini seçmek zorunda kalırdınız ?
Seksi kadini secerdim. Cunku seksi kadinin guzel kadindan zeki olma ihtimali daha fazla.evet bingo dogrusun ama konu neyin dogru oldugu değil zaten iki seçenekten birini seçmek isteseniz hangisini seçmek zorunda kalırdınız ?
Merak ettiğim şu ki sizce erkekler seksi kadın mı tercih eder yoksa güzel kadın mı?
Tamam ,
Mesela Bana göre çağla şikel güzel bir kadın değil
Ben yinede olacaksam güneşin kızları selin olurdum
Soru ; "Erkekler seksi kadın mı tercih eder yoksa güzel kadın mı"
Ama soruyu kadınlara soruyorsun,sence de bir tuhaflık yok mu?
Soruna cevap veremıyorum
Ben derimki seksi kadın dediğin 34 beden olmaz.
gögüsü olacak ,poposu olacak, gobegı dumduzde olabilir ama ayva gobegıde olabilir , belinde gamzesi olacak , köprücük kemikleri belirgin olacak , rujsuz gezmeyecekSaçları uzun ama toplu dagnık olacak
bana göre sırf güzel olmanın bi faydası yok bazen ben bile yahu ne kadar alımlı kız dıyorum erkekler nasıl goruyor bılemıcem ama bana gore seksı ve guzel kadının tanımını yukarıda yaptım.
Öğrenince ne yapacaksınee napayım erkekler kulubu diye bir site yok ki bende hem cinslerime sorayım dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?