benim bir kız arkadaşım var ama cok güzeldir kendisi fakat erkek arkadaşı ona seksi olmadıgını biraz cilveli olmasını istemiş konu burdan açılmıştı ve bizde dün arkadaşlarla tartışmıştık bende merak ettiğim için sizlerede tanışmak istedim :)
Güzel olmayan kadın acaba nasıl seksi olabilir. Bacak göstermek, çatalı yükseltmek seksi olmak için yeterli mi?
Evlilik maratonunu güzelliğin kazandığını sanmıyorum yalnızGüzellik saygı ve sevgi, cinsellik heyecan ve şehvet yaratıyor. Hangisi mi kazanıyor? 100 metreyi cinsellik, maratonu ise güzellik :)))
Güzellik saygı ve sevgi, cinsellik heyecan ve şehvet yaratıyor.
Hangisi mi kazanıyor?
100 metreyi cinsellik, maratonu ise güzellik :)))
buda güzel bir tespitEvlilik maratonunu güzelliğin kazandığını sanmıyorum yalnız
Valla önce bi kendimizi kandırmaktan vazgeçelim. Güzel güzeldir arkadaş. Görece mörece hikaye. Hissetmeymiş,özgüvenmiş bunlar züğürt tesellileri. Hepimiz kendimizi olduğumuz gibi kabul edelim napak :)
Megan Fox'un baş parmağı dolma gibiymiş. Bak seeen. Öyle olsa ne olur ki?
Evliliği sadece guzellık kazanmaz cicim adam heyecan ararGüzellik saygı ve sevgi, cinsellik heyecan ve şehvet yaratıyor. Hangisi mi kazanıyor? 100 metreyi cinsellik, maratonu ise güzellik :)))
bide mesela cok güzel oldugun halde kocan geliyor seni aldatıyor yani o durumada hiç anlam verebilmiş değilim acaba güzellik yetmiyormu diye düşünüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?