• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket Seksi kadın mı? Güzel Kadın mı?

Erkekler sizce seksi kadın mı tercih eder yoksa güzel kadın mı?

• Ankete Katılan
    135
benim bir kız arkadaşım var ama cok güzeldir kendisi fakat erkek arkadaşı ona seksi olmadıgını biraz cilveli olmasını istemiş konu burdan açılmıştı ve bizde dün arkadaşlarla tartışmıştık bende merak ettiğim için sizlerede tanışmak istedim :)

Seksilik cilveyle olmaz
Cilve denen şey şehir efsanesidir
Seksilik başka bir durumda tanımı nasıl yapılır bilemem
Güzel olup seksi olamamak durumu doğrudur ancak bu tanımların hepsi kişiye göre değişir

Güzellik saygı ve sevgi, cinsellik heyecan ve şehvet yaratıyor. Hangisi mi kazanıyor? 100 metreyi cinsellik, maratonu ise güzellik :)))

Güzellik saygı ve sevgi, cinsellik heyecan ve şehvet yaratıyor.
Hangisi mi kazanıyor?
100 metreyi cinsellik, maratonu ise güzellik :)))

Valla önce bi kendimizi kandırmaktan vazgeçelim. Güzel güzeldir arkadaş. Görece mörece hikaye. Hissetmeymiş,özgüvenmiş bunlar züğürt tesellileri. Hepimiz kendimizi olduğumuz gibi kabul edelim napak :)
Megan Fox'un baş parmağı dolma gibiymiş. Bak seeen. Öyle olsa ne olur ki?

Valla önce bi kendimizi kandırmaktan vazgeçelim. Güzel güzeldir arkadaş. Görece mörece hikaye. Hissetmeymiş,özgüvenmiş bunlar züğürt tesellileri. Hepimiz kendimizi olduğumuz gibi kabul edelim napak :)
Megan Fox'un baş parmağı dolma gibiymiş. Bak seeen. Öyle olsa ne olur ki?

Ama megan fox cok seksi kadındır yani en azından bana göre :-)

Aslında bu herkese göre değişir.. Yani güzellik ve seksilik göreceli bence. Kimisine 38-40 beden kadın seksi gelir ama bana 34-36 beden kadın seksi geliyor. Veya ben mesela Nina Dobrev'i çok güzel bulurum ama bir başkası sıradan bulur. Güzel olan bir bayan cok rahatlıkla seksi gözükebilir mesela eğer vücudu da güzelse..Ama çirkin olan bir bayanın seksi gözükmesi cok zor. Tabi bu benım acımdan böyle. Belki başkası icin farklıdır.

Dısardan bakan herkes beni seksi bulmasın ya.
Ben birtek kendi mahremime nisanlıma öyle gözükiyim yeter benim için:)

Güzellik desen 10 para etmez demisler .
Bilemedim simdi:)

Ay altı üstü bir soru sormuş kız ilk 4 sayfa neden sorduğunu mıncıklamakla geçmiş.

Bana kalırsa seksi kadın ya da şöyle ki bazı kadınlara bakıyorum hiç bir güzellikleri yok ama bir şey var böyle çekici kılan şeytan tüyümsü :KK53: ama gerçekten çok çok güzel bulduğum kız arkadaşlarım var,ama böyle saf,net bi güzellik işvesi cilvesi yok. Bana kalırsa böyle kızlardansa diğer bahsettiklerim erkeklerin daha çok dikkatini çekiyor.

Hiç biri de olmazsa az zarif olan kazanır.
Benim maskülen tipli kadınları itici buluyorum.
Erkek olsaydım kadında zerafet arardım.

Bence erkekler iyi huylu,kavgacı olamayan anlasabilecegi bayanları seviyor

özellikle ülkemiz erkeklerinin bir çoğu için için nefes alsın yeter görüşü hakimdir.abazanlık arttıkça güzellik,seksilik vs gibi şeyler önemini yitirir.e adam aç buldu mu kriter aramaz.
deli gibi acıkmış birine taştan yumuşak ne versen kemirir.o anda onun için yemeğin sunumu,görselliği tırı vırısı önemli değildir.önemli olan ihtiyaç teminidir.
Güzellik,seksilik izafidir kişiden kiiye değişir.senin o arkadaşının sevgilisi kız arkadaşını seksi bulmaz ama başka biri taş gibi seksi hatun der ve buldu mu çatır çatır sever:KK45:

Güzel bi kadın seksi olablr bence ama seksi kadınlar genelde vücut ve konuşma.olarak on plandadır yüz güzelliği olarak degl yüzü güzel olmadiktan sonra istediği kadar seksi.olsun

Back
X