- 3 Haziran 2015
- 36.921
- 118.963
- 35
-
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
Kasiyer bana baktı ne yapacak diye anladı mı bimemArtık A101 de şunu satın alan bi kadına denk gelince ben
Kk uyesiyse bu konuyu okuduysa içinden gecmistirKasiyer bana baktı ne yapacak diye anladı mı bimem
Aynen onu denemek istedim bakalım nasıl olacaksa artikGerek duyup duymamak degil ki mesele. Degisiklik ihtiyacı, kimseye zarari olmayan bir şeyi deneyimlemek.
Muhtesem olacakAynen onu denemek istedim bakalım nasıl olacaksa artik
Bilemem 10 liralık bişiKk uyesiyse bu konuyu okuduysa içinden gecmistirdegilse masaj aleti canim ne var ki
Kk okuyor olmasınKasiyer bana baktı ne yapacak diye anladı mı bimem
Masaji yapan kismi biraz daha uzun olsa var ya of yani kim bilir daha neler olurKk okuyor olmasın
Ah masaj aleti sen nelere kadirsin
Evet kısa biraz. A101e Pilli yüz yıkayıcı da gelmiş ama ebatlar biraz fazla göründü gözüme.Masaji yapan kismi biraz daha uzun olsa var ya of yani kim bilir daha neler olur
İlk senin yorumunda görmüştüm dikkate almamıştım ama nedense bu sabah paylasimi görünce almaya karar verdimKk okuyor olmasın
Ah masaj aleti sen nelere kadirsin
Hemen bakilsinEvet kısa biraz. A101e Pilli yüz yıkayıcı da gelmiş ama ebatlar biraz fazla göründü gözüme.
Masaj konusunda da çok başarılı benimki, her koşulda paran boşa gitmedi, iyi yapmışsın, ben sık sık kulunç sıkıntısı yaşadığım için fazlasıyla fonksiyonel olduİlk senin yorumunda görmüştüm dikkate almamıştım ama nedense bu sabah paylasimi görünce almaya karar verdim
Ne zaman ne zaman geldiKasiyer bana baktı ne yapacak diye anladı mı bimem
Millet meraktan alıypr herade okuyorsaBen eskiden bir milyoncu dediğimiz yerlerden aldım, a101 şart değil, şansın yokmuş, satışlar patlamış belli ki
Ben merakdan Alicam bu zamana kadar hiç öyle bişey yapmayı düşünmemiştimMillet meraktan alıypr herade okuyorsa