- 1 Nisan 2011
- 38.023
- 70.801
-
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
Ise yaramiyor bencede, ben merakimdan almistim biraz yanma hissi veriyor bence..hafif mentol gibi dusun..acaba Durex Intense Uyarıcı Jel kullanan oldu mu ? tam ne işe yarıyor nasıl birşey sizce ?
Kızlar dün geceden beri burayı okuyorum beni deli ettinizSabah sabah ne halde uyandığımı söylememe gerek yok heralde Ben genelde aliexpressten file vücut çorabı sipariş ediyorum. Kargo gizli geliyor, üstünde sadece adres vs yazıyor. Tavsiye ederim, güzel oluyor File olunca da eşim önce ilgilenmek istediği yerleri yırtıyor sonra da komple parçalanıyor Bu file çoraplar da her yerde satılıyor, hemen bu gece alın
Ben bikeresinde vakumlu cilt temizleyici aletini kullandım ama masumca :)) muazzam dı diyebilirim :)Oldu parçalayayim
he ya :))Çağin cok gerisinde kalmisiz cokkkk
Hazırlık yapınca olmuyor spontane gelişince daha vahşi oluyor :))) Geçenlerde marketin çırağına şortla kapıyı açtım siparişi yarım göndermişlerdi,çocouk gitti geri geldi kol gibi uzatmış asansörde yoklamış galiba sonra bir ateş basınca beni içeri gittim acısını benimkinden çıkarttım bunun gibi spotane daha tutkulu benceAnam bunu giysem eşim uzaylı görmüş gibi bakar. Dün gece çok yorgunduk sıcaktan gebermis şekilde uzandım yatağa şort bile fazla geldi, bir tek a101 kilodu ile uyuklarken tabi ten tene sarılınca uyuyamadik ikimiz de olan oldu
O kadar özenip süslenip seksi zannedip gidiyorum bu kadar ateşli başlamıyor sevismelerimiz ya
Ay vakumlu da ayrı bir fantazi kaynağıymış hiç aklıma gelmezdiBen bikeresinde vakumlu cilt temizleyici aletini kullandım ama masumca :)) muazzam dı diyebilirim :)
Aynen ya kulağına farklı şeyler fısıldayınca araya üçüncüyü bile aldırabilirizKocalarinizi siz acacaksiniz yavrum aa.. onlar icin de var oyuncaklar. Kandirin siz de onlari :)
Ay vakumlu da ayrı bir fantazi kaynağıymış hiç aklıma gelmezdi
O kadar söyledim emerken midem bulanıyor dedi 3 sene oldu daha 1 kere denemedi bende çareyi onda buldum tesadüfen ya utandırma :))))
Ekonomik olarak ülkeye katkıda bulunduğun kesin artık LOTUS :))))Bir masaj aleti daha geliyormuş. Allah askina söyleyin, bu klitoral vibratör degil de ne simdi?hangi kasımızı rahatlatacak şuncacık şey? Farkli farklı disleri falan var. bundan da mutlaka alacağım. Alanlarla yorumlaşalım.
Yunus Kılınç on Instagram: "( 15 EYLÜL Şok KATALOG YAYINDA HİKAYEMDE ) #a101 #market Erken katalog ürünleri görmek için takip edin 👇 @aktuuel_indirimler_ @aktuuel_indirimler_ #a101aktüelürünler #a101ganimetleri #bim #bimaktuel #bimmarket #şokaktü
1,780 likes, 5 comments - yunuspaylasyor on September 13, 2021: "( 15 EYLÜL Şok KATALOG YAYINDA HİKAYEMDE ) #a101 #market Erken katalog ürünleri görmek için takip edin 👇 @aktuuel_indirimler_ @aktuuel_indirimler_ #a101aktüelürünler #a101ganimetleri #bim #bimaktuel #bimmarket #şokaktüel #şok...www.instagram.com
POYRAZKEDİ sence normal mi her erkek yalamayı sevmez mi yaO kadar söyledim emerken midem bulanıyor dedi 3 sene oldu daha 1 kere denemedi bende çareyi onda buldum tesadüfen ya utandırma :))))
Her erkek konusunda fikrim yok, kişisel bir durum bu sevmiyorum diyorsa sevmiyordur. Yalan söyleyecek bir şey mi buPOYRAZKEDİ sence normal mi her erkek yalamayı sevmez mi ya
Benden mi iğreniyor diye kendimi sorguluyorum belkide önceden yapıyordu umarım yalan değildir.Her erkek konusunda fikrim yok, kişisel bir durum bu sevmiyorum diyorsa sevmiyordur. Yalan söyleyecek bir şey mi bu
Bunların cevabı bizde değil, eşinle sakince konuşup ondan öğreneceksinBenden mi iğreniyor diye kendimi sorguluyorum belkide önceden yapıyordu umarım yalan değildir.
Ay acitmaz mi buBen bikeresinde vakumlu cilt temizleyici aletini kullandım ama masumca :)) muazzam dı diyebilirim :)