Seks oyuncakları

Allah var benimkilerden biri tamamen fikir almak, yardim almak, orgazm olamayan eşini tatmin etmek icin yardim istedi. Kadinmis gibi davranip, ben olamiyorum diyerek. Ama sacmiyorlar bir sure sonra.
Çok iyi rol yapanlar var, ben biriyle aylarca konuştum, yemekten ev dekorasyonuna kadar. Banlanınca şok geçirdim. Hala düşünüyorum acaba karısıyla mı konuşuyordum diye.

Sevgili erkek uyeler, kadin gibi üye olup konuma yaziyor hatta ozelden mesaj atiyorsunuz.

Ama o kadar salaksınız ki hemen hissettiriyorsunuz.
Yürüyen testosteronlar sizi.
Sherry erkek galiba. Mesajicok garipti asansörde kurye kol gibi çıkmış filan başkasının erekte olmuş şeyini görüp tahrik olan kadın pek olmaz bence olsa olsa igrenir ve kol gibi de demez

Sherry erkek galiba. Mesajicok garipti asansörde kurye kol gibi çıkmış filan başkasının erekte olmuş şeyini görüp tahrik olan kadın pek olmaz bence olsa olsa igrenir ve kol gibi de demez
Sherry, ebruli, eski mesajlarda snmsnmsnmsnms tarzi bir kullanici adi olan üye. Benim bildigim erkekler bunlar. Belli edenler bunlar zaten. Aramizda gizliler vardir yine. Ama bulunurlar elbet.

Sherry, ebruli, eski mesajlarda snmsnmsnmsnms tarzi bir kullanici adi olan üye. Benim bildigim erkekler bunlar. Belli edenler bunlar zaten. Aramizda gizliler vardir yine. Ama bulunurlar elbet.
Selam bu konudaki geçmiş mesajlara biraz baktım penis halkası diye bir şeyden söz edilmiş. Bu cidden işe yarıyor mu

Ebruli dün ban lanmış sizede mesaj atmismiydi

Onun konusu erken boşalma problemi di ama mesaj anlattı hergun 3.4 valla ben mantik bulamamıştım

Onun konusu erken boşalma problemi di ama mesaj anlattı hergun 3.4 valla ben mantik bulamamıştım
Iste kendindeki sorunu eşinin agzindan yazar gibi yazdi. Site kurallarina uygun degil ama kimseye rahatsizlik vermeden yardim almaya çalışması guzel bir sey bence hemcinsim adina. Ozelden cıvıtmaya baslayinca isin tadi kaçıyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…