Seks oyuncakları

Bi arkadaş üstte trend... Da satılan herness üst ve kelepçeli olanı paylaşmıştı almayı düşünüyorum diye. ikisi de var bende. Yorum yapayım üstte çok güzel duruyorlar aşırı seksi görünüyor bence Ama öyle çok sağlam bi şey bekleme olayın içinde bi tarafından sert tutunca gevşiyor bozuluyor falan. Kelepçeler de zaten deri görünümlü plastik yani öyle korkutucu aman bundan kurtulamam tarzı bir şey değil çok zorlanınca kopar hemen. Ama fiyatları uygun ancak öyle bir şey olabilirdi zaten bence. Dediğim gibi görüntü çok çok hoş.

Onu bosver daha profesyonllerini attim yukarida listede. Onlara bak )
Her koca seninki kadar açık görüşlü degil. Bu tarz seylere cok kapali insanlar var. Masaj aletinden kimse suphe etmez. Ustelik ucuz, marketlerde satiliyor. Her bakimdan ulaşilabilir.

Her koca seninki kadar açık görüşlü degil. Bu tarz seylere cok kapali insanlar var. Masaj aletinden kimse suphe etmez. Ustelik ucuz, marketlerde satiliyor. Her bakimdan ulaşilabilir.
Kocalarinizi siz acacaksiniz yavrum aa.. onlar icin de var oyuncaklar. Kandirin siz de onlari :)

Kocalarinizi siz acacaksiniz yavrum aa.. onlar icin de var oyuncaklar. Kandirin siz de onlari :)
Malesef dediğin gibi olmuyor. Sen acik görüşlüsüne denk gelmissin. Ilk mesajdan itibaren okuduysan penis halkasini bilr kabul etmeyen adamlar var. Benimki oyuncaklara kapali degil ama sizin fanteziler gibi fantezilere de kesinlikle açik degil.

Tabiki cok yorum yapamam da, bir yandan geyikle karisik da soyluyorum

Erkek tipi çizgili pijama ama içinde dantelli çamaşır asla eksik olmaz
Ben sutyensiz yattığımda oluyor o
Bende aradımonu bulamadım alacagım
züccaciyede buldum

Bi sn genelde sutyenli mi yatiyosun? Baska bi konu aciliyor kizlar ☺☺
Ben d cup kullanıyorum, büyük beden olduğum için görselden rahatsızım, buna bağlı olarak ergenlikten beri gece çıkarmadan uyurum

Bugun adamdan jantijer al dedim
fotoğrafları da attım
Adam yok be alamam diyo
La al dedim utandı galiba
Adam neden alıyor onu ya, nasıl becerip alacak, ben internetten aldım adam bana gecelik almaya cesaret edemiyor jartiyer aldırmak ne mümkün

Kredi kartım yok onda hepsi bende internetten attım adama alamam diyor ya

Zaten kopması lazım bence acil bir durumda felan , güvenlik için , Stephen king in oyun romanını duymuştum böyle ıssız bir yerde kocası ile fantezi yaparken kocası kalp krizi geçirip ölüyo ve kadın yatağa bağlı kaliyo sonra köpek geliyo kocasının cesedini yiyo filan ..

Ayyyyy adamın ismini duyunca bile tüylerim diken diken oluyor, romana bak, ben bunu okumamışım

Ayyyyy adamın ismini duyunca bile tüylerim diken diken oluyor, romana bak, ben bunu okumamışım
Yani bu senaryo biraz abartı tabi de gene de kopmali yapmaları lazım mesela partnerin seni ikna etti bağladı diyelim evden çıktı gitti veya sana istemediğin şeyler yaptı bu güvenlik açığı çok kötü sonuçlar a sebep olabilir

Kopuyordur sanırım, anahtarını kaybettik ne olacak? Çilingir mi bekleyeceğiz?

Evde olsan evde de bir sey olsa yine ayni durum. Kopmasi iyi bir sey o zaman.

Evet cok dogru bir yorum bu. Hep güvendiğimiz eşimiz uzerinden düşünüyoruz ama baska insanlarda baska olasiliklar da soz konusu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…