- 31 Temmuz 2021
- 34
- 36
- 35
-
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
Onu bosver daha profesyonllerini attim yukarida listede. Onlara bakBende aradımonu bulamadımalacagım
Kizlar bim A101 sayfalarini takip ediyorum. Masaj aletini gordugum an haber vercem hepinize merak etmeyinBende aradımonu bulamadımalacagım
Her koca seninki kadar açık görüşlü degil. Bu tarz seylere cok kapali insanlar var. Masaj aletinden kimse suphe etmez. Ustelik ucuz, marketlerde satiliyor. Her bakimdan ulaşilabilir.Onu bosver daha profesyonllerini attim yukarida listede. Onlara bak)
Kocalarinizi siz acacaksiniz yavrum aa.. onlar icin de var oyuncaklar. Kandirin siz de onlari :)Her koca seninki kadar açık görüşlü degil. Bu tarz seylere cok kapali insanlar var. Masaj aletinden kimse suphe etmez. Ustelik ucuz, marketlerde satiliyor. Her bakimdan ulaşilabilir.
Malesef dediğin gibi olmuyor. Sen acik görüşlüsüne denk gelmissin. Ilk mesajdan itibaren okuduysan penis halkasini bilr kabul etmeyen adamlar var. Benimki oyuncaklara kapali degil ama sizin fanteziler gibi fantezilere de kesinlikle açik degil.Kocalarinizi siz acacaksiniz yavrum aa.. onlar icin de var oyuncaklar. Kandirin siz de onlari :)
Tabiki cok yorum yapamam da, bir yandan geyikle karisik da soyluyorumMalesef dediğin gibi olmuyor. Sen acik görüşlüsüne denk gelmissin. Ilk mesajdan itibaren okuduysan penis halkasini bilr kabul etmeyen adamlar var. Benimki oyuncaklara kapali degil ama sizin fanteziler gibi fantezilere de kesinlikle açik degil.
Erkek tipi çizgili pijamaCocuklardan sonra iyice saldım ya. Kışın ne giyiyosunuz
Ben şunu farkettim bana gecelikten çok seksi şortlu takımlar yakışır. Çünkü bacak ve kalçamı çok beğeniyor eşim. Üst tarafım biraz ince olduğu için o mankenler gibi durmuyor.dikkati guzel tarafa çekmek lazım
Ben sutyensiz yattığımda oluyor oAnam bunu giysem eşim uzaylı görmüş gibi bakar. Dün gece çok yorgunduk sıcaktan gebermis şekilde uzandım yatağa şort bile fazla geldi, bir tek a101 kilodu ile uyuklarken tabi ten tene sarılınca uyuyamadik ikimiz de olan oldu
O kadar özenip süslenip seksi zannedip gidiyorum bu kadar ateşli başlamıyor sevismelerimiz ya
züccaciyede buldumBende aradımonu bulamadımalacagım
Bi sn genelde sutyenli mi yatiyosun? Baska bi konu aciliyor kizlar ☺☺Erkek tipi çizgili pijamaama içinde dantelli çamaşır asla eksik olmaz
Ben sutyensiz yattığımda oluyor o
züccaciyede buldum
Adam alamaz sen alBugun adamdan jantijer al dedim
fotoğrafları da attım
Adam yok be alamam diyo
La al dedimutandı galiba
Ben d cup kullanıyorum, büyük beden olduğum için görselden rahatsızım, buna bağlı olarak ergenlikten beri gece çıkarmadan uyurumBi sn genelde sutyenli mi yatiyosun? Baska bi konu aciliyor kizlar ☺☺
Adam neden alıyor onu ya, nasıl becerip alacak, ben internetten aldımBugun adamdan jantijer al dedim
fotoğrafları da attım
Adam yok be alamam diyo
La al dedimutandı galiba
Anladim, bana epey yabanci geldi.. dogrudur oyleyse canimBen d cup kullanıyorum, büyük beden olduğum için görselden rahatsızım, buna bağlı olarak ergenlikten beri gece çıkarmadan uyurum
Kredi kartım yok onda hepsi bende internetten attım adama alamam diyor yaBen d cup kullanıyorum, büyük beden olduğum için görselden rahatsızım, buna bağlı olarak ergenlikten beri gece çıkarmadan uyurum
Adam neden alıyor onu ya, nasıl becerip alacak, ben internetten aldımadam bana gecelik almaya cesaret edemiyor jartiyer aldırmak ne mümkün
Zaten kopması lazım bence acil bir durumda felan , güvenlik için , Stephen king in oyun romanını duymuştum böyle ıssız bir yerde kocası ile fantezi yaparken kocası kalp krizi geçirip ölüyo ve kadın yatağa bağlı kaliyo sonra köpek geliyo kocasının cesedini yiyo filan ..Bi arkadaş üstte trend... Da satılan herness üst ve kelepçeli olanı paylaşmıştı almayı düşünüyorum diye. ikisi de var bende. Yorum yapayım üstte çok güzel duruyorlar aşırı seksi görünüyor bence Ama öyle çok sağlam bi şey bekleme olayın içinde bi tarafından sert tutunca gevşiyor bozuluyor falan. Kelepçeler de zaten deri görünümlü plastik yani öyle korkutucu aman bundan kurtulamam tarzı bir şey değil çok zorlanınca kopar hemen. Ama fiyatları uygun ancak öyle bir şey olabilirdi zaten bence. Dediğim gibi görüntü çok çok hoş.
Ayyyyy adamın ismini duyunca bile tüylerim diken diken oluyor, romana bak, ben bunu okumamışımZaten kopması lazım bence acil bir durumda felan , güvenlik için , Stephen king in oyun romanını duymuştum böyle ıssız bir yerde kocası ile fantezi yaparken kocası kalp krizi geçirip ölüyo ve kadın yatağa bağlı kaliyo sonra köpek geliyo kocasının cesedini yiyo filan ..
Yani bu senaryo biraz abartı tabi de gene de kopmali yapmaları lazım mesela partnerin seni ikna etti bağladı diyelim evden çıktı gitti veya sana istemediğin şeyler yaptı bu güvenlik açığı çok kötü sonuçlar a sebep olabilirAyyyyy adamın ismini duyunca bile tüylerim diken diken oluyor, romana bak, ben bunu okumamışım
Kopuyordur sanırım, anahtarını kaybettik ne olacak? Çilingir mi bekleyeceğiz?Yani bu senaryo biraz abartı tabi de gene de kopmali yapmaları lazım mesela partnerin seni ikna etti bağladı diyelim evden çıktı gitti veya sana istemediğin şeyler yaptı bu güvenlik açığı çok kötü sonuçlar a sebep olabilir
Evde olsan evde de bir sey olsa yine ayni durum. Kopmasi iyi bir sey o zaman.Zaten kopması lazım bence acil bir durumda felan , güvenlik için , Stephen king in oyun romanını duymuştum böyle ıssız bir yerde kocası ile fantezi yaparken kocası kalp krizi geçirip ölüyo ve kadın yatağa bağlı kaliyo sonra köpek geliyo kocasının cesedini yiyo filan ..
Evet cok dogru bir yorum bu. Hep güvendiğimiz eşimiz uzerinden düşünüyoruz ama baska insanlarda baska olasiliklar da soz konusu.Yani bu senaryo biraz abartı tabi de gene de kopmali yapmaları lazım mesela partnerin seni ikna etti bağladı diyelim evden çıktı gitti veya sana istemediğin şeyler yaptı bu güvenlik açığı çok kötü sonuçlar a sebep olabilir