- 9 Şubat 2010
- 17.835
- 39.769
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
Ben de meraktan almıştımBen merakdan Alicam bu zamana kadar hiç öyle bişey yapmayı düşünmemiştim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ben de meraktan almıştımBen merakdan Alicam bu zamana kadar hiç öyle bişey yapmayı düşünmemiştim
Onu böyle sırtına koyacaksın. Tirtikliyi da biri alıp saç diplerime masaj yapsin şu an ihtiyacım olan şeyTitreşimli masaj aleti neymiş paylaşsan da bilgilensek
Emaann ben de sanki alabilecekmisim alsam da kullanabilecekmişim gibi..
Nasıl oluyo bizim bastirmalıBi kere dene, hicbir yerinde agri kalmaz
Hafif bir baskıyla çalışıyor o zor olmuyorNasıl oluyo bizim bastirmalı
Kablosu varsa takin prize. Tepesinden basılıyor benimki. Güçlü bir baskiya gerek yok. Hemen titriyorNasıl oluyo bizim bastirmalı
Benim pecky markası pilliKablosu varsa takin prize. Tepesinden basılıyor benimki. Güçlü bir baskiya gerek yok. Hemen titriyor
bu muz ne oluyo acaba link paylaşabilir misinizOfff muzu dün gördüm djsmsm inanilmaz bir oneriydi muhakkak denemeliyim djkrkrlele
Bir uye muzu nasil kullanmamiz gerektigini yazmisti bir konuda. Gecmis zaman, hatirlamiyorum.bu muz ne oluyo acaba link paylaşabilir misiniz
Vibratör kullananların yardımına ihtiyacım var.bu muz ne oluyo acaba link paylaşabilir misiniz
gerçek muz yaniii, ben de vibratör tarzı bişiy sanmıştımBir uye muzu nasil kullanmamiz gerektigini yazmisti bir konuda. Gecmis zaman, hatirlamiyorum.
gerçek muz yaniii, ben de vibratör tarzı bişiy sanmıştım bizde balkon duvarı yok ama
Nasil kullandinBen de meraktan almıştım
İç güdülerinle bulabilirsin bence, tarife gerek olduğunu sanmıyorumNasil kullandin
bu da çok iyiymişBir masaj aleti daha geliyormuş. Allah askina söyleyin, bu klitoral vibratör degil de ne simdi? hangi kasımızı rahatlatacak şuncacık şey? Farkli farklı disleri falan var. bundan da mutlaka alacağım. Alanlarla yorumlaşalım.
Yunus Kılınç on Instagram: "( 15 EYLÜL Şok KATALOG YAYINDA HİKAYEMDE ) #a101 #market Erken katalog ürünleri görmek için takip edin 👇 @aktuuel_indirimler_ @aktuuel_indirimler_ #a101aktüelürünler #a101ganimetleri #bim #bimaktuel #bimmarket #şokaktü
1,780 likes, 5 comments - yunuspaylasyor on September 13, 2021: "( 15 EYLÜL Şok KATALOG YAYINDA HİKAYEMDE ) #a101 #market Erken katalog ürünleri görmek için takip edin 👇 @aktuuel_indirimler_ @aktuuel_indirimler_ #a101aktüelürünler #a101ganimetleri #bim #bimaktuel #bimmarket #şokaktüel #şok...www.instagram.com
Ben kullanmadim ama cok etki edecegini sanmıyorum. Trendyol yorumlarinda uyariciligi konusunda etkisi olmadigini okumustum.acaba Durex Intense Uyarıcı Jel kullanan oldu mu ? tam ne işe yarıyor nasıl birşey sizce ?
Hiç bir işe yaramıyor boşuna almayın derim eşiniz sizi daha fazla uyarıracaba Durex Intense Uyarıcı Jel kullanan oldu mu ? tam ne işe yarıyor nasıl birşey sizce ?