-
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
Çok eskiden okumuştum ben de sanki bir yabancı da geliyordu diye hatırlıyorum. Ben kelepçesini kullanmadım hiç ama bu baya ince çok kolay çıkar gibiZaten kopması lazım bence acil bir durumda felan , güvenlik için , Stephen king in oyun romanını duymuştum böyle ıssız bir yerde kocası ile fantezi yaparken kocası kalp krizi geçirip ölüyo ve kadın yatağa bağlı kaliyo sonra köpek geliyo kocasının cesedini yiyo filan ..
Aksama pozitif olaylar yasanacak gibiBen de işyerinde kocisime mesaj attım : kendime leoparlı tanga aldım ondan da cvp : pozitif bir hamle.
Biz size göre çok acemiyiz yaw
Arkadaslar tanga, string gibi camasirlar kilidi cozer, inanin bana.. siz kendiniz de ozguvenli ve her daim yuksek hissedersiniz. Araya kacmasi bir takim seyleri uyandiriyorBen de işyerinde kocisime mesaj attım : kendime leoparlı tanga aldım ondan da cvp : pozitif bir hamle.
Biz size göre çok acemiyiz yaw
Bunlar çözer tabi ama bence siradan kalıyor. Değişiklik iyidir.Arkadaslar tanga, string gibi camasirlar kilidi cozer, inanin bana.. siz kendiniz de ozguvenli ve her daim yuksek hissedersiniz. Araya kacmasi bir takim seyleri uyandiriyor
Degisiklik tabi iyidir canim ama cok da seyyapmamak lazimBunlar çözer tabi ama bence siradan kalıyor. Değişiklik iyidir.
Ürkerler mi ayDegisiklik tabi iyidir canim ama cok da seyyapmamak lazimabarti sevmeyen kocalar duyuyorum burada.. urkutmeden giyilip ufak frikikler onlari canli tutar :))
Filmi var onunZaten kopması lazım bence acil bir durumda felan , güvenlik için , Stephen king in oyun romanını duymuştum böyle ıssız bir yerde kocası ile fantezi yaparken kocası kalp krizi geçirip ölüyo ve kadın yatağa bağlı kaliyo sonra köpek geliyo kocasının cesedini yiyo filan ..
Masaj aleti iliski esnasında da kullanılabilir mi acabaHer koca seninki kadar açık görüşlü degil. Bu tarz seylere cok kapali insanlar var. Masaj aletinden kimse suphe etmez. Ustelik ucuz, marketlerde satiliyor. Her bakimdan ulaşilabilir.
Ben fantezi üretiyorum kafamda ona da şakayla karışık söylüyor bak şimdi surdayiz soyle oluyor hadi onu canlandırdım gel biraya falan diyorumBenim öyle fantezilerim var ama eşime soylemeye utanıyorum ya siz nasıl söylüyorsunuz
Eşim de cinsellik konusunda her konuda olduğu gibi kadını çok düşünür aman incitmeyeyim onun istediği olsun filan şekilde ama ben biraz sert olmasını istiyorum mesela masaya dayanmisim gaza gelmişiz en doruk noktasında diyo ki aşkım karnın acıdı masanın kenarına geliyor yok diyorim bişey yok iki dk sonra gel değiştirelim karnın çok sıkıştı Allah'ım ya ben istiyorum daha fazla üstüme abansin yaksın ortalığı o ise ay suran acidi mi ay bacağın rahat mı bütün ortamı bozuyor gıcık
Evet kullaniliyor gecenlerde denedim. Esiniz cok gobekli degilse olur.Masaj aleti iliski esnasında da kullanılabilir mi acaba
Oovvv kullandık evett gayet güzel oluyor öneri için tesekkurlerEvet kullaniliyor gecenlerde denedim. Esiniz cok gobekli degilse olur.
Bi kere dene, hicbir yerinde agri kalmazSelam a101e gelmiş geçen gün 10 liraya aldım daha denemedim boynum agrıyo ya
Gelmişti bakBirazdan bakmaya gideceğim varsa alicam
Gerek duyup duymamak degil ki mesele. Degisiklik ihtiyacı, kimseye zarari olmayan bir şeyi deneyimlemek.Aslında hiç gerek duymuyorum ama artık merak bastı denemek gerekiyor