Seks oyuncakları

Çok eskiden okumuştum ben de sanki bir yabancı da geliyordu diye hatırlıyorum. Ben kelepçesini kullanmadım hiç ama bu baya ince çok kolay çıkar gibi

Ben de işyerinde kocisime mesaj attım : kendime leoparlı tanga aldım ondan da cvp : pozitif bir hamle.
Biz size göre çok acemiyiz yaw
Arkadaslar tanga, string gibi camasirlar kilidi cozer, inanin bana.. siz kendiniz de ozguvenli ve her daim yuksek hissedersiniz. Araya kacmasi bir takim seyleri uyandiriyor

Ben fantezi üretiyorum kafamda ona da şakayla karışık söylüyor bak şimdi surdayiz soyle oluyor hadi onu canlandırdım gel biraya falan diyorum

O halkayi pipiye mi takıyorlar baya? Ay ben gülerim rengi de pembe trendyolda fantezi erkek iç çamaşırlari görmüştim pipiye fil hortumu falan yapmışlar onlar geldi aklıma :d bir de penis küçükse ne halka ne masaj aleti ise yaramaz herhalde. 9 cm penisli bir konu vardı burada. Halkayi takınca zaten 2 cm gidiyor kaldı mı sana 7, nereye gidip gelecek bu pipi

burda böyle bir bölüm olduğunu bile unutmuşum yav
çok eğlenceli konu olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…