- 5 Mayıs 2016
- 4.143
- 5.683
- 40
-
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
Bence hic güzel bişey değil burda bir erkekle cinsellik konuşmayı kabul etmeyecek insanlar var. Kız kısa konusmak başka bu başka. Yardım almak istiyorsa kizlarsoruyor gibi herkesin açıkça sorabilecegi yerlere yazsın orda erkek olarak sormak yasak değil kiIste kendindeki sorunu eşinin agzindan yazar gibi yazdi. Site kurallarina uygun degil ama kimseye rahatsizlik vermeden yardim almaya çalışması guzel bir sey bence hemcinsim adina. Ozelden cıvıtmaya baslayinca isin tadi kaçıyor.
Bu erkeklerin erken erken boşalma olayı içinmi? Öyle ise süre ne kadar uzuyorBana titresimi zayif geldi. Daha güçlü olsun isterdim. Çok bir sey hissettirmedi açıkçası.
Cinsellik konuşmak degildi demek istedigim. Yol gostermekti. Kizlar soruyorda tecrubeli olgun insan sayisi az. Belki o sebeple buraya yaziyorlardir. Bu ihtimal hep oldugu icin ozel mesaja kapatmak gerek o zaman ya da hic cevap vermemek.Bence hic güzel bişey değil burda bir erkekle cinsellik konuşmayı kabul etmeyecek insanlar var. Kız kısa konusmak başka bu başka. Yardım almak istiyorsa kizlarsoruyor gibi herkesin açıkça sorabilecegi yerlere yazsın orda erkek olarak sormak yasak değil ki