- 28 Mart 2020
- 21.292
- 64.544
-
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
Lazım olur evetHiç bir fikrim yok ama takipte kalayım
Lazım olur evetKimse yazmamış, umarım kullanan vardır da öğreniriz
"Mimo Pilli 3 Noktalı Mini Masaj Aleti" Mimo Pilli 3 Noktalı Mini Masaj AletiTitreşimli masaj aleti neymiş paylaşsan da bilgilensek
Emaann ben de sanki alabilecekmisim alsam da kullanabilecekmişim gibi..
Penis halkasi ne ? Ilk defa duyuyorumpenis halkası almaya karar verdik.
A101, bim gibi marketlere gelen 5 10 TL'lik bir ürün. Birden aklima geldi ve penetrasyon esnasinda klitorise uyguladim. Cok guzeldi. Hatta buradaTitreşimli masaj aleti neymiş paylaşsan da bilgilensek
Emaann ben de sanki alabilecekmisim alsam da kullanabilecekmişim gibi..
Penis halkası penise takılan, ucunda titreşim veren bir çıkıntısı bulunan, iliski sirasinda titreyerek klitorisi uyaran bir seks oyuncağı.Penis halkasi ne ? Ilk defa duyuyorum
Ne oldu Niloya
Masaj aletini sevmiştin sanirim ona bir sey demediKocam oyuncaklara karşı o yüzden ben yardımcı olamayacağım
Titreşimli seyler degil de ben daha ziyade göz baglama vs tarafındayım. Denemediyseniz oneririm.Herkese selamSizden öneriler almaya geldim.
Bir süredir cinsel hayatımızı renklendirmek için farklı ne yapabiliriz diye araştırıyorum. Seks oyuncakları, fantezi kostümler satin almaya karar verdim.
Daha önce titreşimli masaj aletiyle müthiş bir gece yaşamıştım.Bundan yola çıkarak penis halkası almaya karar verdik.
Sizden isteğim, satin alıp kullanan, titreşiminden memnun kalan varsa burada linkini paylaşabilir mi?
Ayni sekilde memnun kalmayanlardan da beklerim.
Tırtıklı penis kılıfları gördüm. Deneyen beğenen var mı?
Halka haricinde şu oyuncağı da dene çok keyifli diyenler olursa tadından yenmez.
Offf muzu dün gördüm djsmsm inanilmaz bir oneriydi muhakkak denemeliyim djkrkrleleTitreşimli seyler degil de ben daha ziyade göz baglama vs tarafındayım. Denemediyseniz oneririm.
Muz var bir de malum ahshhd