- 28 Mart 2020
- 21.292
- 64.544
-
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
Cok teşekkür ederim bu bilgi icin. Bundan sonra buna gore siparisler veririm.gümrük vergisi ödemedim hatta hastaneye geldi kargo. + sene evvel aldım .Titreşim yapan kafa kısmı bozuldu. Şimdi siizn önerdiğiniz modeli inceliyorum kafama yatarsa sipariş vereceğim .
- Çin ürünleri için gümrük vergisi %20 olduğu için 40 TL.
- Özel Tüketim Vergisi %20, ürün bedeli ve gümrük vergisinin %20'si yani 48 TL.
- Gümrük Sunum Ücreti yani 8 TL.
- Damga Vergisi yani 0,70 TL.
- 200 + 40 + 48 + 8 + 0,70 = 296,70 TL.
Bu hesaplarda bir yanlis olabilir mi? Kac tl lik urune bu kadar vergi? 2 ay once 70 80 liralik urune toplam 17 tl verdim pttye. Hesap abarti, yaniltmasin sonragümrük vergisi ödemedim hatta hastaneye geldi kargo. + sene evvel aldım .Titreşim yapan kafa kısmı bozuldu. Şimdi siizn önerdiğiniz modeli inceliyorum kafama yatarsa sipariş vereceğim .
- Çin ürünleri için gümrük vergisi %20 olduğu için 40 TL.
- Özel Tüketim Vergisi %20, ürün bedeli ve gümrük vergisinin %20'si yani 48 TL.
- Gümrük Sunum Ücreti yani 8 TL.
- Damga Vergisi yani 0,70 TL.
- 200 + 40 + 48 + 8 + 0,70 = 296,70 TL.
200 tl lik urun icin bir hesaplama yapmış.Bu hesaplarda bir yanlis olabilir mi? Kac tl lik urune bu kadar vergi? 2 ay once 70 80 liralik urune toplam 17 tl verdim pttye. Hesap abarti, yaniltmasin sonra
Kategori kategori vergi farklari mi oluyor acaba296 icinde urun fiyati da varmis.. 96 tl 200 tl icin... yuzde 50 yine de fazla geldi. Benimki yuzde 20 civariydi
Benimki giyimdi, sapka almistimKategori kategori vergi farklari mi oluyor acaba
200 tl örnekBu hesaplarda bir yanlis olabilir mi? Kac tl lik urune bu kadar vergi? 2 ay once 70 80 liralik urune toplam 17 tl verdim pttye. Hesap abarti, yaniltmasin sonra
Sen bilendiri dene en iyisijdjdlsls libidodan gözüm kararmış
Titreyen küçük ev aletim var mi diye şöyle bir düşündüm.
Ben düşündüm ama bana göre değil sadece gir çık sevmiyorum ya böyle üst üste sevişmek dokunmak fln çok hoşuma gidiyoo bı tane sopa işime yaramazLa mini masaj aleti bende alayım bari adamın başı sürekli agrıyor ya
Ahah sen de iyimissin, daha ekstrem seyler var denemelisinBen düşündüm ama bana göre değil sadece gir çık sevmiyorum ya böyle üst üste sevişmek dokunmak fln çok hoşuma gidiyoo bı tane sopa işime yaramaz
kolpaçino 2 şahinin kostümünü giyip kaymaz mısın tarçınıma yapsaymış daha kolayBen de jartiyer aldım. Utanmaktan konsantre olamadımhiç denememiştim böyle şeyler. Sonunda adam kopçasını bulup çıkardı zaten bize kostüm gerekmiyor galiba
Valla ben masaj aleti adamın başına sıkmak için alacaktım sürekli başı agrıyoBen düşündüm ama bana göre değil sadece gir çık sevmiyorum ya böyle üst üste sevişmek dokunmak fln çok hoşuma gidiyoo bı tane sopa işime yaramaz
Kırmızı çok fena oluyo bakBen de jartiyer aldım. Utanmaktan konsantre olamadımhiç denememiştim böyle şeyler. Sonunda adam kopçasını bulup çıkardı zaten bize kostüm gerekmiyor galiba
KırmızıydıKırmızı çok fena oluyo bak
Benimki deKırmızıydıama adam her koşulda nü seviyor
Ben çok severim, saten dantelli vs mevsime uygun olarak çeşit çeşit giyerim, ayıcıklı pijamam da dizi çıkmış eşofmanım da yok. Ama ekstra kostüm işi bize uymadı.Benimki de
Saten gecelik aldım sarılıp TV izlerken ter içinde kaldıkçıkarması da zor oluyo bir sürü para gitti boşuna