- 3 Şubat 2009
- 9.751
- 16.538
- 44
-
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
Kostümü özellikle giyinip gelince bi beklenti büyüyor sacma oluyor ortam :). Jartiyer normalde corap yerine giyilmesi gereken bisey seks esnasinda giymeyi biz bulduk cikardik. Külodun üstüne külotlu çorap giymek kadar sacma bisey yapıyoruz.Ben çok severim, saten dantelli vs mevsime uygun olarak çeşit çeşit giyerim, ayıcıklı pijamam da dizi çıkmış eşofmanım da yok. Ama ekstra kostüm işi bize uymadı.
File vücut çorabi mi file külotlu çorap miKızlar dün geceden beri burayı okuyorum beni deli ettinizSabah sabah ne halde uyandığımı söylememe gerek yok heralde Ben genelde aliexpressten file vücut çorabı sipariş ediyorum. Kargo gizli geliyor, üstünde sadece adres vs yazıyor. Tavsiye ederim, güzel oluyor File olunca da eşim önce ilgilenmek istediği yerleri yırtıyor sonra da komple parçalanıyor Bu file çoraplar da her yerde satılıyor, hemen bu gece alın
File vücut çorabıFile vücut çorabi mi file külotlu çorap mi
Baya tek kullanimlik diyosun ama :)) bunlara hic giremedim ya, basit string bustiyer is goruyor, yirtilmiyor da.. kenara cekiyosun tamamFile vücut çorabıkomple yani uzun kollu falan
File vücut çorapları - GittiGidiyor
File vücut çorapları GittiGidiyor'da! file vücut çorapları modelleri, file vücut çorapları özellikleri ve markaları en uygun fiyatları ile GittiGidiyor'da! -www.gittigidiyor.com
Tek kullanımlık 50 liraFile vücut çorabıkomple yani uzun kollu falan
File vücut çorapları - GittiGidiyor
File vücut çorapları GittiGidiyor'da! file vücut çorapları modelleri, file vücut çorapları özellikleri ve markaları en uygun fiyatları ile GittiGidiyor'da! -www.gittigidiyor.com
Konuyu oku, çağın ötesine uçalım hep beraberÇağin cok gerisinde kalmisiz cokkkk
Canım yırtılmasında ayrı bir keramet varBaya tek kullanimlik diyosun ama :)) bunlara hic giremedim ya, basit string bustiyer is goruyor, yirtilmiyor da.. kenara cekiyosun tamam
Ben aliexpressten alıyorumTek kullanımlık 50 liraben pintiyim kiyamam bi corabim var şimdi. Henuz giyemedim ama ozel bolgeler tamamen açık. yirtarsa cok üzülürüm
10 TL mi?Ben aliexpressten alıyorumGeçen sene 10 TL falandı
Baska bi yer yirtilmasin da onu yirtarken ahahaCanım yırtılmasında ayrı bir keramet var
Cocuklardan sonra iyice saldım ya. Kışın ne giyiyosunuzBen çok severim, saten dantelli vs mevsime uygun olarak çeşit çeşit giyerim, ayıcıklı pijamam da dizi çıkmış eşofmanım da yok. Ama ekstra kostüm işi bize uymadı.
Anam bunu giysem eşim uzaylı görmüş gibi bakar. Dün gece çok yorgunduk sıcaktan gebermis şekilde uzandım yatağa şort bile fazla geldi, bir tek a101 kilodu ile uyuklarken tabi ten tene sarılınca uyuyamadik ikimiz de olan olduBaya tek kullanimlik diyosun ama :)) bunlara hic giremedim ya, basit string bustiyer is goruyor, yirtilmiyor da.. kenara cekiyosun tamam
Kisin bildigin pijamaliyi ben ya, ne ugrasacagim. Bende yaz kis 7 24 tanga string oldugu icin (alismisim baska bir sey giyemiyorum) genelde beni uzerimi degisirken yakaliyoCocuklardan sonra iyice saldım ya. Kışın ne giyiyosunuz
Ben şunu farkettim bana gecelikten çok seksi şortlu takımlar yakışır. Çünkü bacak ve kalçamı çok beğeniyor eşim. Üst tarafım biraz ince olduğu için o mankenler gibi durmuyor.dikkati guzel tarafa çekmek lazım
Yırtarsa şey gibi oluyo tabi istekli bir şekildeYine de yirtmayalim yahu, yazik ben depamuk musun nesin ile ayni dusunuyorum. Zayi olmasin donlrim coraplarim
Yok onu demedim titreşimli alet lazım dedin ya blendir aklıma geldi Pıçaklı olmayacak da mikser varsa o iyiOldu parçalayayim
A101 masaj aleti yetiyor bence ona :)) genis ufuklara yelken acacagizYok onu demedim titreşimli alet lazım dedin ya blendir aklıma geldi Pıçaklı olmayacak da mikser varsa o iyi
Bende aradımonu bulamadımA101 masaj aleti yetiyor bence ona :)) genis ufuklara yelken acacagiz