Seks oyuncakları

Ben çok severim, saten dantelli vs mevsime uygun olarak çeşit çeşit giyerim, ayıcıklı pijamam da dizi çıkmış eşofmanım da yok. Ama ekstra kostüm işi bize uymadı.
Kostümü özellikle giyinip gelince bi beklenti büyüyor sacma oluyor ortam :). Jartiyer normalde corap yerine giyilmesi gereken bisey seks esnasinda giymeyi biz bulduk cikardik. Külodun üstüne külotlu çorap giymek kadar sacma bisey yapıyoruz.

Kızlar dün geceden beri burayı okuyorum beni deli ettiniz 😅 Sabah sabah ne halde uyandığımı söylememe gerek yok heralde 🤤 Ben genelde aliexpressten file vücut çorabı sipariş ediyorum. Kargo gizli geliyor, üstünde sadece adres vs yazıyor. Tavsiye ederim, güzel oluyor 😁 File olunca da eşim önce ilgilenmek istediği yerleri yırtıyor sonra da komple parçalanıyor 😁 Bu file çoraplar da her yerde satılıyor, hemen bu gece alın ☺️

Kızlar dün geceden beri burayı okuyorum beni deli ettiniz 😅 Sabah sabah ne halde uyandığımı söylememe gerek yok heralde 🤤 Ben genelde aliexpressten file vücut çorabı sipariş ediyorum. Kargo gizli geliyor, üstünde sadece adres vs yazıyor. Tavsiye ederim, güzel oluyor 😁 File olunca da eşim önce ilgilenmek istediği yerleri yırtıyor sonra da komple parçalanıyor 😁 Bu file çoraplar da her yerde satılıyor, hemen bu gece alın ☺️
File vücut çorabi mi file külotlu çorap mi😁

File vücut çorabı 😁 komple yani uzun kollu falan 😁
Baya tek kullanimlik diyosun ama :)) bunlara hic giremedim ya, basit string bustiyer is goruyor, yirtilmiyor da.. kenara cekiyosun tamam 😇😅😅

File vücut çorabı 😁 komple yani uzun kollu falan 😁
Tek kullanımlık 50 lira 🤔 ben pintiyim kiyamam🤣 bi corabim var şimdi. Henuz giyemedim ama ozel bolgeler tamamen açık. 🤤 yirtarsa cok üzülürüm 😆

Ben çok severim, saten dantelli vs mevsime uygun olarak çeşit çeşit giyerim, ayıcıklı pijamam da dizi çıkmış eşofmanım da yok. Ama ekstra kostüm işi bize uymadı.
Cocuklardan sonra iyice saldım ya. Kışın ne giyiyosunuz
Ben şunu farkettim bana gecelikten çok seksi şortlu takımlar yakışır. Çünkü bacak ve kalçamı çok beğeniyor eşim. Üst tarafım biraz ince olduğu için o mankenler gibi durmuyor.dikkati guzel tarafa çekmek lazım ☺️

Baya tek kullanimlik diyosun ama :)) bunlara hic giremedim ya, basit string bustiyer is goruyor, yirtilmiyor da.. kenara cekiyosun tamam 😇😅😅
Anam bunu giysem eşim uzaylı görmüş gibi bakar. Dün gece çok yorgunduk sıcaktan gebermis şekilde uzandım yatağa şort bile fazla geldi, bir tek a101 kilodu ile uyuklarken tabi ten tene sarılınca uyuyamadik ikimiz de olan oldu
O kadar özenip süslenip seksi zannedip gidiyorum bu kadar ateşli başlamıyor sevismelerimiz ya

Cocuklardan sonra iyice saldım ya. Kışın ne giyiyosunuz
Ben şunu farkettim bana gecelikten çok seksi şortlu takımlar yakışır. Çünkü bacak ve kalçamı çok beğeniyor eşim. Üst tarafım biraz ince olduğu için o mankenler gibi durmuyor.dikkati guzel tarafa çekmek lazım ☺️
Kisin bildigin pijamaliyi ben ya, ne ugrasacagim. Bende yaz kis 7 24 tanga string oldugu icin (alismisim baska bir sey giyemiyorum) genelde beni uzerimi degisirken yakaliyo 🤣🤣

X