- 28 Mart 2020
- 21.292
- 64.545
-
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
Bazen aşırı yükseliyorum bazen de ayni senin gibi ürkütücü buluyorum. Denemiş olan biri varsa yorumlarini bizden esirgemesin.Çok hoş şeyler kız, ama şu kelepçe işi bana çok soğuk geliyor. Ürkütücü
Evet canim bildigin penis tipi vibratordu. Vajinal oldum 8 9 kere. Hic tahmin etmiyordum, goruntulu konusuyoduk erkek arkadasimla bi anda yine geldim yine geldim yine geldim falan diye diye 8-9 kere saymis kendisi :) hem titresim hem penetrasyon olunca bir de ilk defa goruntulu ve bir de oyuncak olunca heyecan da etkili. Bir miktar fiskirtma tarzi bisiler de olmustuHalka konusunda evet cok haklisin. Diğerlerinden kullandığım olmadi ama bir seyi merak ettim. 8 9 kere geldim dedigin vibratör klitoral vibrator müydü vajinal vibratör müydü?
Ayy gözümden yaş geldi yaaFantezi kostümlerden bahsederken aklima bu olay geldi.
Cinsel Hayatımız Renklensin Diye Kocam İçin Dansöz Kostümü Giydim ve Hayatımın En Ä°lginç Tecrübesini YaÅadım
Evlilik insanın yaratıcılıÄını geliÅtiriyor mu yoksa öldürüyor mu gerçekten bilmiyorum ðonedio.com
Penis seklinde bir oyuncak edinmem zor ama titresimli kılıf da bunun benzeri etki edebilir sanirim.Evet canim bildigin penis tipi vibratordu. Vajinal oldum 8 9 kere. Hic tahmin etmiyordum, goruntulu konusuyoduk erkek arkadasimla bi anda yine geldim yine geldim yine geldim falan diye diye 8-9 kere saymis kendisi :) hem titresim hem penetrasyon olunca bir de ilk defa goruntulu ve bir de oyuncak olunca heyecan da etkili. Bir miktar fiskirtma tarzi bisiler de olmustu
Kilif da bizde cok verimli olmadi. Ortalama bi penis boyutu varsa kilifla cok buyumustu, canimi yakmisti. Penis seklinde olmasa bile rabbit tarzi dusunebilirsin aslinda. Sen bilirsin tabi cnm. Aliexpresse sans verip wevibelari deneyebilirsin bir de. Ikili cok iyi diyorlar.Penis seklinde bir oyuncak edinmem zor ama titresimli kılıf da bunun benzeri etki edebilir sanirim.
Mutlu ve huzurlu cinsel hayat kadar keyif veren bir sey yok sanirim. Birkaç gündür hastayim diye uzağız. Tahammülsüzlük yaşıyorum yine esime karsi.acilen iyilesip sahalara dönmem lazim.
Ben de jartiyer aldım. Utanmaktan konsantre olamadımFantezi kostümlerden bahsederken aklima bu olay geldi.
Cinsel Hayatımız Renklensin Diye Kocam İçin Dansöz Kostümü Giydim ve Hayatımın En Ä°lginç Tecrübesini YaÅadım
Evlilik insanın yaratıcılıÄını geliÅtiriyor mu yoksa öldürüyor mu gerçekten bilmiyorum ðonedio.com
Ortalama boyutta birkac kılıf var trendyolda. Sadece kondom mantiginda ve ucu titresimli.Kilif da bizde cok verimli olmadi. Ortalama bi penis boyutu varsa kilifla cok buyumustu, canimi yakmisti. Penis seklinde olmasa bile rabbit tarzi dusunebilirsin aslinda. Sen bilirsin tabi cnm. Aliexpresse sans verip wevibelari deneyebilirsin bir de. Ikili cok iyi diyorlar.
Link paylasabilir misin, bakayim ben de bizdekini bulmaya calisirim. Yaklasik 4 5 cm artiriyordu boyunu bizdekiOrtalama boyutta birkac kılıf var trendyolda. Sadece kondom mantiginda ve ucu titresimli.
Link paylasabilir misin, bakayim ben de bizdekini bulmaya calisirim. Yaklasik 4 5 cm artiriyordu boyunu bizdeki
Bizdeki bundandiHİZLİEXPRESS Güçlü Titreşimli Silikon Penis Kılıfı Prezervatif Çatal Vibratör Fiyatı, Yorumları - TRENDYOLPRETTY LOVE Titreşimli Penis Kılıfı Klitoral Vibratör 14 Cm Dildo Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
PRETTY LOVE Titreşimli Penis Kılıfı Klitoral Vibratör 14 Cm Dildo yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Acitma ihtimalini bilemiyorum. Hiç yorum da yapilmamis. Bunlar standart penis boyunda olanlar. Sende olann tirtigi acitiyordu dimi?Bizdeki bundandi
Erox Private Packing Maxx Yumuşak Ten Dokusu Realistik Penis Kılıfı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Erox Private Packing Maxx Yumuşak Ten Dokusu Realistik Penis Kılıfı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.m.trendyol.com
Senin attigin hic on payi yok galiba. Ama tirtigindan emin olamadim. Acitm ihtimali yok mu ki
Bendeki realistik tarzda, tirtikli degildi. Onunde 4 5 cm dolgusu vardi, o dolgu daha sert olduu icin bukulebiliordu icinde, o acitiyoduAcitma ihtimalini bilemiyorum. Hiç yorum da yapilmamis. Bunlar standart penis boyunda olanlar. Sende olann tirtigi acitiyordu dimi?
Benimki de hic zevk almam korkusu yaşıyor. Partnerin memnundu yani bundan oyle mi?Bir de bunlar esini geciktiriyor, kalin epey. Benim zevk aldigimi gorunce esim geliyodu. Daha buyuk falan ya boyutlari. Farkli bi hissiyati var :) alistigin penisin disinda biriymis gibi. Acitma olmasa guzel bir sey
yani erkeğin zevkine de mi katkısı oluyorBence penis halkasini sorun etmez. Şansını denesen mi bi? Penis şeklinde degil, tatmini kolaylaştırıyor, ona da zevk veriyor. Hani vajina icine giren bir sey olmasina benimki de cok sicak degil. Ama bu farkli bir sey. Belki onaylar.
Benim siparis geldi, denedik ama cok bir faydasini goremedik. Eşim de aman aman bir sey hissetmemis. Penis halkasi hayal kırıklığı oldu bize.yani erkeğin zevkine de mi katkısı oluyorhemen bir bakayım o zaman eşi oyuncaklara karşı olanlarda kullanabilir erkeğin kendisi de zevk aldığını görünce hosnut olacaktır tabi..neler varmıs ya..
Hobaa. İlgi cekiciydi ama pek isinize yaramamasi üzdü. Halbukı adından dolaylıda erkege zevk verebilirmis tarzda duruyodu. Baska bi alet buldum sadece klıtorısı uyaran durekse ait oyuncak ancak o sadece kadına takılıyormus tıtresımı de sessizmis dısarıdan duyulmaması icın.ama kadin odaklı sadece. ısterdm bı oyuncak olsunda hem bana hem partnere yarar saglasınBenim siparis geldi, denedik ama cok bir faydasini goremedik. Eşim de aman aman bir sey hissetmemis. Penis halkasi hayal kırıklığı oldu bize.
Durexin bir oyuncağı daha var ama takilan bir sey degil. Klitoris icin vibratör.Hobaa. İlgi cekiciydi ama pek isinize yaramamasi üzdü. Halbukı adından dolaylıda erkege zevk verebilirmis tarzda duruyodu. Baska bi alet buldum sadece klıtorısı uyaran durekse ait oyuncak ancak o sadece kadına takılıyormus tıtresımı de sessizmis dısarıdan duyulmaması icın.ama kadin odaklı sadece. ısterdm bı oyuncak olsunda hem bana hem partnere yarar saglasınfazla sey mi istiyoruz yav
Aynen memnundu o. Arada acitma vs olmasa ben de gayet memnundum :) boyutu 4 5 cm buyutmek ne demek dusunsene :)) kaalinlastiriyor ayrica tabiBenimki de hic zevk almam korkusu yaşıyor. Partnerin memnundu yani bundan oyle mi?