Seks oyuncakları

Kizlar aliexpresste dusundugum urunler soyle,

1. Bu bahsettigim urun, vajina icjne giriyor, erkek de penetre edebiliyor bir yandan. Wevibe marka asiri pahali, son zamanlarin favori urunlerinden

2. Bu clit icin uygun, masaj aleti gibi

3. Bu renkli duzgun dokulu penetrasyon icin vibrator

4. Bu da 2 ve 3 kombin gibi :))

Bunlarda 1 ve 4u dusunuyorum. Bakalim ama ne zaman alirim.. alirsam geldiginde oneririm. 3.ye benzer sahibim, ve iyi olacagini dusunuyorum. Avrupadan almistim bi zaman

Konuma sen lazımmışsın ya ne oneriler ne öneriler boyle

Ya gumruk asiri tutmaz ama uygun urunlerde. Ben yaklasik 70 liralik baska bi urun almistim 15 20 tl ptt kargoya vermistim gelince
Uzerinde ne oldugu yaziyor mu peki? Ptt kargoda açıp bakiyorlar diye duydum bir de. Ben daha once kozmetik ve firca almistim. Acan bakan olmadi ama sex toy falan yaziyorsa bakarlar mi diye tereddut ediyorum.

Uzerinde ne oldugu yaziyor mu peki? Ptt kargoda açıp bakiyorlar diye duydum bir de. Ben daha once kozmetik ve firca almistim. Acan bakan olmadi ama sex toy falan yaziyorsa bakarlar mi diye tereddut ediyorum.
10 sene once yazmiyodu, simdi de yazmaz sex toy falan. Beauty vs yaziyor olabilir

Bunları giyip eşinin yanina nasıl gidiyorsun? Ben ilk evlendigimde çok hevesliydim bu kadar abarti olmasa da fantezi kıyafetleri almıştım ama eşim insanı hiç heveslendirmiyor ona göre kıyafet önemli degl hatta değişik bişey giyip ilgi görmeyince kendimi gerizekali gibi hissediyorum. Saten gecelik giyip gidince bile hicbisey yokmuş gibi davranıyor, onun beklentisi giydiğim şeyden çok davranıslarim halbuki bende biseyler giyip o da filmlerdeki gibi etkilensin istiyorum . Sevismyee başladıktan sonra baya bı ateşli oluyoruz ama başlayana kadar normal bir evli çift gibiyiz

Benim öyle fantezilerim var ama eşime soylemeye utanıyorum ya siz nasıl söylüyorsunuz
Eşim de cinsellik konusunda her konuda olduğu gibi kadını çok düşünür aman incitmeyeyim onun istediği olsun filan şekilde ama ben biraz sert olmasını istiyorum mesela masaya dayanmisim gaza gelmişiz en doruk noktasında diyo ki aşkım karnın acıdı masanın kenarına geliyor yok diyorim bişey yok iki dk sonra gel değiştirelim karnın çok sıkıştı Allah'ım ya ben istiyorum daha fazla üstüme abansin yaksın ortalığı o ise ay suran acidi mi ay bacağın rahat mı bütün ortamı bozuyor gıcık
Çok klasik ama kelepçe iyi oluyordu

Ahahah açıkça söyleyin bence isteklerinizi

Giyiyorum odaya gidiyorum kapida bekliyorum kendimi gösteriyorum. Nasil gitcem baska? konu yine partnerle ilgili. Boyle seyleri seven biri icin cok tahrik edici. Tensel temastan hoşlanan sadece çıplak görmek istiyor. Zevk meselesi aslinda saygi duymak gerek ama kadin gibi hissetmek de istiyoruz yalan yok. Bence bu durumu konusun. Belki etkileniyordur ama belli etmiyordur.

Bana da kostumler cok abarri geliyor.. maksimum guzel bi bustiyer, alta tanga ki 7 24 var zaten. Cok kasmiyorum o yuzden. Bilakis abarti giyinince hosuna gitmiyor, gunluk hayatta biraz daha cesur ic giyim kullaninca gun boyu yukseliyor ve oyle aksamlar daha eglenceli oluyor..

E biz de öyleyiz,ilk zamanlar heves edip gecelik giyerdim. ikimize de Bi gülme gelirdi kendimiz gibi hissetmezdik sanırım. Ama seksi iç çamaşırı sever mesela ben de öyle kapatıyorum açığı. Sizin böyle Bi isteğiniz varsa direk söyleyin, söylemedikçe problemler çözülmüyor.

Direk söylüyor çıplaklık güzel gerisi önemli değil diyo mesela saten gecelik aldım yanı yırtmaçlı kalcam görünüyor o bişey yokmuş gibi davranıyor bende biraz bozuldugumu belli edince de kızdı dün daha guzeldin çünkü dogaldin şimdi çok kasiyosun diyo bide parfüm sıkmışsin burnumun diregi kırıldı nasıl opucem şimdi dedi baya hevesimi kırdı o gün bende ondan sonra onun için değil kendim için zevkli giyinmeye başladım o zaten en ufak sinyalde gaza geliyor giyimden bağımsız. Kendimi en tipsiz hissettiğim bakımsız anda bile güzelsin diyo ama seksi hissettiğim zamanda da onun açısından bir fark olmuyo yani
Böyle şeyleri seven biri için çok tahrik edici demişsin işte öyle şeylerden etkilenen biri gibi görünmüyor bende böyle kiritamiyorum galiba biraz utandigim için çok kastigimi söylüyor öyle de hoşlanmıyormus beyefendi . Hatta ilk evlendigim sene Noel kostümü almıştım kırmızı çamaşır takımı ne hayallerle çıktım karşısına adam hicbi şekilde etkilenmedi yaa neyse en azından cinsel hayatımız iyi yani bulmuş da bunuyo olmiyim

Arzulaniyor ve orgazm oluyorsan hiç kasma. Çıplak seven çıplak sevsin dert degil. Yataktan mutlu kalkıyorsan gerisi tırıvırı.

Gümrük vergisi ne kadar ödediniz? Uzerindr sex toy yaziyor muydu?
gümrük vergisi ödemedim hatta hastaneye geldi kargo. + sene evvel aldım .Titreşim yapan kafa kısmı bozuldu. Şimdi siizn önerdiğiniz modeli inceliyorum kafama yatarsa sipariş vereceğim .
  • Çin ürünleri için gümrük vergisi %20 olduğu için 40 TL.
  • Özel Tüketim Vergisi %20, ürün bedeli ve gümrük vergisinin %20'si yani 48 TL.
  • Gümrük Sunum Ücreti yani 8 TL.
  • Damga Vergisi yani 0,70 TL.
  • 200 + 40 + 48 + 8 + 0,70 = 296,70 TL.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…