- 31 Temmuz 2021
- 34
- 36
- 35
-
- Konu Sahibi pamuk musun nesin
Onu denediniz mi hemen ona da bakayım cidden heveslendim bi şeyler almayaDurexin bir oyuncağı daha var ama takilan bir sey degil. Klitoris icin vibratör.
Konuma sen lazımmışsın yaKizlar aliexpresste dusundugum urunler soyle,
1. Bu bahsettigim urun, vajina icjne giriyor, erkek de penetre edebiliyor bir yandan. Wevibe marka asiri pahali, son zamanlarin favori urunlerinden
2. Bu clit icin uygun, masaj aleti gibi
3. Bu renkli duzgun dokulu penetrasyon icin vibrator
4. Bu da 2 ve 3 kombin gibi :))
Bunlarda 1 ve 4u dusunuyorum. Bakalim ama ne zaman alirim.. alirsam geldiginde oneririm. 3.ye benzer sahibim, ve iyi olacagini dusunuyorum. Avrupadan almistim bi zama
Onu denemedim. Konunun baslarinda bir masaj aletinden bahsettik. En cok ondan memnun kaldim. 3 5 liralik bir sey.Onu denediniz mi hemen ona da bakayım cidden heveslendim bi şeyler almayaboyle seyler de amma harcattırıyo ınsana.
Ya cok senelik bir gecmis, arada bakiyorum da su gumruk olmasa elli kere almistim :) sagol canim bu arada. 1 ve 4 oneriyorum.Konuma sen lazımmışsın yane oneriler ne öneriler boyle
Gümrük olmasa ben de anında siparis vermiştim. Keske vergi gelmeden once dusunseymisim bunlari. Ta o zamandan alsaymisim.Ya cok senelik bir gecmis, arada bakiyorum da su gumruk olmasa elli kere almistim :) sagol canim bu arada. 1 ve 4 oneriyorum.
Ya gumruk asiri tutmaz ama uygun urunlerde. Ben yaklasik 70 liralik baska bi urun almistim 15 20 tl ptt kargoya vermistim gelinceGümrük olmasa ben de anında siparis vermiştim. Keske vergi gelmeden once dusunseymisim bunlari. Ta o zamandan alsaymisim.
Uzerinde ne oldugu yaziyor mu peki? Ptt kargoda açıp bakiyorlar diye duydum bir de. Ben daha once kozmetik ve firca almistim. Acan bakan olmadi ama sex toy falan yaziyorsa bakarlar mi diye tereddut ediyorum.Ya gumruk asiri tutmaz ama uygun urunlerde. Ben yaklasik 70 liralik baska bi urun almistim 15 20 tl ptt kargoya vermistim gelince
10 sene once yazmiyodu, simdi de yazmaz sex toy falan. Beauty vs yaziyor olabilirUzerinde ne oldugu yaziyor mu peki? Ptt kargoda açıp bakiyorlar diye duydum bir de. Ben daha once kozmetik ve firca almistim. Acan bakan olmadi ama sex toy falan yaziyorsa bakarlar mi diye tereddut ediyorum.
Bunları giyip eşinin yanina nasıl gidiyorsun? Ben ilk evlendigimde çok hevesliydim bu kadar abarti olmasa da fantezi kıyafetleri almıştım ama eşim insanı hiç heveslendirmiyor ona göre kıyafet önemli degl hatta değişik bişey giyip ilgi görmeyince kendimi gerizekali gibi hissediyorum. Saten gecelik giyip gidince bile hicbisey yokmuş gibi davranıyor, onun beklentisi giydiğim şeyden çok davranıslarim halbuki bende biseyler giyip o da filmlerdeki gibi etkilensin istiyorum . Sevismyee başladıktan sonra baya bı ateşli oluyoruz ama başlayana kadar normal bir evli çift gibiyiz@Hellohappiness
Pamuktenim Kadın Siyah Arkası Açık Kelepçeli Seksi Fantezi Harness Seti 137 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Pamuktenim Kadın Siyah Arkası Açık Kelepçeli Seksi Fantezi Harness Seti 137 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Pamuktenim Arkası Kalpli Özel Tasarım Deri Fantazi Harness Body 1152 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Pamuktenim Arkası Kalpli Özel Tasarım Deri Fantazi Harness Body 1152 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl Vip Club Siyah Fantazi Zincirli Derili Alt-Üst Takım 1008 Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Vip Club Siyah Fantazi Zincirli Derili Alt-Üst Takım 1008 yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl qp Secret Kadın Fantezi Iç Giyim Siyah Seksi Vücut Çorabı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL bunlar da vücut çorabı örneği.Shapertech Kadın Siyah File Gecelik Sırt Dekolteli Vücut Çorabı Fiyatı, Yorumları - TRENDYOL
Shapertech Kadın Siyah File Gecelik Sırt Dekolteli Vücut Çorabı yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın.ty.gl
Çok klasik ama kelepçe iyi oluyordu
Ahahah açıkça söyleyin bence istekleriniziBenim öyle fantezilerim var ama eşime soylemeye utanıyorum ya siz nasıl söylüyorsunuz
Eşim de cinsellik konusunda her konuda olduğu gibi kadını çok düşünür aman incitmeyeyim onun istediği olsun filan şekilde ama ben biraz sert olmasını istiyorum mesela masaya dayanmisim gaza gelmişiz en doruk noktasında diyo ki aşkım karnın acıdı masanın kenarına geliyor yok diyorim bişey yok iki dk sonra gel değiştirelim karnın çok sıkıştı Allah'ım ya ben istiyorum daha fazla üstüme abansin yaksın ortalığı o ise ay suran acidi mi ay bacağın rahat mı bütün ortamı bozuyor gıcık
Giyiyorum odaya gidiyorum kapida bekliyorum kendimi gösteriyorum. Nasil gitcem baska?Bunları giyip eşinin yanina nasıl gidiyorsun? Ben ilk evlendigimde çok hevesliydim bu kadar abarti olmasa da fantezi kıyafetleri almıştım ama eşim insanı hiç heveslendirmiyor ona göre kıyafet önemli degl hatta değişik bişey giyip ilgi görmeyince kendimi gerizekali gibi hissediyorum. Saten gecelik giyip gidince bile hicbisey yokmuş gibi davranıyor, onun beklentisi giydiğim şeyden çok davranıslarim halbuki bende biseyler giyip o da filmlerdeki gibi etkilensin istiyorum . Sevismyee başladıktan sonra baya bı ateşli oluyoruz ama başlayana kadar normal bir evli çift gibiyiz
E biz de öyleyiz,ilk zamanlar heves edip gecelik giyerdim. ikimize de Bi gülme gelirdiBunları giyip eşinin yanina nasıl gidiyorsun? Ben ilk evlendigimde çok hevesliydim bu kadar abarti olmasa da fantezi kıyafetleri almıştım ama eşim insanı hiç heveslendirmiyor ona göre kıyafet önemli degl hatta değişik bişey giyip ilgi görmeyince kendimi gerizekali gibi hissediyorum. Saten gecelik giyip gidince bile hicbisey yokmuş gibi davranıyor, onun beklentisi giydiğim şeyden çok davranıslarim halbuki bende biseyler giyip o da filmlerdeki gibi etkilensin istiyorum . Sevismyee başladıktan sonra baya bı ateşli oluyoruz ama başlayana kadar normal bir evli çift gibiyiz
Direk söylüyor çıplaklık güzel gerisi önemli değil diyo mesela saten gecelik aldım yanı yırtmaçlı kalcam görünüyor o bişey yokmuş gibi davranıyor bende biraz bozuldugumu belli edince de kızdı dün daha guzeldin çünkü dogaldin şimdi çok kasiyosun diyo bide parfüm sıkmışsin burnumun diregi kırıldı nasıl opucem şimdi dediGiyiyorum odaya gidiyorum kapida bekliyorum kendimi gösteriyorum. Nasil gitcem baska?konu yine partnerle ilgili. Boyle seyleri seven biri icin cok tahrik edici. Tensel temastan hoşlanan sadece çıplak görmek istiyor. Zevk meselesi aslinda saygi duymak gerek ama kadin gibi hissetmek de istiyoruz yalan yok. Bence bu durumu konusun. Belki etkileniyordur ama belli etmiyordur.
Arzulaniyor ve orgazm oluyorsan hiç kasma. Çıplak seven çıplak sevsin dert degil. Yataktan mutlu kalkıyorsan gerisi tırıvırı.Direk söylüyor çıplaklık güzel gerisi önemli değil diyo mesela saten gecelik aldım yanı yırtmaçlı kalcam görünüyor o bişey yokmuş gibi davranıyor bende biraz bozuldugumu belli edince de kızdı dün daha guzeldin çünkü dogaldin şimdi çok kasiyosun diyo bide parfüm sıkmışsin burnumun diregi kırıldı nasıl opucem şimdi dedibaya hevesimi kırdı o gün bende ondan sonra onun için değil kendim için zevkli giyinmeye başladım o zaten en ufak sinyalde gaza geliyor giyimden bağımsız. Kendimi en tipsiz hissettiğim bakımsız anda bile güzelsin diyo ama seksi hissettiğim zamanda da onun açısından bir fark olmuyo yani
Böyle şeyleri seven biri için çok tahrik edici demişsin işte öyle şeylerden etkilenen biri gibi görünmüyor bende böyle kiritamiyorum galiba biraz utandigim için çok kastigimi söylüyor öyle de hoşlanmıyormus beyefendi . Hatta ilk evlendigim sene Noel kostümü almıştım kırmızı çamaşır takımı ne hayallerle çıktım karşısına adam hicbi şekilde etkilenmedi yaa neyse en azından cinsel hayatımız iyi yani bulmuş da bunuyo olmiyim
ben aldım kutu kapalı içi gözükmüyor açılmamıştı.Uzerinde ne oldugu yaziyor mu peki? Ptt kargoda açıp bakiyorlar diye duydum bir de. Ben daha once kozmetik ve firca almistim. Acan bakan olmadi ama sex toy falan yaziyorsa bakarlar mi diye tereddut ediyorum.
Gümrük vergisi ne kadar ödediniz? Uzerindr sex toy yaziyor muydu?ben aldım kutu kapalı içi gözükmüyor açılmamıştı.
gümrük vergisi ödemedim hatta hastaneye geldi kargo. + sene evvel aldım .Titreşim yapan kafa kısmı bozuldu. Şimdi siizn önerdiğiniz modeli inceliyorum kafama yatarsa sipariş vereceğim .Gümrük vergisi ne kadar ödediniz? Uzerindr sex toy yaziyor muydu?