Adamda nasıl bı potansiyel gordulerse artıkYa kızlar evliliklerde seks hayatı önemlidir lütfen ama ondan sonra kocalar karılarını Esra erolun programında ariyorbu karılar neden gitti diye kimse gerçeği aramıyor hatırlıyorum birini 2 elti evden kaçıp bi adama gitmişti gerisini sen düşün artık
Bana da haftada 2 yetecek ama eşime yetmiyor, adama uymak için uğraşıp duruyorumBu çok farklı bişey ya herkesin ideali çok farklı. Benim bı arkadaşım haftada 2 için çok demişti mesela. Bana göre azAllahtan eşime göre de az
yalniz bizim evde libidosu bitik olan benimYa kızlar evliliklerde seks hayatı önemlidir lütfen ama ondan sonra kocalar karılarını Esra erolun programında ariyorbu karılar neden gitti diye kimse gerçeği aramıyor hatırlıyorum birini 2 elti evden kaçıp bi adama gitmişti gerisini sen düşün artık
Hepsi birbirine karışırdı bende kesinen alt katta bir komşum var tam 10 çocuğu var valla.torunlarla düşün sen nüfusuuu
Herkese bol llibidolu geceler diyerek uyumaya geçiyorumBana da haftada 2 yetecek ama eşime yetmiyor, adama uymak için uğraşıp duruyorum
bu ortamda mı ?savaş parasızlık dolar altın iniş çıkışları.benim gözüme uyku girmiyor libido neyim istememmmmmmHerkese bol llibidolu geceler diyerek uyumaya geçiyorum
Yemin ederim ‘ eşim bana çok yardımcı olur bebekleri ben yaparım o evi...’ diye okudum, sonra çok saçma geldi tekrar okuyunca anladımEsim bana çok yardımcı olur yemekleri ben yaparım o evi toplar siler süpürür ben çöpleri toplarım o çamaşır serer toplar ben toz alırsam o bulaşıkları toplar yani her şeyi paylaşıyoruz yatak hariç
Hahahahaha kahkaha attımyalniz bizim evde libidosu bitik olan benim
bizim durumumuz ancak ben bu yasta dul kalamam konusu olur
Evet bugünlerde zor bende takip ediyorum haberleri sabahtan beri Allah yardımcıları olsun ne diyelimbu ortamda mı ?savaş parasızlık dolar altın iniş çıkışları.benim gözüme uyku girmiyor libido neyim istememmmmmm
Ah yazık onlara başlayınca bırakamazsın merak etmeSeks hayatı hiç başlamayanlar napsın…
Cidden eşimle birlikte izliyorduk şok olduk bir anda ikisi aynı adama kaçmış tövbe estağfurullah aklimiza neler geldi nelerAdamda nasıl bı potansiyel gordulerse artık
çok şanslısınnn o zamannnSeks hayatı hiç başlamayanlar napsın…
Sehirlere bombalar yağardı her gece biz durmadan sevişirdikbu ortamda mı ?savaş parasızlık dolar altın iniş çıkışları.benim gözüme uyku girmiyor libido neyim istememmmmmm
O kadar ev işine yorgunluğa beyin yorgunluğunaHanımlar merhaba 3 tane çocuğum var 3 yıl önce kızımıza bir kardeş olsun diye tekrar cocuk yapmaya karar verdik şükürler olsun rabbim verdi ama sıkıntılı bir hamilelik yaşadım neyse
Bi kızımız daha oldu pandemi doneminde esim işsiz kaldı 1bucuk yıl evdeydi bu süreçte bana çok yardımı oldu ev işlerinde yemek yapmak dışında her işi esim yapıyordu hala da aynı durumdayız kızımız 6 aylıkken tekrar hamile kaldım istemeden oldu tabi ama simdi sağlıklı bir de oğlumuz var iki bebekle çok zor günler geçiriyorum yani işler bitmiyor yatağın yolunu zor buluyorum inanın eşimle de aramızda cinsel ilişki kalmadı cocuklar yokken deyim yerindeyse tavşan gibiydik yani neredeyse 2 hafta bir ancak oluyor ikimizde de bir isteksizlik var asamiyoruz bu durumu ben eşimi çok seviyorum çocuklardan hiç vakit bulamıyoruz kimse de yardim etmiyor bize cocuk bakma konusunda arkadaş gibi takılıyoruz neredeyse ev işleri yapıyoruz falan filan yani bu durum geçer mi tekrar eskiye dönermiyiz yardim edin nolur