Seks hayatimiz bitiyor yardim edin bana ...

Adamda nasıl bı potansiyel gordulerse artık

Bu çok farklı bişey ya herkesin ideali çok farklı. Benim bı arkadaşım haftada 2 için çok demişti mesela. Bana göre az Allahtan eşime göre de az

yalniz bizim evde libidosu bitik olan benim
bizim durumumuz ancak ben bu yasta dul kalamam konusu olur

Yemin ederim ‘ eşim bana çok yardımcı olur bebekleri ben yaparım o evi...’ diye okudum, sonra çok saçma geldi tekrar okuyunca anladım

O kadar ev işine yorgunluğa beyin yorgunluğuna mu öter elbet duzelirsiniz kafaniz rahatlayinca sıkmayın canınızı

Yaşanan zorlukları, yorgunlukları, sorumlulukları paylaşmak eşleri birbirine cinsellikten daha fazla yaklaştırır. Evliliği aykta tutan tek başına seks değil, paylaşımlar, fedakarlıklardır.

Cinselliğe gereğinden fazla anlam yüklüyor bizim kadınlarımız.
Eskilerden kalma bir alışkanlık belki, annelerimiz her isteklerini yatakta yaptırmış :) artık öyle değil, yatakta 10 takla atsam, eşim için oturup sorunumuzu konuşmak kadar etkili olamaz.

O nedenle canınızı sıkmayın, eşinizi özlediğinizde gidin sarılın, öpün. İlla mutlu sonla bitmesine gerek yok :) şuan paylaştığınız şeyler çok daha kıymetli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…