aman boşverin çocuklar bir büyüsünocuklar yokken deyim yerindeyse tavşan gibiydik yani neredeyse
yapmasaydınız o kadar çocuk gerçekten aile planlaması ve eğitimi sizm gbilere şartHanımlar merhaba 3 tane çocuğum var 3 yıl önce kızımıza bir kardeş olsun diye tekrar cocuk yapmaya karar verdik şükürler olsun rabbim verdi ama sıkıntılı bir hamilelik yaşadım neyse
Bi kızımız daha oldu pandemi doneminde esim işsiz kaldı 1bucuk yıl evdeydi bu süreçte bana çok yardımı oldu ev işlerinde yemek yapmak dışında her işi esim yapıyordu hala da aynı durumdayız kızımız 6 aylıkken tekrar hamile kaldım istemeden oldu tabi ama simdi sağlıklı bir de oğlumuz var iki bebekle çok zor günler geçiriyorum yani işler bitmiyor yatağın yolunu zor buluyorum inanın eşimle de aramızda cinsel ilişki kalmadı cocuklar yokken deyim yerindeyse tavşan gibiydik yani neredeyse 2 hafta bir ancak oluyor ikimizde de bir isteksizlik var asamiyoruz bu durumu ben eşimi çok seviyorum çocuklardan hiç vakit bulamıyoruz kimse de yardim etmiyor bize cocuk bakma konusunda arkadaş gibi takılıyoruz neredeyse ev işleri yapıyoruz falan filan yani bu durum geçer mi tekrar eskiye dönermiyiz yardim edin nolur
Yaa gerçekten mi deneyimli birileri lazım banaaman boşverin çocuklar bir büyüsün
cidden tavşan gibi olduğunuz belli maşallah :))
3 cocugu var 13 degil.yapmasaydınız o kadar çocuk gerçekten aile planlaması ve eğitimi sizm gbilere şart
Döneriz demi ya teşekkürlerSu an boyle olmaniz cok normal. Herkes bu sureclerden geciyordur. Ben de ozellikle emzirdigim donem hic istek duymuyordum. Ustune bir de yorgunluk, uykusuzluk eklenince insanin aklina gelmiyor tabi. Çocuklar biraz buyusun, uyku duzenleri otursun, eskiye donersiniz.
Hicbir sey olmasa bile bazen insanlar boyle donemlerden gecebilir. Es destegi ve anlayisi cok onemli.Döneriz demi ya teşekkürler
Yaa gerçekten mi deneyimli birileri lazım banatek çocuk kolaydı ama 3 cocuk çok zorlanıyorum eşimi de çok özlüyorum ama yorgunluktan adamı göremiyorum artık
bence çocuklar biraz büyüyene kadar normal gibi geldi :))Yaa gerçekten mi deneyimli birileri lazım banatek çocuk kolaydı ama 3 cocuk çok zorlanıyorum eşimi de çok özlüyorum ama yorgunluktan adamı göremiyorum artık
Görmeseniz daha iyi bence ev tavşan yuvasına dönmüş
ben 3 e 2 bebe daha ekledm pardon3 cocugu var 13 degil.
Teşekkürler yorumunuz içinbence çocuklar biraz büyüyene kadar normal gibi geldi :))
tabi deneyimli ve çocuklu insanlara sormak lazım
4 çocuk her eve lazım bence.aman boşverin çocuklar bir büyüsün
cidden tavşan gibi olduğunuz belli maşallah :))
ayy dört çocukla insan kafayı yerrrr4 çocuk her eve lazım bence.