Seks hayatimiz bitiyor yardim edin bana ...

Herkesin durumuna göre tabi benim bakacak durumum vardı şükürler olsun rabbim de verdi ha keşke ikisi arka arkaya olmasaydı belki 4 5 çocuğumuz da olurdu nasip böyleymiş
Naz çocuk bakmak sadece maddiyat işi değil.
işyerimize nice zengin suriyeli işçi olarak çalışmaya geldi.
Kiminin 6 çocugu vardı, kiminin 4-5
Onca zenginlik bir gecede tarumar olmuş.
Psikolojik olarak hem kendileri, hem bebeleri yıprandı.
Yani bakacak durumunuz elbette vardır ama 4-5 deyince gözlerim bir açılmadı değil.
Psikolojik olarak yıpranır insan.
Dünyaya geliş amaçlarımız anne-baba olmak değil sadece.
Yetebilmek.
Ben yeterim diyene inanmıyorum çünkü bu devirde imkansız.
Eskiden de imkansızdı ama saldım çayıra mevlam kayıra bir de mahalle kültürü denilen bir şey vardı.
Sabah sokaga çıkar akşam eve girerdik.
Tek çocuğu olanlar bana kızmasın onların yeteneksizliği demişsin ama bu bir yetenek değil.
Anlıyorum libidon yüksek, gayette normal.
Bebelerin ufak hatta büyüyünce düzelir de dedik.
Lakin bu bizim yeteneksizliğimiz değil, hayat şartları + yorgunluk.
En azından benimki öyle.

Naz çocuk bakmak sadece maddiyat işi değil.
işyerimize nice zengin suriyeli işçi olarak çalışmaya geldi.
Kiminin 6 çocugu vardı, kiminin 4-5
Onca zenginlik bir gecede tarumar olmuş.
Psikolojik olarak hem kendileri, hem bebeleri yıprandı.
Yani bakacak durumunuz elbette vardır ama 4-5 deyince gözlerim bir açılmadı değil.
Psikolojik olarak yıpranır insan.
Dünyaya geliş amaçlarımız anne-baba olmak değil sadece.
Yetebilmek.
Ben yeterim diyene inanmıyorum çünkü bu devirde imkansız.
Eskiden de imkansızdı ama saldım çayıra mevlam kayıra bir de mahalle kültürü denilen bir şey vardı.
Sabah sokaga çıkar akşam eve girerdik.
Tek çocuğu olanlar bana kızmasın onların yeteneksizliği demişsin ama bu bir yetenek değil.
Anlıyorum libidon yüksek, gayette normal.
Bebelerin ufak hatta büyüyünce düzelir de dedik.
Lakin bu bizim yeteneksizliğimiz değil, hayat şartları + yorgunluk.
En azından benimki öyle.
Şu zamanda maddiyat yeter demek de ütopik.
Babam orta gelirlidir. Hepimize evimizi verdi. Ordan gelecek mirasım da var. Karı koca memuruz güvencemiz de var. Ama iş bunla bitmiyor ki?
Hep bebek hep çocuk kalmayacaklar.
Bu sene ablamın kızı üniversiteye hazırlanıyor. Şehir dışı olursa ne yaparım diye düşünüyor kara kara. İki ayrı ev geçindirmek kolay mı? Tıp yada dişçilik istiyor. Oraların da malzeme masrafı çok. İki üç çocuğu olsaydı biri üniversite okurken diğerinin dershanesi olacaktı mesela. Kim iki üç çocuk okutabilir aynınada? Kolay mı? Birini okutup diğerine olmaz mı diyecekler mesela? Tek bir test kitabı 150-300 bandındaydı. On kitap artı dershane desen zaten bel büküyor.
Üniversite okutmakla da bitmiyor. İş buldu bulamadı, bulamazsa ona göre bir iş edindirme derdi de oluyor.
Şu zamanda ben bunları düşünmeden doğurur bakarım demek zor. Kolay diyen de gerçekten hayalperesttir.
Bana konu sahibi bu anlamda çocuksu geldi. Al bak ukrayna mesela, Avrupanın göbeğinde savaşa düştüler. Çok zenginler üç hafta önce terk etti ülkeyi. Ama orta sınıf ve fakirler orada. Hava sahası kapalı. Gidemiyorlar. Belki maddi durumu fena değil ama metroya sığınmış yatıyor fotoğraflarda. Dünya burdayken dört beşe bakarım maddi durumum iyi demek için sabancı koç olmak lazım.

Ya kızlar evliliklerde seks hayatı önemlidir lütfen ama ondan sonra kocalar karılarını Esra erolun programında ariyor 😅bu karılar neden gitti diye kimse gerçeği aramıyor hatırlıyorum birini 2 elti evden kaçıp bi adama gitmişti gerisini sen düşün artık 😂😂😂
Biraz çocuklarınızla ilgilenmeyi deneyin bence enerjinizi onlara harcayın zira üç çocuğa hakkıyla baksaydıniz aklınıza bu kadar cinsellik düşmezdi.
Ayrıca cinselligi bu kadar odak noktanız yapmayın yani çok sevişmezseniz başkasına kaçacak bir kocadan üç çocuk yapmak da ne bileyim fazla ütopik geldi.kocaniza başka vasıflarınız olduğunu da gösterin gitmez bir yere merak etmeyin.

Yapabileceğimiz tek yardım çocukları almak :KK70:
Zira tek çocukla birbirimize doğru zamanı denk getiremiyoruz eşimle.
3 çocukla daha zor. Zamanla yoluna girer diyorlar 🤪

Biraz çocuklarınızla ilgilenmeyi deneyin bence enerjinizi onlara harcayın zira üç çocuğa hakkıyla baksaydıniz aklınıza bu kadar cinsellik düşmezdi.
Ayrıca cinselligi bu kadar odak noktanız yapmayın yani çok sevişmezseniz başkasına kaçacak bir kocadan üç çocuk yapmak da ne bileyim fazla ütopik geldi.kocaniza başka vasıflarınız olduğunu da gösterin gitmez bir yere merak etmeyin.
Bu da agır olmuş ama.
Neden hakkıyla bakmasın ki çocuklarına.
Cinsellik istemesi en dogal hakkı.
Seviyordur ne var bunda ?

Bu da agır olmuş ama.
Olması gerektiği kadar bence. 5 aylık ve 19 aylik iki bebekten bahsediyoruz hepimiz cocuk büyüttük kandırmayalım kendimizi. İsim gereği o kadar hakkıyla büyütülmüş (!) cocuk görüyorum ki bu konuda çok yapici olamıyorum.

Olması gerektiği kadar bence. 5 aylık ve 19 aylik iki bebekten bahsediyoruz hepimiz cocuk büyüttük kandırmayalım kendimizi. İsim gereği o kadar hakkıyla büyütülmüş (!) cocuk görüyorum ki bu konuda çok yapici olamıyorum.
Evinin içini bilemeyiz.
Kadın yorgunluktan seks hayatını unuttuk diyor.
Bence fazlaca çocuk ve ev işleriyle yorgun düştükleri için yatak odasına zamanları kalmıyor.
Bakmamış olsa tavşanlığa devam ederlerdi.

Bu da agır olmuş ama.
cinsellik isteyebilir düşkün olabilirde yazmış konu sahibi. yok cinsellik az yaşanırsa kocalarımız başka kadınlara kaçarmış bla bla.yok yaaa.hayat arkadaşlığı var aile kurumu var saygı var var da var.iki bacağın arasında ayakta durmuyor evliliklerrr

cinsellik isteyebilir düşkün olabilirde yazmış konu sahibi yok cinsellik az yaşanırsa kocalarımız başka kadınlara kaçarmış bla bla.yok yaaa.hayat arkadaşlığı var aile kurumu var saygı var var da var.iki bacağın arasında ayakta durmuyor evliliklerrr
Nerede yazmış ki onu okumadım ?

Nerede yazmış ki onu okumadım ?
bir önceki sayfada yazmış.kocalarımızla sex hayatı harika olmazsa esra eroldaki kadınlara benzermişiz adamlar başka kadınlara kaçarmışşş.sahidenpiraye ona kızmış bence alıntılamış hatta.ben yatalak eşine yıllarca bakan koca bile tanımıyorumm.kaçacak adam sex le mex le durmaz kacacağı varsa gözü çöplüktedir zaten fazlası göz çıkarmaz diye gene kaçarr :KK45:

bir önceki sayfada yazmış.kocalarımızla sex hayatı harika olmazsa esra eroldaki kadınlara benzermişiz adamlar başka kadınlara kaçarmışşş.sahidenpiraye ona kızmış bence alıntılamış hatta.ben yatalak eşine yıllarca bakan koca bile tanımıyorumm.kaçacak adam sex le mex le durmaz kacacağı varsa gözü çöplüktedir zaten fazlası göz çıkarmaz diye gene kaçarr :KK45:
Yok orada kadınlar evden kaçıyor kocalar da arıyor demiş :)
Şu tek adama kaçan iki eltiden bahsetmiş.

Yok orada kadınlar evden kaçıyor kocalar da arıyor demiş :)
Şu tek adama kaçan iki eltiden bahsetmiş.
işte orda da sex bulamayan kadın kaçar demek istemiş cinsiyetin önemi yok ki.kaçmaz ahlaki yönden zayıf kadın psikolojisi bozuk kadın çoluk çocuğuna değer vermeyen kadın kaçar.boşanırsın eşinden memnun değilsen.neden başka bir adama kaçılır kii?tüm hayatı sex den ibaret sananlara benim laflarımm.

Son düzenleme:
Ne farkeder ki kimin kaçtığı evliliğini sevismezsek kaçarız mantığı ile yürütüp üç çocuk yapmak benim için tartışılacak bir konu değil maalesef.
katılıyorum.komşumun eşi tam 3 yıldır yurtdışında senede 1 ay anca geliyor.ama kadın hem çalışıyor hem de 2 çocuğuna bakıyor namusuyla.dünya güzeli de bir kadın.gemi kaptanlarının eşleri var askerlerin eşleri var.aa sex yapamadık 1 2 ay hadi başka adam mı bulalım kaçalım diyorlar?

Evinin içini bilemeyiz.
Kadın yorgunluktan seks hayatını unuttuk diyor.
Bence fazlaca çocuk ve ev işleriyle yorgun düştükleri için yatak odasına zamanları kalmıyor.
Bakmamış olsa tavşanlığa devam ederlerdi.
Ya doktor ben de seksi severim, düşkünümdür. Ama nedenini anlamadığım bir şekilde bir şey beni rahatsız etti bu konuda. Sekse düşkünlük de değil neden rahatsız oldum anlamadım. Bana konu sahibi biraz çocuksu, hayalperest biri gibi geldi ondan mı dedim. Yani o da normalmiş. 21-23 yaşında evlenmişler. Dedği gibi maddi anlamda da refah olmaları da gerçekçi değil mesela bana göre 23 yaşında evlenen adam meslek edinmemiştir. Yani konu sahibi biraz bana havada uçuşan biri gibi geldi sanırım. Bir şeyleri sevemedim ama neyi anlamadım🥲

Ya doktor ben de seksi severim, düşkünümdür. Ama nedenini anlamadığım bir şekilde bir şey beni rahatsız etti bu konuda. Sekse düşkünlük de değil neden rahatsız oldum anlamadım. Bana konu sahibi biraz çocuksu, hayalperest biri gibi geldi ondan mı dedim. Yani o da normalmiş. 21-23 yaşında evlenmişler. Dedği gibi maddi anlamda da refah olmaları da gerçekçi değil mesela bana göre 23 yaşında evlenen adam meslek edinmemiştir. Yani konu sahibi biraz bana havada uçuşan biri gibi geldi sanırım. Bir şeyleri sevemedim ama neyi anlamadım🥲
aynen konu sex e düşkünlüğü değil bu gayet doğal.ama ben 4 5 çocuk da isterdim diyor maddiyatımız iyi diyor bana da inandırıcı gelmedi.kadın çalışmıyor adam 23 lerinde evlenmiş ne zaman kariyer yaptı ya da ticarette ilerledi de zengin oldu?5 kişiye 10.000 geliri falan refah sanıyorsa zaten yanılıyor.benim evime 20 bine yakın para giriyor çocuğumu koleje bile gönderemiyorum anca yetiyor geçinmeye borç ödemeye vs.sonu ne olacak iyi okul kazanabilecek mi iş bulabilecek mi diye kara kara düşünüyorum 11 yaşındaki çocuğa bile.sadece okula gidip gelme masrafı bile ayda 700 tl yahuu devlet okulunda.hayatı pek bir toz pembe görüyor konu sahibi.

Beni de tırmaladı ama açıkçası ne diyim kendi tercihleri o yönde diye düşündüm.
İşsiz kaldıgı dönem olmuş nasıl geçindiler açıkcası bilmiyorum.

aynen konu sex e düşkünlüğü değil bu gayet doğal.ama ben 4 5 çocuk da isterdim diyor maddiyatımız iyi diyor bana da inandırıcı gelmedi.kadın çalışmıyor adam 23 lerinde evlenmiş ne zaman kariyer yaptı ya da ticarette ilerledi de zengin oldu?5 kişiye 10.000 geliri falan refah sanıyorsa zaten yanılıyor.benim evime 20 bine yakın para giriyor çocuğumu koleje bile gönderemiyorum anca yetiyor geçinmeye borç ödemeye vs.sonu ne olacak iyi okul kazanabilecek mi iş bulabilecek mi diye kara kara düşünüyorum 11 yaşındaki çocuğa bile.sadece okula gidip gelme masrafı bile ayda 700 tl yahuu devlet okulunda.hayatı pek bir toz pembe görüyor konu sahibi.
ceycey bebikim bilmem kaç yaşında 25 evi olana inandık hatırladın mı aKFJAJKFBHADJBFA

X