Seks hayatimiz bitiyor yardim edin bana ...

Aynen öyle katılıyorum elbette herkes aynı olamaz zaten ben böyleyim aman bu insan neden böyle diye sorgulamaya bile hakkımız yok bence benim derdim bana göre senin derdin sana göre bizim milletimizin zaten en genel problemi bu birbirimize saygı duyma konusunda biraz eksiğiz 🤷‍♀️
Fırsat buldukça sevelim sevişelim 😁😁😁😁 hiç bı fırsat yoksa bikac temas bile iyi gelir ya bence 🙈 bizde boyle bı çiftiz mesela 😁😁 bence gayet normalsiniz. Daha az ilişki içinde olanlarda normal. Bizden daha çokları vardır onlarda normsl. Yeterki kari koca aynı yönde olsun istek. Herkesin farklıdır yani

Ne kadar naif bir insansınız her türlü yoruma hiç cizginizi bozmadan aynı üslupla ve pozitiflikle cevapliyorsunuz ❤️ seneye bu zamanlar eminim düzeniniz baya oturur, bicok sey eski halini alır. Bizde biraz duskun bir çiftiz mesela iki haftada 1 e düştüğü olmuştur ilk zamanlar kısa bir dönemde olsa bu bizim için bı eksiklikti mesela.
Teşekkürler 💛💜💙 evet şuan bizim için de bu durum bir eksiklik oluyor kendi adıma sürpriz pek sevmem düzen bozulsun istemem bozulunca işte benim psikolojimi de çok etkiliyor ama düzeleceğine inancım tam kızlar 💪güç bende artık 😂

Fırsat buldukça sevelim sevişelim 😁😁😁😁 hiç bı fırsat yoksa bikac temas bile iyi gelir ya bence 🙈 bizde boyle bı çiftiz mesela 😁😁 bence gayet normalsiniz. Daha az ilişki içinde olanlarda normal. Bizden daha çokları vardır onlarda normsl. Yeterki kari koca aynı yönde olsun istek. Herkesin farklıdır yani
Sonsuza kadar sana katılıyorum kardeşim 👍😁😁😁🥰🥰🥰

Ne kadar naif bir insansınız her türlü yoruma hiç cizginizi bozmadan aynı üslupla ve pozitiflikle cevapliyorsunuz ❤️ seneye bu zamanlar eminim düzeniniz baya oturur, bicok sey eski halini alır. Bizde biraz duskun bir çiftiz mesela iki haftada 1 e düştüğü olmuştur ilk zamanlar kısa bir dönemde olsa bu bizim için bı eksiklikti mesela
Yorumuna eklemek istediğim bisey var şu söylediğini bile kabul etmeyen insanlar inan çok gördüm yani bir kadın ortamında seks konusu açılınca bile tiksintiyle bakan insanlar oluyor sanki onu leylekler getirmiş anasi babası bisey yapmamış gibi davranıyor hayatin en normal olayı bu en çok olması gereken neden bizim insanlarımız bunu normallestiremiyor halbuki zevkten çok ihtiyaç yani sen hiç bisey yapmasan bile vücudun illa bir tepki veriyor yaratılış amacımız bu zaten cennete bile adamlara huriler vaad ediliyor seks konusundaki toplumsal baskı gerçekten çok yıpratıcı geliyor bana

Hanımlar merhaba 3 tane çocuğum var 3 yıl önce kızımıza bir kardeş olsun diye tekrar cocuk yapmaya karar verdik şükürler olsun rabbim verdi ama sıkıntılı bir hamilelik yaşadım neyse
Bi kızımız daha oldu pandemi doneminde esim işsiz kaldı 1bucuk yıl evdeydi bu süreçte bana çok yardımı oldu ev işlerinde yemek yapmak dışında her işi esim yapıyordu hala da aynı durumdayız kızımız 6 aylıkken tekrar hamile kaldım istemeden oldu tabi ama simdi sağlıklı bir de oğlumuz var iki bebekle çok zor günler geçiriyorum yani işler bitmiyor yatağın yolunu zor buluyorum inanın eşimle de aramızda cinsel ilişki kalmadı cocuklar yokken deyim yerindeyse tavşan gibiydik yani neredeyse 2 hafta bir ancak oluyor ikimizde de bir isteksizlik var asamiyoruz bu durumu ben eşimi çok seviyorum çocuklardan hiç vakit bulamıyoruz kimse de yardim etmiyor bize cocuk bakma konusunda arkadaş gibi takılıyoruz neredeyse ev işleri yapıyoruz falan filan yani bu durum geçer mi tekrar eskiye dönermiyiz yardim edin nolur
Geçici bi durumdur bizde şu an o durumu yaşıyoruz hele 2.çocuktan sonra bende acayip bi isteksizlik oldu yorgunluktan diye düşünüyorum sizin bi de 2 bebekmiş

Bu muhteşemsi yorum için teşekkür ediyorum ama Tek atışta tutacağını tahmin edemedik 😂 allahin isi işte çevremde korunuyor olmalarına rağmen çocukları olanlar da var
Ne atışmış ama.Benim yoruöumdan daha da muhteşem ❤️❤️❤️Sanayapılan atış

Yorumuna eklemek istediğim bisey var şu söylediğini bile kabul etmeyen insanlar inan çok gördüm yani bir kadın ortamında seks konusu açılınca bile tiksintiyle bakan insanlar oluyor sanki onu leylekler getirmiş anasi babası bisey yapmamış gibi davranıyor hayatin en normal olayı bu en çok olması gereken neden bizim insanlarımız bunu normallestiremiyor halbuki zevkten çok ihtiyaç yani sen hiç bisey yapmasan bile vücudun illa bir tepki veriyor yaratılış amacımız bu zaten cennete bile adamlara huriler vaad ediliyor seks konusundaki toplumsal baskı gerçekten çok yıpratıcı geliyor bana
Bencede gayet bir ihtiyaç + iki tarafta seviyor istiyorsa neden az olsun ki ilişki :) eşinle bundan daha güzel yapılacak bişey yok bence 😁😁🙈🙈 neden az olmasını isteyelim bu durumda

Hanımlar merhaba 3 tane çocuğum var 3 yıl önce kızımıza bir kardeş olsun diye tekrar cocuk yapmaya karar verdik şükürler olsun rabbim verdi ama sıkıntılı bir hamilelik yaşadım neyse
Bi kızımız daha oldu pandemi doneminde esim işsiz kaldı 1bucuk yıl evdeydi bu süreçte bana çok yardımı oldu ev işlerinde yemek yapmak dışında her işi esim yapıyordu hala da aynı durumdayız kızımız 6 aylıkken tekrar hamile kaldım istemeden oldu tabi ama simdi sağlıklı bir de oğlumuz var iki bebekle çok zor günler geçiriyorum yani işler bitmiyor yatağın yolunu zor buluyorum inanın eşimle de aramızda cinsel ilişki kalmadı cocuklar yokken deyim yerindeyse tavşan gibiydik yani neredeyse 2 hafta bir ancak oluyor ikimizde de bir isteksizlik var asamiyoruz bu durumu ben eşimi çok seviyorum çocuklardan hiç vakit bulamıyoruz kimse de yardim etmiyor bize cocuk bakma konusunda arkadaş gibi takılıyoruz neredeyse ev işleri yapıyoruz falan filan yani bu durum geçer mi tekrar eskiye dönermiyiz yardim edin nolur
bize bırakın çocukları canım siz rahatça sevişin:))) yani burdan alacağın akılla nasıl canlanacak 2 küçük bebek normal değilmi sencede cinsel hayatın sekteye uğraması

Bebeklerinin tadini cikar canim.. onlarinda bu gunleri gelmeyecek ve sizde 2 tarafta anlayisliysa gecer bu gunler insallah.

Insanlarin tepkileri tuhaf burdada.. 3 cocuk sanki ordudan bahsetmissin😐😂 yaslari yakin oldugu icin cok zorlaniyorsun bence.

bize bırakın çocukları canım siz rahatça sevişin:))) yani burdan alacağın akılla nasıl canlanacak 2 küçük bebek normal değilmi sencede cinsel hayatın sekteye uğraması
Evet 2 bebekle hayat bile sekteye uğruyor haklısınız akıl almak demeyelim de tavsiye öneri yada benimle aynı durumu yaşamış hanımlar varsa onlar nasıl düzelttiler yada duzelebilir mi bunu görmek sonuçta burası birbirini tanımayan kadınların dertleşme platformu değil mi yakınım olan birine biz sevisemiyoruz napalim bize bi tavsiye ver demek tuhaf olur biraz 😅

Evet 2 bebekle hayat bile sekteye uğruyor haklısınız akıl almak demeyelim de tavsiye öneri yada benimle aynı durumu yaşamış hanımlar varsa onlar nasıl düzelttiler yada duzelebilir mi bunu görmek sonuçta burası birbirini tanımayan kadınların dertleşme platformu değil mi yakınım olan birine biz sevisemiyoruz napalim bize bi tavsiye ver demek tuhaf olur biraz 😅
Küçüğü emiyor mu canım? Uykusu düzene girse küçüğün baya rahatlarsıniz. Sizin tek ihtiyacınız zaman bence

Küçüğü emiyor mu canım? Uykusu düzene girse küçüğün baya rahatlarsıniz. Sizin tek ihtiyacınız zaman bence
Haklısın Emzirme olayi başlı başına enerji kaybı tabi bebem beslenirken beni de enerjik anlamda bitiriyor biraz hanımlar gerçekten güzel tavsiyeler aldım burdan yazan herkese teşekkür ederim sizin araciligizla 🙏🥰

Bu kadar yorgunken çok zor

oturmuşuz şurda nasıl tekrar davşan olunabiliri konuyoruz ya 😂😂😂😂
Ya kızlar evliliklerde seks hayatı önemlidir lütfen ama ondan sonra kocalar karılarını Esra erolun programında ariyor 😅bu karılar neden gitti diye kimse gerçeği aramıyor hatırlıyorum birini 2 elti evden kaçıp bi adama gitmişti gerisini sen düşün artık 😂😂😂

X