Seks hayatimiz bitiyor yardim edin bana ...

Fırsat buldukça sevelim sevişelim hiç bı fırsat yoksa bikac temas bile iyi gelir ya bence bizde boyle bı çiftiz mesela bence gayet normalsiniz. Daha az ilişki içinde olanlarda normal. Bizden daha çokları vardır onlarda normsl. Yeterki kari koca aynı yönde olsun istek. Herkesin farklıdır yani

Teşekkürler evet şuan bizim için de bu durum bir eksiklik oluyor kendi adıma sürpriz pek sevmem düzen bozulsun istemem bozulunca işte benim psikolojimi de çok etkiliyor ama düzeleceğine inancım tam kızlar güç bende artık

Sonsuza kadar sana katılıyorum kardeşim

Yorumuna eklemek istediğim bisey var şu söylediğini bile kabul etmeyen insanlar inan çok gördüm yani bir kadın ortamında seks konusu açılınca bile tiksintiyle bakan insanlar oluyor sanki onu leylekler getirmiş anasi babası bisey yapmamış gibi davranıyor hayatin en normal olayı bu en çok olması gereken neden bizim insanlarımız bunu normallestiremiyor halbuki zevkten çok ihtiyaç yani sen hiç bisey yapmasan bile vücudun illa bir tepki veriyor yaratılış amacımız bu zaten cennete bile adamlara huriler vaad ediliyor seks konusundaki toplumsal baskı gerçekten çok yıpratıcı geliyor bana

Geçici bi durumdur bizde şu an o durumu yaşıyoruz hele 2.çocuktan sonra bende acayip bi isteksizlik oldu yorgunluktan diye düşünüyorum sizin bi de 2 bebekmiş

Bu muhteşemsi yorum için teşekkür ediyorum ama Tek atışta tutacağını tahmin edemedik allahin isi işte çevremde korunuyor olmalarına rağmen çocukları olanlar da var
Ne atışmış ama.Benim yoruöumdan daha da muhteşem Sanayapılan atış

Bencede gayet bir ihtiyaç + iki tarafta seviyor istiyorsa neden az olsun ki ilişki :) eşinle bundan daha güzel yapılacak bişey yok bence neden az olmasını isteyelim bu durumda

bize bırakın çocukları canım siz rahatça sevişin:))) yani burdan alacağın akılla nasıl canlanacak 2 küçük bebek normal değilmi sencede cinsel hayatın sekteye uğraması

Bebeklerinin tadini cikar canim.. onlarinda bu gunleri gelmeyecek ve sizde 2 tarafta anlayisliysa gecer bu gunler insallah.

Insanlarin tepkileri tuhaf burdada.. 3 cocuk sanki ordudan bahsetmissin yaslari yakin oldugu icin cok zorlaniyorsun bence.

bize bırakın çocukları canım siz rahatça sevişin:))) yani burdan alacağın akılla nasıl canlanacak 2 küçük bebek normal değilmi sencede cinsel hayatın sekteye uğraması
Evet 2 bebekle hayat bile sekteye uğruyor haklısınız akıl almak demeyelim de tavsiye öneri yada benimle aynı durumu yaşamış hanımlar varsa onlar nasıl düzelttiler yada duzelebilir mi bunu görmek sonuçta burası birbirini tanımayan kadınların dertleşme platformu değil mi yakınım olan birine biz sevisemiyoruz napalim bize bi tavsiye ver demek tuhaf olur biraz

Küçüğü emiyor mu canım? Uykusu düzene girse küçüğün baya rahatlarsıniz. Sizin tek ihtiyacınız zaman bence

Küçüğü emiyor mu canım? Uykusu düzene girse küçüğün baya rahatlarsıniz. Sizin tek ihtiyacınız zaman bence
Haklısın Emzirme olayi başlı başına enerji kaybı tabi bebem beslenirken beni de enerjik anlamda bitiriyor biraz hanımlar gerçekten güzel tavsiyeler aldım burdan yazan herkese teşekkür ederim sizin araciligizla

Bu kadar yorgunken çok zor

oturmuşuz şurda nasıl tekrar davşan olunabiliri konuyoruz ya
Ya kızlar evliliklerde seks hayatı önemlidir lütfen ama ondan sonra kocalar karılarını Esra erolun programında ariyor bu karılar neden gitti diye kimse gerçeği aramıyor hatırlıyorum birini 2 elti evden kaçıp bi adama gitmişti gerisini sen düşün artık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…