18 yaşınızda mı evlendinizBenim 30 esim de 32 yasinda
9 yasinda ve 19 aylik kızlarım
5 aylik da oğlum var
20 yaşımda evlendim 1 yıl sonra da büyük kızımız oldu işte pek zor olmadı aslında bana göre gençken cocuk sesine daha çok katlanabiliyorsun ama deneyimsizlik ve hayat tecrübesi olamaması zor oldu tabi şimdi bu miniklerin sesini pek kafam götürmüyor18 yaşınızda mı evlendiniz
Çok küçükmüşsünüz ya 20 yaşında anne olmak da zor ay
3Şimdi kaç çocuk olmuş oldu benim kafam karıştı
3 gayette çok zaten3 cocugu var 13 degil.
Bu benzetme bana cok itici geliyor Tavşan gibiydik. Söylemek istedim
Yani şimdi herkesin kendine göre enerjisi ben simdi yetişemiyorum evet ama duzeltecegimden eminim artık yorum yazan herkes bana güç verdi tek çocuğu olan arkadaşlar bana kızmasın lütfen o da onların yeteneksizligi ne diyebilirim kiOnu davşan gibi çiftleşmeden önce düşünecektiniz 3 çocukla uğrasmak kolay mi insanlar 1 tane ile hali kalmiyor
Bence bu kivamda kalsin betimlemeniz,daha ilerisi bizi tedirgin eder.Bundan sonrasi ayrintiya girer,bizi ondan muaf tut :) :)tavşanlar çok hızlı yapar ve erkek tavşan bitince bayılır ordan ileri geliyor galiba bence çok tatlı dünyanın en sevimli hayvanı
AhahahahhaBence bu kivamda kalsin betimlemeniz,daha ilerisi bizi tedirgin eder.Bundan sonrasi ayrintiya girer,bizi ondan muaf tut :) :)
Herkesin durumuna göre tabi benim bakacak durumum vardı şükürler olsun rabbim de verdi ha keşke ikisi arka arkaya olmasaydı belki 4 5 çocuğumuz da olurdu nasip böyleymiş3 gayette çok zaten
Bi an 5 sandım
Yine de pek erkenmiş bence. Özgürce karı koca gezip tozmak varken. O yaşımda ben o konser senin vu festival benim derdim. Otobüste çocuk ağlasa erken iner yürürdüm. Yeni yeğenim doğmuştu hatta bi saatten fazla bakasım gelmezdi. 29da evlendim de 2 sene bekledik biz o bile azmış hatta20 yaşımda evlendim 1 yıl sonra da büyük kızımız oldu işte pek zor olmadı aslında bana göre gençken cocuk sesine daha çok katlanabiliyorsun ama deneyimsizlik ve hayat tecrübesi olamaması zor oldu tabi şimdi bu miniklerin sesini pek kafam götürmüyorama tecrübe full
Bu konuda size şöyle katılıyorum. Bencede herkesin kendisine göre enerjisi. Bizde iki çocuk var maşallah diyim cinsel hayatımız gayet iyi. Bu tek çocukken de iyiydi. 3. Çocuğu hiç dusunmuyoruz ama olsa yine düzene girdikten sonra aynı oluruz bence. Küçüğü 1.5 yaşında benim. Önceki duzenimize bayagidir döndük. Bazı arkadaşlarım var tek çocuk olmasına rağmen daha az mesela. her ilişkinin dinamiği farklı.Yani şimdi herkesin kendine göre enerjisi ben simdi yetişemiyorum evet ama duzeltecegimden eminim artık yorum yazan herkes bana güç verdi tek çocuğu olan arkadaşlar bana kızmasın lütfen o da onların yeteneksizligi ne diyebilirim ki
tavşanlar çok hızlı yapar ve erkek tavşan bitince bayılır ordan ileri geliyor galiba bence çok tatlı dünyanın en sevimli hayvanı
Ne kadar naif bir insansınız her türlü yoruma hiç cizginizi bozmadan aynı üslupla ve pozitiflikle cevapliyorsunuzHerkesin durumuna göre tabi benim bakacak durumum vardı şükürler olsun rabbim de verdi ha keşke ikisi arka arkaya olmasaydı belki 4 5 çocuğumuz da olurdu nasip böyleymiş
Kendinize göre haklısınız elbette herkes aynı olamaz benim kardeşim de sizin gibi aynen evlenmek bile istemiyor herkesin yaşantısına saygımız sonsuz ✌Yine de pek erkenmiş bence. Özgürce karı koca gezip tozmak varken. O yaşımda ben o konser senin vu festival benim derdim. Otobüste çocuk ağlasa erken iner yürürdüm. Yeni yeğenim doğmuştu hatta bi saatten fazla bakasım gelmezdi. 29da evlendim de 2 sene bekledik biz o bile azmış hatta
Aynen öyle katılıyorum elbette herkes aynı olamaz zaten ben böyleyim aman bu insan neden böyle diye sorgulamaya bile hakkımız yok bence benim derdim bana göre senin derdin sana göre bizim milletimizin zaten en genel problemi bu birbirimize saygı duyma konusunda biraz eksiğizBu konuda size şöyle katılıyorum. Bencede herkesin kendisine göre enerjisi. Bizde iki çocuk var maşallah diyim cinsel hayatımız gayet iyi. Bu tek çocukken de iyiydi. 3. Çocuğu hiç dusunmuyoruz ama olsa yine düzene girdikten sonra aynı oluruz bence. Küçüğü 1.5 yaşında benim. Önceki duzenimize bayagidir döndük. Bazı arkadaşlarım var tek çocuk olmasına rağmen daha az mesela. her ilişkinin dinamiği farklı.
Sana bi tavşan hediye edicemTavşanlardan soğudum şu an