Selamlar herkese iyi haftalar
çooooook uzun zaman önce yazmıştım tekrar bir girip yazmak istedim :)
bende sekreter olarak işe başlayıp allah ne verdiyse yapanlardanım genede kimseye yaranamayan en az maaşı alan bütün sorunlar gelip bende patlar allah bizim yardımcımız olsun
günaydın kızlar ve günaydın magrenta, bende uzun zamandır yazmıyordum, kızlar nasılsınız ne var ne yok, valla durumumuzu çok güzel özetlemişsin magrenta daha bana diycek bişi yok bu konudaneler çektiğimizi bu mesleği yapanlar bilir anlar ancak Allah yardımcımız olsun cidden,herkese iyi haftalar, iş arayanlar için inşallah bütün iş arayanlar bu hafta diledikleri gibi içlerine sinen bir iş bulurlar a.s.
kimse yok mu?
bak canım ben üstte yazdım birşey gittim görüşmeye ama
onlar çagırsada gitmicem ben :S
canlarım günaydın
kabul etmicem sanırım bana açık açık söylemedi çay olayını gelen misafilere yada ofiste çalışanlara yapıcaksın dıye şuan bu görevi yapan ve hamile olan 1 ay içinde de çıkıcak olan bayandan x bana bir çay getirir misin dedi ve x de çay getirdi .
ben oraya ofis işlerinin yönetici asistanı işlerini yaparım sanırım kabul etmicem ben bu işi
bir de 650 çok az değil mi
arkadaşlar kafamı karıştırdı
2 yıllık okul okudum çay götürmek için okumadım arkadaşlar
merhaba kızlar topiği yeni farkettim çok güzel olmuş yerimsenibenaçan arkadaşın ellerine sağlık vereliniortak
bende yönetici asistanıyım işimi çok severek yapıyorum
aranızdayım artık görüşmek dileğiyle :enbuyukkk:
canlarım günaydın
kabul etmicem sanırım bana açık açık söylemedi çay olayını gelen misafilere yada ofiste çalışanlara yapıcaksın dıye şuan bu görevi yapan ve hamile olan 1 ay içinde de çıkıcak olan bayandan x bana bir çay getirir misin dedi ve x de çay getirdi .
ben oraya ofis işlerinin yönetici asistanı işlerini yaparım sanırım kabul etmicem ben bu işi
valla canım 2 yılda olas 4 yılda olsa diplomaya bakan olmuyoki herkes işini gördürmek istio az para vermek istio işlevsel eleman arıyorlar malesef bende işe ilk girdiğimde çaycımız part çalışıyodu müdürün ilk çayını ben götürüodum yada misaifr geldiğinde ben götürüodum yine ya da izinde olduğunda bulaşıkda yıkadım çayda servis ettim bazen katlanmak lazım daha iyi bir iş bulunca çıkarsın kalıcı olmak zorunda deilsin ya şartlar zor evde oturmaktan daha iyi bence maaşı az ama ilk başta asgari veriolar en azından onu vermemişlercanlarım günaydın
canım bende 2 yıllık okul okudum,çok büyük firmalarda çalıştım ailevi sebeplerden dolayı ayrılmak zorunda kaldım,iş bulmam lazım kendi kendime geçiniyorum şuan deselerki 650 milyon maaş her işide yaparım ofiste maalesef durum bu yeri gelecek temizlikte yapacaksın,çayda hatta sana salata yap deseler bile yapacaksın heryere başvuruyorum başvurmadığım hiçbiyer kalmadı buna rağmen iş yok kimse aramıyor beni delircem
valla canım 2 yılda olas 4 yılda olsa diplomaya bakan olmuyoki herkes işini gördürmek istio az para vermek istio işlevsel eleman arıyorlar malesef bende işe ilk girdiğimde çaycımız part çalışıyodu müdürün ilk çayını ben götürüodum yada misaifr geldiğinde ben götürüodum yine ya da izinde olduğunda bulaşıkda yıkadım çayda servis ettim bazen katlanmak lazım daha iyi bir iş bulunca çıkarsın kalıcı olmak zorunda deilsin ya şartlar zor evde oturmaktan daha iyi bence maaşı az ama ilk başta asgari veriolar en azından onu vermemişler
malesef şartlar kötü bu yüzden ne iş olsa yaparım modunda dolaşıyorz
halkbank ve işbankasının sınavları var onlara katılablirsiniz halkbank 15 ekime kadar 50 tl yatırman gerekiyor işbankası 16sına kadar sanırım netten başvurman gerekiyor bir inceleyin derim umut deryası bende düşünüyorum acaba halkbanka başvursammı diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?