• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sekreterler,Yönetici Asistanları

market işi yalan oldu iş bulmam lazım canım o salak yerde çalışarak işmi aranıyordu akşam 11 de çıkıyordum sabah 8 de artı koli felan taşıyorsun görsen

inş. buluruz bayramdan sonra
delircem evde ya
bir sürü başvuru yapıyorum
ama yok geri dönen bile yok
eksiklik bende mi arkadaşlarımın çoğu nasıl buluyor ben neden bulamıyorum
dua edin bana ltf
bir gün
buraya
iş buldum çalışıyorum yazabilecekmiyim kızlar

sabah 8 de çıktım akşam 18.30 da eve geldim nemi yaptım sokak sokak gezdim valahi önce işçi bulma kurumuna gittim o ara yerel gazete aldım bide netten 1-2 yer vardı hepsine tek tek gittim kimisi başka yerlere yönlendirdi bazısına cv bıraktım yarın yine erkenden gidecem olacak işallah en kötü ihtimal bayram dönüşü avukatın bürosunda işe başlıcam

çıkıp nasıl iş aradın :S
bende mi yapsam ki ama yapamam ya :S ben sanırım
iyi yapmışsın canım inş. bulursun
bayramdan snr iş çıkar inş.
hep netten yaptım iş başvurularımı
sadece 2 yere kendim gidip cv bıraktım

çıkıp nasıl iş aradın :S
bende mi yapsam ki ama yapamam ya :S ben sanırım
iyi yapmışsın canım inş. bulursun
bayramdan snr iş çıkar inş.
hep netten yaptım iş başvurularımı
sadece 2 yere kendim gidip cv bıraktım

dua edelim birbirmize ne olur ,kapı kapı çalmadım canım yerel gazete aldım yerel tvdende takip ediyorum sürekli bide işçi bulma kurumuna gitmiştim ,sonra bütün tanıdıklarıma tel.açıp söyledim ben işten çıktım bana yardımcı olun diye:delphin:sonrada hani biryerler oluyor işçi arayan eleman arayan sonrada başvurdum işte ,senin radığın iş koşullarını bilmiyorum ama ben herşeye razıyım kötü bi işede girsem yine ararım çalışırken napıyım evde oturmaktan iyidir ya bide deli olcam salak tezgahtarlık işi için bile tecrübe istiyorlar yok böyle bişey ya

dua edelim birbirmize ne olur ,kapı kapı çalmadım canım yerel gazete aldım yerel tvdende takip ediyorum sürekli bide işçi bulma kurumuna gitmiştim ,sonra bütün tanıdıklarıma tel.açıp söyledim ben işten çıktım bana yardımcı olun diye:delphin:sonrada hani biryerler oluyor işçi arayan eleman arayan sonrada başvurdum işte ,senin radığın iş koşullarını bilmiyorum ama ben herşeye razıyım kötü bi işede girsem yine ararım çalışırken napıyım evde oturmaktan iyidir ya bide deli olcam salak tezgahtarlık işi için bile tecrübe istiyorlar yok böyle bişey ya

dualarım seninle canım
inş. bulcaz evet haklısın evde oturmak çok iyi bir durum değill
bulcaz inş.

burdayım canım
iş başvurusu yapmaya deva ediyorum
netten yaptım 3 yerden cvp mektubları geldi
acaba çagırırlar mı diyorum ama inş. bakalım bayramdan snr
çağırcaklar gibi geliyor bana ama ....
sen neler yaptın canım

burdayım :):) canım
nasılsın bende çok heycanlıyım
yarın iş görüşmesine gidicem :) bana dualarınızı eksik etmeyin